5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

5 Μυστικά για να κολλήσει μαζί σου!!!
Επιτέλους βρήκες έναν άντρα που να σε συγκλονίζει. Τώρα μένει το πώς θα τον ξετρελάνεις. Άσε τα μάγια, τα μαντζούνια, τις ψεύτικες εγκυμοσύνες και τις γκρίνιες και δες ποιοι είναι οι πέντε καλύτεροι και αλάνθαστοι τρόποι για να τον κάνεις να κολλήσει σαν βδέλλα επάνω σου. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και άκρως επιτυχημένη.
5. Αγάπα τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι (ο άλλος στη δική μας περίπτωση): 
Το πιο σημαντικό όπλο στη μάχη της αποπλάνησης του αγαπημένου σου ….
είναι η αγάπη που τρέφεις για εσένα την ίδια και φυσικά η αυτοπεποίθηση που απορρέει από αυτήν. Όταν μπορείς να αποδεχτείς τον εαυτό σου (ψυχή και σώμα με τα ψεγάδια και τα ελαττώματά του), θα αγαπήσεις και τον άλλο και φυσικά θα είσαι και ανοιχτή στην αγάπη του συντρόφου σου. Οι περισσότεροι άντρες δεν θέλουν στο πλευρό τους γυναίκες τόσο αδύναμες που πρέπει πάντα να ζώσουν, αλλά ούτε και γυναίκες τόσο κομπλεξικές που πρέπει πάντα να επιβεβαιώσουν. Μόνο μια γυναίκα δυναμική και επιτυχημένη (όχι με έπαρση) μπορεί να όχι απλά να δέσει αλλά να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε έναν άντρα.
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *