ΘΕΛΩ ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Θέλω σαρκώδη χείλη ! Τι να κάνω;
Πόσες δεν θέλουμε τα σαρκώδη εντυπωσιακά χείλη της Angelina Jolie; Όλες ναι όλες. Ακόμα και η Staxtopouta πρήζει τη νονά για ένα ακόμα μαγικό αλλά τελικά αποφάσισε να στραφεί στα νέα κόλπα!Πλαστική χειρουργική, ενέσεις υαλουρονικό οξύ και κτλ. ή απλά tricks με μακιγιάζ. Η Staxtopouta έκανε έρευνα και θα στα μάθει όλα!
Πώς μπαίνει το υαλουρονικό οξύ;
Είτε χρησιμοποιηθεί υαλουρονικό οξύ, είτε κάποιο άλλο υλικό η επέμβαση είναι γρήγορη εύκολη και απλή. Δεν πρόκειται να….
πονέσεις καθόλου. Ο γιατρός σου θα κάνει τοπική αναισθησία ή με την χρήση αναισθητικής αλοιφής θα παρέμβει όπου χρειάζεται προκειμένου να προβεί σε ενέσεις τοπικά.
Είναι ενέσιμη θεραπεία που πραγματοποιείται εύκολα και όσες φορές χρειάζεται για πολλά χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις εφόσον τα εμφυτεύματα είναι απορροφήσημα, θα χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς μιας και με το πέρασμα του χρόνου παραμένει μόνο ένα 20% του υλικού στο σημείο.Η διαδικασία εμφύτευσης είναι απλή με άμεσα αποτελέσματα, και καθώς είναι μη επεμβατική μέθοδος η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές της
Όμως αν τα οικονομικά σου δεν στο επιτρέπουν ακόμα να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία,υπάρχουν προϊόντα μακιγιάζ που κάνουν θαύματα.  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.
1. Κάνε απολέπιση
Πριν βάλεις το κραγιόν, τρίψε με μία πετσέτα τα χείλη σου κάνοντας απαλές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο εντείνεται την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τα χείλη να «διογκώνονται» και να γίνονται πιο απαλά και λεία δημιουργώντας τον κατάλληλο «καμβά» για τέλεια εφαρμογή του χρώματος.
2. Βάλε όρια:Βάλετε το περίγραμμα  πρώτα και έπειτα  το κραγιόν σας, στο κάτω χείλος χρησιμοποιείστε λίγο πιο σκούρο τόνο κραγιόν και μόνο στο εσωτερικό του σημείου.
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *