ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΣΜΟ; ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ

epeteio
 
Τι ζώδιο είναι η σχέση σου; Τι σημαίνει αυτό για εσάς τους δύο;
 
Τι ζώδιο είναι η σχέση σου; Ανάλογα με το πότε ξεκίνησε, μπορεί να έχει επιρροές από το ζώδιο εκείνων των ημερών, και να αποκτά έτσι κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Φυσικά, η αλήθεια είναι πώς, αν θες να δεις διεξοδικά τον χαρακτήρα και τις προοπτικές της, η ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ, που λαβαίνει υπόψη τα ωροσκόπια του συντρόφου σου και το δικό σου, μπορεί να σου πει περισσότερα. Αλλά και αυτό το «παιχνίδι» με το ζώδιο της σχέσης θα σου δώσει μερικές πληροφορίες. Τώρα, ως προς το ποια….
είναι η ημερομηνία γέννησης της σχέσης σου, αυτό το καθορίζεις εσύ. Είναι εκείνη που θεωρείς με τον σύντροφό σου σαν αρχή ή σαν επέτειο: η πρώτη σας γνωριμία, το πρώτο σας ραντεβού, η πρώτη φορά που βρεθήκατε μαζί σαν ζευγάρ
 
Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ (21 Μαρ-20 Απρ)
 
Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Κριού, θα είναι γεμάτη ένταση, ενδιαφέρον και πάθος, που το συντηρείτε και οι δυο σας με ενθουσιασμό. Θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στην αγάπη σας, πράγμα που δεν συμβαίνει εύκολα, όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός. Μια σχέση που γεννήθηκε υπό την επίδραση του Κριού, θα χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, αφοσίωση και αγάπη. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όμως, είναι να κρατάτε την ψυχραιμία σας όταν, αναπόφευκτα θα έρχεστε σε σύγκρουση.
 
Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ (21 Απρ-20 Μαΐου)
 
Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Ταύρου, ο ενθουσιασμός και των δυο σας φτάνει μέχρι ..τα αστέρια. Θέλετε να κάνετε μαζί ένα σωρό πράγματα, και θα το καταφέρετε χάρη στην αποφασιστικότητα και στη δύναμη που μεταδίνετε ο ένας στον άλλον. Εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αφήνετε το πείσμα να μπαίνει ανάμεσά σας. Κι ακόμα, να μην παραμελείτε την κοινωνική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή, έτσι καθώς έχετε παρασυρθεί με τον έρωτά σας. 
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *