ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΖΩΔΙΟΥ

 
 
Πως θα τον κατακτήσεις ανάλογα το ζώδιό του;
 
Κριός: Το αρσενικό μας Κριαράκι, βιάζεται καταρχήν να κάνει «Bου», να ορμήσει δηλαδή στο ψητό. Στο σεξ θα σας ικανοποιήσει πλήρως, σε όλους τους τομείς, όποτε καλό θα είναι να μην τον αποπάρετε η απογοητεύσεται, ώστε να τον κάνετε να χάσει την υπομονή του, αφού οι Κριοί είναι ως γνωστόν πολύ έως παρά πολύ ανυπόμονοι.Κατά τα αλλά είναι κύριος, και τον διαχέουν αισθήματα ευγένειας και καλοσύνης. Είναι πολύ ενθουσιώδης και πολύ καθώς πρέπει σε νέες γνωριμίες. Είναι όμως εγωιστής και εγωπαθής, όποτε η γυναίκα που θα θέλει να τον κερδίσει, καλό θα ήταν να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση, ειδάλλως ο Κριός θα συνεχίζει να κοκορεύεται για τον εαυτό του. Νιώθει αναζωογονημένος και ενθουσιασμένος με κάθε νέο φλερτ, με κάθε νέα δυνατότητα σχέσης. Δεν κάνει εύκολα την πρώτη κίνηση καθώς φοβάται μην «χυλόπιτα».Η γυναίκα που θα προσπαθήσει να του κλέψει την κάρδια, θα πρέπει να….
 
ξέρει ότι ο Κριός χάνει γρήγορα την υπομονή του. Ωστόσο μερικές καλές τεχνικές για να κερδίσεις ένα Κριαράκι είναι να του δείξεις από την αρχή τον πραγματικό σου εαυτό, χωρίς ντροπές. Να μην κολλήσεις πουθενά δηλαδή, να προσπαθήσεις να του δείξεις ποσό πολύ τον θαυμάζεις, και να τον θαμπώσεις με την μοναδική μου προσωπικότητα. Να του κάνεις τα γλυκά μάτια, αλλά την ιδία στιγμή να τον αφήσεις να αμφιβάλλει κιόλας. Πρότεινε του να πατέ ένα ταξίδι, να πατέ κάπου μακριά από όλους και από όλα, με μόνο στόχο να ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια, τότε να είσαι σίγουρη πως ο Κριός, όχι μόνο θα σε κάνει να ζήσεις φοβερά καυτά βράδια, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσει να νιώθει βαθιά ερωτικά συναισθήματα για σένα.
 
Ταύρος: Ο Ταύρος κινείται ανάμεσα στις δυο κυριότερες ανθρώπινες απόλαυσης. Ποιες είναι αυτές; Το καλό και χορταστικό φαγητό και φυσικά το «καλό και χορταστικό» σεξ. Αν το ένα δεν συνοδεύεται από το άλλο ο Ταύρος δεν θα ενδώσει ποτέ πραγματικά μέσα σε μια σχέση. Ακόμα και όταν η σύντροφος του είναι πραγματικά καλλονή, θα προτιμήσει να μην συνεχίσει αυτή την σχέση, αν η καλλονή είναι ακαμάτρα και δεν έχει μαγειρικές ικανότητες.
Στις σχέσεις του είναι πιστός και σοβαρός, και αν του δείξεις αγάπη και ευγνωμοσύνη θα στην ανταποδώσει περίτρανα. Ο άντρας Ταύρος είναι προσγειωμένος και εκπέμπει θετική ενεργεία, οπότε για να τον εντυπωσιάσεις θα πρέπει να είσαι αληθινή, καλοπροαίρετη, πρόσχαρη, γλυκιά, αλλά και να μην τον πρήξεις με πολλά λόγια καθώς δεν τα γουστάρει. Αν ο Ταύρος νιώσει ότι «πιάνεις» τον εσωτερικό του κόσμου, να είσαι σίγουρη πως θα σε καλέσει για φαγητό. Εκεί όμως πρέπει να προσέξεις τί θα του μαγειρέψεις η τί θα περιμένεις να φας αν προτιμήσει ο ίδιος να σου δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες καθώς, οι γεύσεις του είναι ολίγων περίεργες.
Ο Ταύρος μετά το φαγητό θα θελήσει να προβεί σε ερωτικά παιχνίδια μαζί σου. Εκεί όμως θα πρέπει να τα δώσεις όλα, καθώς ο Ταύρος είναι θετικός σε ότι του πρωτινής. Πρέπει να τα δώσεις όλα και να βγεις πραγματικά από τα ρούχα σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο, μπορείς να του το πεις και ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Αν πραγματικά θέλεις όμως να του κερδίσεις την κάρδια και να τον κάνεις να λιώσει για σένα, πρέπει απλά να αξιοποιήσεις στο έπακρο όλες τις μαγειρικές, σεξουαλικές, και ίσως καλλιτεχνικές ικανότητές σου.
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *