ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ: ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ!

 
Ένας άντρας σου εξηγεί:Τι κάνει ένας άντρας όταν ΘΕΛΕΙ… 
 
Είπε θα σε πάρει εκείνος; Τώρα είσαι υποχρεωμένη να αποκοιμηθείς στο πάτωμα -έτσι για να επιβεβαιώσεις και το τραγουδάκι- περιμένοντας να πάρει τηλέφωνο! Βρε μπας και στο έκοψαν; Μήπως έχει χαλάσει η συσκευή; Είναι πιθανό να το σημείωσε λάθος; Μυστήριο… γιατί δεν παίρνει τηλέφωνο επιτέλους! Να σου πω εγώ χωρίς να με πλακώσεις στο ξύλο; Απλά δεν σε γουστάρει…Μήπως επιμένεις, υπομένεις, υποφέρεις και περιμένεις άδικα των αδίκων για κάτι που δεν αξίζει; Είναι πιθανό να μην  σκέφτεσαι καθαρά τα πράγματα; Είναι φορές που δεν υπάρχουν διπλά μηνύματα, δεύτερες ερμηνείες και αναρίθμητες συμπτώσεις και ατυχίες πίσω από μια συμπεριφορά….
 
Άντρες γουρούνια.
 
Ας πάρουμε τα πράγματα αλλιώς. Δεν ισχυρίζομαι πως είναι κάτι που κάνουν μόνο οι άνδρες ή οι γυναίκες. Η εξίσωση είναι πρώτου βαθμού. Boy meets girl, καρδούλες, σύννεφα, αγάπες και σεξ. Αν θυμάσαι όμως (αυτό που τα μαθηματικά τελικά θα μου χρησίμευαν στην ερμηνεία των ανθρώπινων σχέσεων, το λες και αναπάντεχο) υπήρχαν κι εξισώσεις που δεν έβγαιναν. Έλειπε εκείνος ο ‘Χ΄, δεν βρέθηκε ποτέ και παρέμεινε άγνωστος. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά δεν λύνεται το πρόβλημα και πάμε παρακάτω. Δεν σου φταίει η αντρική καφρίλα, δεν μου φταίει η γυναικεία ξιπασιά. Δεν ευθύνεται η ακατανίκητη ζωώδης ανάγκη των ανδρών για σεξ, δεν μας φταίει αυτή η σπαστική «φαινομενική» γυναικεία αποστροφή απέναντί του (έτσι για να μη τις περάσουν για εύκολες). ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ! 
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *