5 ΤIPS ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΙΑ

Τips μακιγιάζ για μικρά μάτια!!
 
Έχεις μικρά μάτια και δεν ξέρεις πως να τα μακιγιάρεις σωστά; Μερικές φορές νομίζεις πως απλά πρέπει να τα τονίζεις υπερβολικά; Η  Staxtopouta θα σου πει όλα τα τρικς για να έχεις υπέροχα μάτια και βλέμμα που κλέβει καρδιές…

 

 
1. Φρύδια:Ξεκινάμε από το βασικό που είναι τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Τα χοντρά ή αντίθετα πολύ λεπτά και απεριποίητα φρύδια βαραίνουν τα μάτια και φαίνονται ακόμα πιο μικρά. Δώστε έμφαση στο τόξο των φρυδιών να έχει μια καλή καμπύλη ώστε να έχουν τα μάτια περισσότερο περιθώριο να φανούν – να είναι πιο ανοιχτά. 
 
2. Ανοιχτή σκιά: Απλώσετε ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών ακριβώς κάτω από τα φρύδια και λίγο high lighter ή κρεμώδη nude σκιά στο κέντρο της καμπύλης. Προτιμήστε τα απαλά και ανοιχτόχρωμα χρώματα καθώς και αυτά που είναι λίγο χλωμά, στο κινητό βλέφαρο, ώστε να φωτίσουν τα μάτια σας και να φαίνονται πιο μεγάλα.
 
3.Γωνία εξωτερική με μολύβι:Προτιμήστε τα σκούρα χρώματα μόνο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, τραβηγμένες πιο έξω, για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα.Απλώστε το περίγραμμα από την μέση του άνω ή κάτω βλεφάρου, τραβώντας το λίγο πιο έξω και να δώσετε περισσότερο μήκος στα μάτια. Για να φαίνεται το αποτέλεσμα πιο φυσικό, δουλέψτε το περίγραμμα ελαφρώς προς τα πάνω και προς τα έξω. Μην απλώνετε το περίγραμμα σε χοντρές γραμμές, οι λεπτές και ελαφρώς σβησμένες γραμμές μεγαλώνουν τα μάτια.
 
4.Λευκό μολύβι: Απλώστε λευκό μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου, τα μάτια θα φωτίσουν αμέσως και θα φαίνονται πιο μεγάλα.
 
5. Μάσκαρα:Προτιμήστε τις μάσκαρα που προσφέρουν μάκρος και όχι όγκο. Οι βαριές βλεφαρίδες βαραίνουν τα μάτια που με την σειρά τους φαίνονται πιο μικρά. Απλώστε την μάσκαρα δίνοντας περισσότερη έμφαση από την μέση του βλεφάρου και προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Πηγή:jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *