5 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ


5 Λόγοι που απλά δεν σε γουστάρει!!

Άπειρες συζητήσεις με φίλες και ερωτηματικά που σε τρελαίνουν. Μα γιατί δεν με θέλει;  Είστε έξυπνη, με χιούμορ, δυναμική, ευχάριστη και μορφωμένη. Παρακολουθείτε τις τάσεις της μόδας και κυκλοφορείτε στα καλύτερα μαγαζιά. Με λίγα λόγια, έχετε αυτό που θα λέγαμε, όλο το πακέτο! Αλλά δυστυχώς, για κάποιο περίεργο λόγο που δεν έχετε ακόμα καταλάβει, ο ένας και μοναδικός άντρας για τον οποίο εσείς κυριολεκτικά λιώνετε, αδιαφορεί παντελώς. Να ξεκαθαρίσουμε φυσικά, ότι δεν αναφερόμαστε σε άντρα με αναλογίες μοντέλου, ούτε για το γιο του Αινταιν αλλά σε ένα φυσιολογικό καθημερινό παιδί. Τι συμβαίνει; Η Staxtopouta θα σας το εξομολογηθεί ,τώρα που λείπει και ο πρίγκιπας, αλλά  προσοχή μεταξί μας! Το έχει ζήσει και αυτό και παραπάνω από μια φορά. Μάλιστα υπήρχε σεζόν που έκανε διατριβή στο θέμα. Όμως είχε τα κότσια να ρωτάει και να μαθαίνει. Δεν είναι εύκολο για όλες και σίγουρα τσαλακώνεις τον εγωισμό σου υπερβολικά αλλά έτσι έχουμε τώρα τους 5 βασικούς λόγους που μπλοκάρουν τους άντρες και δεν σας θέλουν.Πάμε ,λοιπόν,να τους δούμε….
 
 
1. Είναι σκαλωμένος με άλλη. Ναι απλά θέλει άλλη! Έχει φάει σκάλωμα με εκείνη τα μάτια του την βλέπουν συνεχώς. Μπορεί να βρίζει τον εαυτό του, να πίνει, να χτυπιέται , να μην το πει ούτε στον πάπα αλλά στην πραγματικότητα την θέλει!  Για αυτό και η συμπεριφορά  του προς εσάς είναι αδιάφορη ή πότε κρύο και πότε ζέστη αλλά Σκοτσέζικο ντούζ.  Αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας μπορεί να σε τρελάνει και να μην βλέπεις τι έχεις μπροστά σου. Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι πόσο και εσύ να κάθεσαι να σκας! Άντε πάμε για άλλα!!
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *