Ο ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ; 6 ΣYΜΒΟΥΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

 
Ο πρώην μου θέλει να τα ξαναβρούμε; Τι να κάνω; 6 συμβουλές που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο!
 
Χωρισμός. Συναισθήματα που σε κάνουν να λιώνεις με την μέρα λίγο -λίγο.  Ναι το ξέρω το έχεις ζήσει. Έχεις περάσει δύσκολα και μπόρεσες μετά από πολλά να πεις πως τελικά ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δεν προλαβαίνεις να πεις την φράση και να ο πρώην σου στα τηλέφωνα, στα σκαλοπάτια, σε φίλους σε γνωστούς μετανιωμένος να ζητά επανασύνδεση! Τι κάνεις; Η ψυχή σου διχάζεται να γυρίσεις ή να συνεχίσεις μόνη; Η Staxtopouta το έχει ζήσει και πήγε να τρελαθεί από τα ανάμικτα συναισθήματα. Μια ειδικός την βοήθησε να αποφασίσει.  Οι συμβουλές τις ψυχολόγου – ψυχοθεραπεύτριας  Ελπίδας Παναγιωτουνάκου είναι αυτές που θα σας  βγάλουν και εσάς από  τη συναισθηματική κόλαση βοηθώντας σας να αποφασίσετε μια και καλή  για το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα…..
 
Ξεκινάει να αναζωπυρώνεται και πάλι η μεταξύ σας επικοινωνία και όλα σου θυμίζουν τις παλιές, καλές μέρες. Η πρώτη σου σκέψη είναι: «Μάλλον έχει πια αλλάξει» και «Να γιατί τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε». Οι άσχημες στιγμές μπαίνουν για τα καλά στο ντουλαπάκι της λήθης και το μόνο που εύχεσαι είναι να είστε και πάλι μαζί!
 
Ωστόσο, καλό είναι να μη βιαστείς και να εξετάσεις την κατάσταση όσο πιο αντικειμενικά μπορείς. Να μερικά πράγματα που θα μπορούσες να λάβεις υπόψη σου πριν αποφασίσεις να δεχθείς πίσω τον πρώην σου:
 
1. Αναλογίσου τον λόγο για τον οποίο χωρίσατε την πρώτη φορά. 
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *