ΤΑ » ΚΑΥΓΑΔΑΚΙΑ»ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ; ΠΟΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ;

Τα «καυγαδάκια» των ζωδιών ;Ποιά χάνουν την μπάλα;

ΚΡΙΟΣ 
 
Τα ερωτικά καβγαδάκια είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για τον Κριό, αφού είναι ο πιο εύθικτος ερωτικός σύντροφος του ζωδιακού. Είναι τόσο αυθόρμητος και παρορμητικός άνθρωπος, που θα πιαστεί από λεπτομέρειες για να ξεσπάσει τα νεύρα της ημέρας! Πολύ συχνά μπορεί να καβγαδίσεις μαζί του χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, απλά μπορεί να έχει τα νεύρα του με κάτι άλλο που μπορεί να πάρει και εσένα η μπάλα! Η πιο συνηθισμένη αιτία ενός ερωτικού καβγά είναι αν θελήσεις να πάρεις πρωτοβουλία για κάποιο θέμα που αφορά τη σχέση σας και δεν ρωτήσεις την άποψη του!Ο Κριός θέλει πάντα αυτός να παίρνει τις οριστικές αποφάσεις, γι αυτό μην προσπαθήσεις να του επιβληθείς ή να τον αναγκάσεις να σε ακολουθήσει σε κάτι που το έχεις αποφασίσει μόνο εσύ γιατί τότε θα δεις το Κριάρι να ωρύεται! Ένας ακόμα λόγος για να…..
βγάλεις τον Κριό έξω από τα ρούχα του είναι αν προσπαθήσεις να καταπατήσεις την ελευθερία του και κάνεις γκρίνιες και ζήλιες, επειδή θέλει κάποια βράδια να βγαίνει με την παρέα του. Να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου ότι ο Κριός δεν μπαίνει σε καλούπια και θέλει να αισθάνεται ελευθερία.
Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν καβγά μαζί του, είναι να τον αφήσεις να ξεσπάσει και όταν έχει ηρεμήσει πλησίασε τον και με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό σου, δείξε του πόσο σημαντικός είναι για εσένα.
ΤΑΥΡΟΣ 
 
Δεν σου αρέσουν τα καβγαδάκια; Θέλεις μία ήρεμη ερωτική σχέση, χωρίς εντάσεις και νεύρα; Τότε μαζί με τον Ταύρο θα βιώσεις την πλήρη ευτυχία. Ο Ταύρος αποφεύγει τους καβγάδες, δεν του αρέσει να τσακώνεται με το ταίρι του και κάνει τα πάντα για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα. Το πιο πιθανό είναι στη σχέση σας να προκύπτουν τα καβγαδάκια από την δική σου πλευρά και να τσακώνεσαι χωρίς ανταπόκριση! Παρόλο που φαίνεται πως είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, έχει το ιδίωμα να συσσωρεύει όλα τα νεύρα του και τα παράπονά του και όταν ξεχειλίσει το ποτήρι, τότε γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο! 
Εάν θέλεις να αποφύγεις τους καβγάδες με έναν Ταύρο, τότε θα πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής απέναντί του. Δεν μπορεί να δεχτεί το ψέμα ή την κοροϊδία και έστω και αν σου δώσει δεύτερη ευκαιρία θα πρέπει από την αρχή να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Αν διαταράξεις την σταθερότητα στη σχέση σας με κάποιο τρόπο, σίγουρα θα του κακοφανεί, μπορεί να μην κάνει τον καβγά του από την αρχή, αλλά αν συνεχίσεις να του προκαλείς αβεβαιότητα τότε θα πάψει πλέον να είναι ήρεμος. Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφύγεις τον καβγά με τον Ταύρο γιατί έχει τέτοιο μεγάλο πείσμα που δεν θα βάζει νερό στο κρασί του για να τα ξαναβρείτε. Αν όμως έγιναν έτσι τα πράγματα και τσακώθηκες μαζί του χαλάρωσε, μην τραβάς και εσύ το σκοινί και άφησέ τον μερικές μέρες να ηρεμήσει και να το ξανασκεφτεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *