ΒΑΛΕ ΣΩΣΤΑ EYΕLINER ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ

 
Βάλε eyeliner σωστά ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου
 
Το eyeliner είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούν σχεδόν καθημερινά οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους. Και όμως πολύ συχνά το αποτέλεσμα της χρήσης του δεν είναι ικανοποιητικό. Το βασικότερο από τα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι πως επιλέγουν να δίνουν λανθασμένο τονισμό στην γραμμή του ματιού τους. Η Staxtopouta είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τις οδηγείες της για βλέμματα που θα καθηλώνουν…

Για να σας βγει το eyeliner πετυχημένο το πιο σημαντικό από όλα είναι να ξέρετε το σχήμα των ματιών σας και να προσπαθήσετε απλά να το τονίσετε με την κατάλληλη γραμμή.
Αμυγδαλωτά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού ή πιο έξω.
 
Στρογγυλά: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή από τη μέση του βλεφάρου και πιο χοντρή προς τα έξω, ανεβαίνοντας ελαφρώς πιο πάνω από την εξωτερική γωνία του ματιού.
 
Μεγάλα: απλώστε το eyeliner σε χοντρή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.
 


Μικρά: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή, από τη μέση του βλεφάρου, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γραμμή του ματιού.
 
Καθοδικά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι τη μέση του βλεφάρου και συνεχίστε ανοδικά μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού ή πιο έξω.
 
Ανοδικά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.
 
Εσώφθαλμα: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.
 
Εξώφθαλμα: απλώστε το eyeliner σε χοντρή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.
 
Αραιόφθαλμα: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, τελειώνοντας ακριβώς στην εξωτερική γωνία του ματιού.
 
Πυκνόφθαλμα: απλώστε το eyeliner από τη μέση του βλεφάρου, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού.
 
 
Πηγή:jenny.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *