5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

5 Πράματα που οι άντρες προσέχουν πάνω σας!
 
 
Έχεις κάνει μια αλλαγή στο κούρεμα σου και περιμένεις από τους άντρες τις παρέας να πουν ένα κομπλιμέντο ένα κάτι; Άδικα περιμένεις! Οι περισσότεροι είναι κοσμάρα! Είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι άντρες δεν είναι και τα πιο παρατηρητικά όντα του πλανήτη καθώς θεωρούν τις λεπτομέρειες περιττές και συνήθως επικεντρώνονται στο σύνολο και όχι στην λεπτομέρεια που για εμάς κάνει και την διαφορά! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα στη γυναικεία εμφάνιση, και όχι μόνο, τα οποία πάντα μα πάντα οι άντρες προσέχουν. Ας πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι αυτά τα πράγματα στα οποία η… αντρική παρατηρητικότητα αφυπνίζεται!
 
5. Τα επίμαχα: Όλοι μα όλοι οι άντρες προσέχουν στήθος και οπίσθια. Όλοι; Μα φυσικά όλοι!Και δεν εννοούμε απλή παρατήρηση αλλά ολικό σκανάρισμα. Όταν δε είναι και κάποιος που ενδιαφέρεται για εσάς κάτι τις παραπάνω τότε τα επίμαχα σημεία θα καταγραφούν στον σκληρό του για πάντα ώστε να μπορεί άνετα να τα περιγράψει επακριβώς στους φίλους του! Τα δύο συγκεκριμένα μέρη του σώματος είναι ίσως και τα μοναδικά για τα οποία οι άντρες ξέρουν περισσότερα από εμάς, που τα κουβαλάμε κιόλας! Δοκιμάστε να ρωτήσετε ακόμα και φίλο σας πώς τα βρίσκει να είστε σίγουρες ότι θα σας πει λεπτομέρειες που εσείς ούτε που φανταζόσασταν!
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *