5+1 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΑΝ «ΨΕΥΤΙΚΟ» ΦΙΛΟ


5+1 στοιχεία για να ανακαλύψεις τον «ψεύτικο» φίλο
Οι φίλοι είναι απαραίτητοι στη ζωή των ανθρώπων. Αλλά να είναι καλοί και ουσιααστικοί φίλοι.Πόσο καλοί είναι οι φίλοι σου; Σε αγαπάνε όλοι; Μήπως σε ζηλεύουν; Έχεις ψεύτικους φίλους; Πως μπορεί να τους αναγνωρίσει κανείς; Μήπως κάνεις απλές κακές σκέψεις;  Πόσο μπορεί να επηρεάσει την εμπιστοσύνη που έχει κανείς απέναντι στους ανθρώπους ένας ψεύτικος φίλος; Μάθε τα πάντα στο Staxtopouta και πάρε τα μέτρα σου…
6. Είναι άτομα επιδέξια και στην αρχή υπερβολικά φιλικά. Σε οποιαδήποτε αναποδιά της ζωής σας, θα σας τηλεφωνήσουν από ενδιαφέρον για τα προβλήματά σας, αν και μετά σπανίως θα τα ακούσουν.

5. Με την πρώτη ευκαιρία θα εκθέσουν το προσωπικό τους δράμα, που θα μονοπωλήσει τη συζήτηση κατά την επικοινωνία σας.

4. Αν τους διηγηθείτε κάποιο σχέδιο σας ή ένα όνειρο ζωής, τότε το πιο πιθανό είναι να παραθέσει επιχειρήματα με σκοπό να μην το φέρετε εις πέρας, αφού ο «ψεύτικος» φίλος προσπαθεί να συγκρίνεται διαρκώς με τους άλλους και δεν θέλει να πλεονεκτεί το θύμα του απέναντί του.
3.Έχουν την τάση να κρίνουν και να ενοχοποιούν τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός τους, στάση που πολύ πιθανόν να υιοθετούν και σε σχέση με σας όταν συναναστρέφονται σ’ άλλες παρέες.
2. Ακόμα, και αν δεν έρθετε ποτέ σε επαφή μαζί του, και προσπαθήσετε να τον αποφύγετε, εκείνος δεν θα παραιτηθεί ποτέ από την προσπάθεια να σας ξαναδεί και να έχει επαφή μαζί σας. Ο λόγος είναι πως τα άτομα αυτά συνήθως έχουν περιορισμένο κοινωνικό κύκλο.
1. Βασικό σημάδι ότι έχετε στην ζωή σας ένα «ψεύτικο» φίλο είναι πως κάθε φορά που τον συναντάτε, όταν ολοκληρώνεται η συνάντηση μαζί του, νιώθετε κόπωση και τη διάθεση σας τελείως πεσμένοι. Σας να έχει απορροφήσει όλη σας την ενέργεια.
Πηγή:Jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *