ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

kounoupi
 
Πες μου τι ζώδιο είναι  να σου πω τι να κάνεις για να βγείτε και άλλο ραντεβού!
 
Πρώτα ραντεβού! Άγχος, στρες, ένταση, δεν ξέρεις τι να πεις δεν ξέρεις τι να βάλεις, τα τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς έχουν σπάσει! Η Staxtopouta είναι εδώ για εσάς! Έκανε την ερευνά της για το θέμα πρώτο ραντεβού αρχίζοντας φυσικά πρώτα από τα άστρα και σας έχει τα πάντα για το πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού.  Μη σε πιάνει πανικός! Δες ανάλογα με το ζώδιό του πώς να τον σαγηνέψεις και κάνε τον να σου ζητά και δεύτερο και τρίτο ραντεβού.Είστε έτοιμοι να πάμε μαζί μια βόλτα στα άστρα;..
 
Άντρας Κριός
 
Θέλει πιστό ακροατήριο. Ο άντρας Κριός θέλει να νιώθει πως αυτά που εξιστορεί για τη ζωή του βρίσκουν μια φανατική οπαδό του. Δείξε του την έκπληξη και το θαυμασμό σου για αυτόν. Μπορείς ακόμη να δείξεις και απορία στα μάτια σου, του αρέσει να υποδύεται το δάσκαλο. Διέκοψέ τον με διακριτικό ύφος κάνοντάς του ερωτήσεις και δείξε του πόσο πολύ σε έχει εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας και τα βιώματα του. Ο Κριός από τη φύση του θέλει να νιώθει κυνηγός. Για αυτό μην εκφράσεις πρώτη την ερωτική έλξη για εκείνον και μην κάνεις σε καμία περίπτωση το πρώτο βήμα να τον διεκδικήσεις, επειδή το πιθανότερο είναι να εξαφανιστεί ακόμη και στα μισά του ραντεβού σας. Αν θες να τον κάνεις να σε ρωτήσει πότε θα σε ξαναδώ; μην παραλήψεις να του πεις το πόσο όμορφα πέρασες και ότι σπάνια συναντάς τόσο ενδιαφέρον τύπο ανθρώπου.
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *