5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ!

5 Λόγοι για τους όποιους δεν αξίζει ένας άντρας το σουτάρισμα!!
Τον είδατε, σας φλέρταρε, σας άρεσε και είπατε να του δώσετε μια ευκαιρία. Ξεκινήσατε να βγαίνετε και ενώ σας αρέσει κάποιες λεπτομέρειες δεν σας αφήνουν να αφεθείτε.Κάτι σας χαλάει και δεν ξέρετε κατά πόσον είναι σοβαρό. Να το δείτε το θέμα με άλλο μάτι; Να τον στείλετε με τρόπο; Τι να κάνετε δεν ξέρετε; Ναι οι άντρες πλέων σπανίζουν για αυτό και η Staxtopouta θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποίος όντως αξίζει δεύτερη ευκαιρία.Δείτε παρακάτω μερικά πράγματα που δεν θα έπρεπε να αποτελούν λόγο απόρριψης…

Τα ρούχα του: Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως επειδή δεν έχει ωραίο γούστο στα ρούχα δεν είναι αρκετά καλός για εκείνες. Λάθος, θα πρέπει να τους δώσετε μια ευκαιρία να σας αποδείξει ποιος είναι. Μπορεί να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα χαρακτήριζαν τον ιδανικό σύντροφο για εσάς. Από την άλλη, βέβαια μπορεί να σας αποδείξει πως τελικά «η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει».

Η διακόσμηση του σπιτιού του: Αν και η διακόσμηση του σπιτιού του είναι ανάλογη με το ντύσιμο του (λογικό, το προσωπικό γούστο δεν αλλάζει) τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα. Εξάλλου, στην πορεία μπορεί να σας αποκαλύψει πως χρειάζεται την βοήθεια σας για μια ανανέωση. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Το επάγγελμά του: Καμία τίμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Ειδικά στις μέρες μας, το να έχει κανείς δουλειά είναι ευτυχία. Όποτε ξανασκεφτείτε το πριν απορρίψετε τον άνθρωπο επειδή το status του δεν ταιριάζει με την ιδέα που είχατε στο μυαλό σας.

Η κοινωνικότητά του: Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κοινωνικοί και εξωστρεφής. Το θέμα είναι να είναι άνετος μαζί σας και να μπορείτε να μιλήσετε. Στην αρχή μπορεί να είναι δύσκολο καθώς δεν γνωρίζεστε καλά και τα συναισθήματα αμηχανίας, άγχους ή ανασφάλειας είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Δεν είναι καλός στα λόγια: Ε και; Πριν βιαστείτε σκεφτείτε τι θέλετε στην πραγματικότητα. Προτιμάτε έναν άντρα που σας εκθειάζει με τα λόγια ή έναν άντρα που αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του; Οι πράξεις μετράνε όχι τα λόγια, μην το ξεχνάτε. Το σ’ αγαπώ είναι πολύ ωραίο να το ακούς αλλά ακόμα καλύτερο όταν το βλέπεις καθημερινά μέσα από μικρές λεπτομέρειες.
Πηγή:Jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *