STARS ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!

Stars όμορφοι και δυναμικοί που κρύβουν πίσω τους καθόλου ευχάριστες ιστοριές!
Aν νομίζατε ότι οι stars του Hollywood είναι ευτυχισμένοι και μεγαλωμένοι στα πούπουλα είστε πολύ γελασμένοι! Η κλασική φράση: τι ανάγκη έχει αυτός, μπορεί να είναι μια καραμέλα την οποία πιπιλάμε πάντα όταν μαθαίνουμε για celebrities που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά πραγματικά, είναι και κάποιοι από αυτούς, οι οποίοι έχουν περάσει κυριολεκτικά διά πυρός και σιδήρου προκειμένου, όχι μόνο να γίνουν διάσημοι, αλλά και να μπορέσουν απλά να σταθούν στα πόδια τους! 
 
Το σκοτεινό και βασανισμένο παρελθόν κάποιων, μπορεί όπως το λέει και η λέξη να απoτελεί πια παρελθόν, αλλά καλώς ή κακώς ποτέ κανείς δεν μπορεί να σβήσει εντελώς από την μνήμη του τραγικά γεγονότα και καταστάσεις που έχουν σημαδέψει τη ζωή του!Η Charlize Theron για παράδειγμα, μπορεί φαινομενικά να τα έχει όλα, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τι πραγματικά κουβαλάει μέσα της…
 
Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός που συνήθιζε να κακοποιεί την μητέρα της αλλά και την ίδια. Ένα βράδυ που για ακόμη μία φορά είχε πιει, επιτέθηκε στην μητέρα της star και εκείνη προκειμένου να σώσει το παιδί της αλλά και την ίδια, τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της μικρούλας τότε Charlize. Ίσως έτσι εξηγείται και η μεγάλη αδυναμία της ηθοποιού στην μητέρα της.Ίσως πιο τραγική από την ιστορία της Charlize να είναι αυτή της superstar των ΗΠΑ, Oprah Winfrey. 
 
 
 
 
Η Oprah γεννήθηκε από 2 πάμφτωχους έφηβους γονείς, οι οποίοι λίγο μετά τη γέννησή της χώρισαν. Σε ηλικία 9 ετών κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συγγενικό πρόσωπο με αποτέλεσμα να στραφεί στα ναρκωτικά, το αλκοόλ  και το sex. Στα 14 της γέννησε ένα αγοράκι με πρόωρο τοκετό, το οποίο δεν τα κατάφερε και πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του. Πλέον, και μετά από όλα αυτά, η ζωή της έδωσε πίσω όσα της χρωστούσε.
 
 
Ακόμα μία ταλαιπωρημένη star είναι και η Demi Moore. H μητέρα της ήταν μία διπολική έφηβη με σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Δεν γνώρισε ποτέ το βιολογικό της πατέρα, ενώ πατριός της έκανε διάφορες παρανομίες με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να αλλάζουν σπίτια συνέχεια. Λόγω του αλκοολισμού τους κακοποιούσαν ο ένας τον άλλο μπροστά στα μάτια της ηθοποιού. Το 1980 ο πατριός της τελικά αυτοκτόνησε, εκείνη παράτησε το σχολείο και η καριέρα της ξεκίνησε!
 
 
 
Tέλος, ο Keanu Reeves βρίσκεται κι αυτός στη λίστα των stars με το δύσκολο παρελθόν. Ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν εκείνος και οι αδερφές του ήταν παιδάκια ενώ το 2000 πέθανε η νεογέννητη κόρη του που είχε αποκτήσει με την φίλη του Jennifer Syme. Μία μέρα μετά, η Jennifer σκοτώθηκε σε τροχαίο, αν είναι δυνατόν, ενώ πρόσφατα έχασε και την μία του αδερφή από καρκίνο!

Δείτε επίσης: Οι πιο περιζήτητοι εργένηδες στον κόσμο! Είστε έτοιμες να προβάρετε γοβάκια;Πηγή:Queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *