4 ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ

4 Κλασικοί τρόποι για να τρέχει ένας άντρας πίσω σου!

Φυσικά και όλοι οι άντρες δεν είναι καρμπόν αλλά κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα είναι κοινά για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι άνθρωποι του ίδιου ζωδίου έχουν κοινά χαρακτηριστικά, ή ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι έχουν κοινή κουλτούρα ή έχουν μεγαλώσει στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον έχουν πολλά κοινά . Δεν λέμε προς θεού ότι όλοι οι άντρες ή όλες οι γυναίκες είναι ίδιοι, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια κοινά γνωρίσματα τα οποία αν το αντίθετο φύλο ανακαλύψει και μάθει να χειρίζεται, τότε έχει πετύχει έναν μικρό ή ίσως και μεγαλύτερο στόχο! Δεν είναι τυχαίο που λέμε για κάποια γυναίκα ότι τα πηγαίνει καλά με τους άντρες και ότι τους κάνει να τρέχουν από πίσω της!
Σίγουρα δεν συναναστρέφεται αποκλειστικά και μόνο… κλώνους, αλλά όσο να πεις έναν μπούσουλα συμπεριφοράς τον διαθέτει!Και αυτός ο μπούσουλας βρίσκεται εύκολα; Όχι θέλει πολλά γοβάκια να τρίψεις στους χορούς αλλά και στα πολύ παλούκια  Staxtopoutes μου υπάρχει πάντα η νεραϊδονόνα με τις λύσεις της.
 
1. Μην είστε πάντα διαθέσιμες: Μπορεί να κόβετε φλέβες για πάρτη του, μπορεί η απουσία του να στοιχειώνει τα όνειρά σας και να πληγώνει την καρδούλα σας, να την βγάζεις πάνω από το κινητό σου μέχρι να σε πάρει αλλά δεν υπάρχει λόγος όποτε αυτός θέλει να σας δει εσείς να λέτε με την μια ναι! Με λίγα λόγια, κάντε την καρδιά σας πέτρα και την επόμενη φορά που θα θελήσει να σας δει, πείτε του απλά ότι δεν μπορείτε, Μην του εξηγήσετε τί και πώς, καλύτερα αυτό να παραμείνει μυστήριο! Αν μέχρι τώρα τον είχατε συνηθίσει μόνο σε ναι, να ξέρετε ότι το πρώτο όχι θα του κακοφανεί και θα τον προβληματίσει κιόλας! Και βάσει πιθανοτήτων, οι οποίες είναι με το μέρος σας στην προκειμένη, η συμπεριφορά του θα αλλάξει.
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *