ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ «ΒΓΑΛΕΤΕ» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;

Πώς να οργανώσετε τις διακοπές των ονείρων σας και να τη «βγαλέτε»οικονομικά;

Επιτέλους καλοκαιρινές διακοπές το περιμένουμε όλο το χρόνο και σε κάθε  δύσκολη στιγμή του χειμώνα  αυτές  ονειροπολούσαμε για να πάρουμε δυνάμεις. Όμως πόσα χρήματα πραγματικά μπορούμε να διαθέσουμε για να κάνουμε πραγματικότητα τις ονειρεμένες μας καλοκαιρινές διακοπές; Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η οικονομική εκμετάλλευση  των εργαζομένων, λίγοι λογαριασμοί που τρέχουν και τα  ιδρωμένα μας χρήματα εξατμίζονται σε χρόνο ρεκόρ. Και όμως όλοι μπορούμε να χαρίσουμε στον  εαυτό μας μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης και μάλιστα χωρίς να σπαταλήσουμε ένα σκασμό λεφτά.  Πώς ; Ακολουθήστε ένα πλάνο και εφαρμόσετε μερικές τακτικές για να ρίξετε το κόστος των διακοπών σας χωρίς να κάνετε «έκπτωση» στην ποιότητά τους και στη χαλάρωση που τόσο έχετε ανάγκη.
 
Νοικιάστε ή αναζητήστε σπίτι και όχι ξενοδοχείο.Η διαμονή στις διακοπές έχει το μεγαλύτερο κόστος και αυτό είναι συχνά που μας οδηγεί σε κακής ποιότητας ξενοδοχεία ή στη χειρότερη, βγάζει τελείως από τα πλάνα μας τις διακοπές. Υπάρχουν λύσεις όμως, από τη στιγμή που παντού υπάρχουν ταξιδιώτες που θέλουν να έρθουν στα μέρη μας και εμείς να πάμε στα δικά τους.Η ανταλλαγή σπιτιών είναι κάτι πολύ διαδεδομένο πια και υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που φροντίζουν για την επικοινωνία ανά τον κόσμο των ταξιδιωτών και όσων προσφέρουν τα σπίτια τους για διαμονή. Αν ξεπεράσετε την αμηχανία ενός ξένου στον προσωπικό σας χώρο και λάβετε υπόψη σας ότι με αυτό τον τρόπο, κάποιος πάντα θα προσέχει το σπίτι σας, είναι μια πολύ καλή λύση.Αν πάλι δεν θέλετε να φιλοξενήσετε ή να φιλοξενηθείτε από αγνώστους, δοκιμάστε τουλάχιστον ένα από τα σπίτια των φίλων σας που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, είτε για δουλειά, είτε για σπουδές. Είναι πια πάρα πολλές αυτές οι περιπτώσεις.
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *