4 ΑΝΔΡΙΚΑ TOP SECRET ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ MONO H STAXTOPOUTA!4  Ανδρικά Top  Secret που τα ξέρει μόνο η Staxtopouta!

Αγαπώ τους άντρες!  Απόδειξη οι πέντε αγαπημένοι μου κολλητοί φίλοι.  Και όταν λέει η  Staxtopouta φίλους δεν εννοεί πρώην και wannabe γκόμενος φάση αλλά πραγματικούς ουσιαστικούς φίλους.  Θαυμάζω τον αντρικό εγκέφαλο.  Είναι απλός και όταν «χάνει λάδια » ψάχνεις τρία τέσσερα φανερά και λογικά  σημεία και τέλος …το θέμα λύθηκε!Ως γνωστόν οι άντρες δεν μιλάνε αρκετά και αυτό δεν είναι τόσο κακό φίλες μου, φτάνει να ξέρετε  να τους αποκωδικοποιείτε. Ενώ για εμάς μπορεί να φαντάζει τουλάχιστον αυτονόητο πως αν έχουμε κάποιο θέμα αμέσως θα το δηλώσουμε ο κόσμος να χαλάσει, οι άντρες πάλι, αγαπητές μου, προτιμούν να μην το κάνουν ζήτημα .
Στα μεγάλα ζόρια θα πουν σε φίλους που εμπιστεύονται  απόλυτα τι τους απασχολεί και τέλος. Αν δε το θέμα είναι για γυανίκα που τους κάνει δύσκολη την ζωή θα πάρουν μια γυναικεία γνώμη αδελφής ή φίλης χωρίς φυσικά να το κάνουν ζήτημα Τι έχω ακούσει… δεν  παίζεται και ένα άρθρο απλά δεν φτάνει. Παρακάτω όμως, σας έχω μερικά από  τα top πράγματα που έχουν αποσχαλήσει πολύ τους φίλους μου (και όταν λέω πολύ μην φανταστείτε… το πολύ για έναν άντρα κρατάει άντε δύο μέρες)  και σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να τα συζητήσουν με τον δεσμό τους….
 
1.  Ναι ξενοκοιτάνε και έχουν αλλεργία στις δέσμευσεις : Ναι  είναι …έτσι είναι του καλούπι Staxtopoutes μου. Η φύση έχει κάνει τους άντρες κυνηγούς. Είναι στο αρχέτυπο , στο DNA τους , στα ζωώδη ένστικτα τους  πρέπει να διαιωνίζουν το είδος. Η θρησκεία, η κοινωνία και οι θεσμοί της οικογένειας με το δυτικό μοτίβο τους έχει επιβάλει να είναι μονογαμικοί. Υπάρχει γενικότερα η πεποίθηση ότι οι άντρες είναι ελεύθερα πουλιά και σιχαίνονται τις δεσμεύσεις. Στην ουσία δεν έχουν θέμα με την δέσμευση αλλά φοβούνται μήπως η σχέση γίνει κατάσχεση .
Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι περνούν αντίστοιχη φάση έστω και μία φορά στη ζωή τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άντρες θέλουν να είναι μόνιμα ελεύθεροι σκοπευτές. Από τη στιγμή που θα βρουν λοιπόν την κατάλληλη για αυτούς το 90% δίνεται ψυχή και σώμα και μάλιστα απολαμβάνει την συμβίωση. Αν τώρα κάποια στιγμή την κάνουν την στραβή τότε Staxtopoutes μου, καλό θα είναι να είναι και έτοιμοι για να αντέξουν και τα επακόλουθα της επιλογής τους. Να ξέρετε πάντως πως οι άντρες όταν κάνουν ουσιαστικές σχέσεις δύσκολα επιθυμούν να την βάλουν σε κίνδυνο. 
 
2. Δεν τους αρέσει το σκωτσέζικο ντους: Και ενώ στην αρχή οι άντρες θέλουν να κυνηγήσουν και να διεκδικήσουν μία γυναίκα, είναι άλλωστε και στο DNA τους αυτό, στη συνέχεια, και αφού τα αισθήματα έχουν δηλωθεί, δεν έχουν χειρότερο από μία γυναίκα που τους κάνει καψόνια! Είναι ανταγωνιστικοί, είναι ζηλιάρηδες είναι όμως και λίγο τεμπέληδες. Από τη στιγμή που εκείνος ανοίγει τα χαρτιά του και δηλώνει τον έρωτα ή τελοσπάντων τον πόθο του, αν εσείς το παίζετε ιστορία και είστε την μία κρύο και την άλλη ζέστη, να ξέρετε ότι τον διώχνετε μακριά σας και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Από τη στιγμή που κάποια πράγματα έχουν ξεκαθαριστεί, αυτό που κάνετε παύει να είναι… ζουζούνια και απλά σπάει νεύρα! 
 
Συμβουλή Staxtopoutas: Το σκωτσέζικο ντους με καλή τακτική και  έξυπνο χειρισμό σε μια γυναίκα μπορεί να γίνει όπλο για να κάνει έναν άντρα να  έρθει σε επαφή με τα συναισθήματά του και να τα αναγνωρίσει. Μου σπάει τα νεύρα σημαίνει με νοιάζει άρα την  αγαπώ. Προσοχή οι ισορροπία είναι λεπτή και το Αϊ στο διάολο δίπλα από το σ’ αγαπώ είναι.
 
3. Να μας συμπαθεί η μαμά τους: Τι είδατε χθες στο ύπνο σας ψάρια; Να σας βρήκε το όνειρο λαχτάρα!! Γιατί μόνο αυτό μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε την λέξη πεθερά. Και με τα δίκια μας Staxtopoutes μου. Οι άντρες θέλουν η επιλογή τους σε σύντροφο να είναι αποδεκτή από το κοινωνικό τους σύνολο φίλους συγγενείς αδέλφια αλλά πάνω από όλα να είναι αποδεκτή από την μοναδική γυναίκα της ζωής τους έως τώρα την Μαμά τους. Νομίζετε πως αυτό δεν παίζει; Έχουν αλλάξει οι εποχές και άλλα τέτοια! Πλανιέστε πλάνη οικτρά. Κοινώς δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα.  Ακόμα και ο πιο ανεξάρτητος άντρας, ακόμα και αυτός που έχει απογαλακτιστεί πλήρως  το θέμα μάνα για αυτόν πάντα παίζει στην ψυχή και το μυαλό του. Οι πολύ μαμάκιδες όταν η μάνα τους δεν σας συμπαθεί απλά την πατήσατε!  Και καλό είναι να εξαφανιστείτε όσο υπάρχει ακόμα καιρός. Οι άντρες τώρα που είναι πιο κουλ με το θέμα μάνα θα αρκεστούν να σου πετάξουν μερικές ατάκες …
 
Η πιο συνηθισμένη: Δεν με νοιάζει που δεν σε συμπάθησε εξάλλου εμείς περνάμε καλά … Θα δεις είναι καλός άνθρωπος θα αλλάξει γνώμη με το καιρό!!
 
Συμβουλή Staxtopoutas: Όσο πιο μακριά από την πεθερά τόσο το καλύτερο γι εσάς!
 
4. Τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους παρατήσουμε: Σίγουρα το να προσπαθεί μία γυναίκα να κρατήσει το ενδιαφέρον του καλού της είναι πολύ θετικό, αλλά μη σκάτε γιατί πολύ απλά, αν αρέσετε σε έναν άντρα, του αρέσετε έτσι ακριβώς όπως είστε! Για να γίνουμε πιο σαφείς, το γεγονός ότι τον επιλέξατε, εκτός του ότι τον έχει κάνει ευτυχισμένο, τον έχει γεμίσει και άγχος για το μετά. Ο λόγος; Πιστεύει ακράδαντα ότι θα τον παρατήσετε για κάποιο καλύτερο που σας την έπεσε στο μετρό. Και δεν έχει και άδικο, διότι εκτός του ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να βρει αντικαταστάτη, ο άντρας είναι εκ φύσεως λίγο πιο… κάφρος με αποτέλεσμα καμιά φορά ούτε και ο ίδιος να μην ξέρει τι του… βρήκατε! Οπότε η εικόνα με τη χωρισμένη να βλέπει ερωτικές κομεντί στον καναπέ, να τρώει παγωτό και να κλαίει, μάλλον  δεν αντιπροσωπεύει και το αντίθετο φύλο να κλαίει όμως  στα μπουζουξίδικα ή έξω από το σπίτι σας λιώμα με φίλους μέσα στο αμάξι παίζει τρελά!!
 
Συμβούλη Staxtopoutas: Ουδείς αναντικατάστατος μωρό μου! 
Είναι μια ατάκα που κάθε άντρας πρέπει να ακούσει έστω και μια φορά ώστε να ξέρει… και άστει να δουλεύει για εσάς!


Δείτε επίσης: 4 Πράγματα  που πρέπει όλες να μάθετε για τους άντρες!
5 Πράγματα που νευριάζουν  τους άντρες και δεν ξέρουν πως να το πουν!!
Τι θα τσεκάρει ένας άντρας με την πρώτη ματιά πάνω σας;


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *