5 ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΝΟΟΥΝ

5 Ατάκες που λένε οι άντρες και τι πραγματικά εννοούν!!
 
Aς το πάρουμε απόφαση: Το αντρικό μυαλό δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβουμε, ούτε φυσικά και οι άντρες το γυναικείο! Και μπορεί για τα αγαπημένα μας αγόρια το να μπουν στα άδυτα του μυαλού μας όχι μόνο να είναι πρόκληση, αλλά να είναι και ακατόρθωτο, αλλά μη νομίζετε ότι δεν ισχύει το αντίστοιχο για εμάς. Γιατί μπορεί να συνηθίζουμε να λέμε ότι η ψυχοσύνθεση και η ιδιοσυγκρασία του άντρα είναι πιο απλή και… ευθεία, αλλά όταν εκείνος θέλει να ελιχθεί και να θολώσει τα νερά το κάνει καλύτερα και από… σουπιά! Το μαγικό της υπόθεσης δε, είναι ότι το κάνει τόσο αβίαστα και φυσικά, που δεν έχουμε να τους προσάψουμε τίποτα απολύτως, και μάλιστα μας αφήνουν και με μία γλυκιά προσμονή, του τύπου ότι τον έχω και στάνταρ είναι ερωτευμένος μαζί μου. Μέχρι βέβαια τη στιγμή που εκείνος εξαφανίζεται κι εσείς μένετε με τη χαρά να αναρωτιέστε τι στο καλό μπορεί να έφταιξε! Εδώ λοιπόν, σας έχουμε κάποια από τα στάνταρ πράγματα που λέει ένας άντρας σε μία γυναίκα και τι φυσικά εννοεί όταν τα λέει. Γιατί κακά τα ψέματα, τα φαινόμενα, ή μάλλον τα λεγόμενα απατούν.
 
1. Θα σου τηλεφωνήσω αργότερα: Στο θολό το γυναικείο το μυαλό, η φράση αυτή μεταφράζεται ότι θα σου τηλεφωνήσω σε μισή ωρίτσα το πολύ να δω αν έφτασες σώα στο σπίτι! ΝΟΤ! Όταν ένας άντρας λέει αργότερα, εννοεί πολύ αργότερα και σίγουρα όχι μέσα σε διάστημα 24 ωρών! Μπορεί εμείς στον μικρόκοσμό μας τις ώρες και τα λεπτά να τα μετράμε διαφορετικά, και σίγουρα όχι φυσιολογικά αν μας ρωτάτε, αλλά η φράση αυτή λαμβάνει εντελώς διαφορετική σημασία για τα δύο φύλα κυρίως στον ερωτικό τομέα. Με λίγα λόγια, όταν λέει αργότερα εννοεί αργότερα μέσα στη βδομάδα, μέσα στον μήνα ή τελοσπάντων όταν και όποτε το θυμηθώ και έχω χρόνο! Αν το καλοσκεφτείς, είναι πολύ καλύτερο από το… τα λέμε!
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *