ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ SINGLESΟδηγίες επιβιώσεις για Single

Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι όχι μόνο δύσκολες αλλά σχεδόν ακατόρθωτες!Δεν είναι όμως αστείο και διασκεδαστικό όταν μαζί με τις επίσης single φίλες σας μαζεύεστε, πίνετε, γελάτε και θάβετε τους άντρες οι οποίοι είναι κότες και το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εαυτός τους; Φυσικά το ίδιο ισχύει και τα αγαπητά μας αρσενικά! Τι γίνεται όμως όταν εκεί που είχατε συνηθίσει να βγαίνετε γυναικοπαρέα, τώρα πια έχετε μείνει ολομόναχη γιατί οι φίλες σας… ζευγάρωσαν; Ναι καλές μου, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είναι όλοι οι φίλοι σου σε σχέση, και να είσαι το μοναδικό μπακούρι! Τι γίνεται τότε;  Πώς περνάει η ζωή και ο χρόνος όταν δεν έχεις πια τις κολλητές σου να γκρινιάξετε μαζί; Ποιον παίρνεις ένα βράδυ που βαριέσαι για να μιλήσετε ή να πάτε μία βόλτα, όταν ξέρεις ότι, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον, θα βρίσκονται σε ιδιαίτερες περιπτύξεις; Βάζει στο ψυγείο να παγώνει πάντοτε μια βότκα και μαθαίνεις τα νούμερα από τα ντιλιβεράδικα απέξω ;  Φυσικά και όχι  είπαμε να είστε αδέσμευτες αλλά αδέσμευτες χοντρές και με θέματα αλοκολισμού  με τίποτα!Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε όταν νιώθετε ότι είστε το μοναδικό μπακούρι στον πλανήτη!
 
1. Μην αισθάνεστε άσχημα που είστε μόνη: Σοβαρά τώρα, καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο αυτό, αλλά οφείλετε να προσπαθήσετε αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας καλό!. Ας το φιλοσοφήσουμε το θέμα.  Μόνη ωραία και έτοιμη για κάτι νέο στην ζωή της ή παντρεμένη /δεσμευμένη  και συμβιβασμένη; Μην γελιέστε μετά από τα δύο χρόνια καψούρα ο συμβιβασμός και η ρουτίνα θα σου χτυπήσει την πόρτα. Πως αισθάνεστε καλύτερα έτσι; Μα φυσικά…!!Να θυμάστε πως κανείς δεν θέλει μια γυναίκα μέσα στην γκρίνια και την μιζέρια   αλλά μια γυναίκα χαμογελαστή και δραστήρια.
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *