ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Μ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!Οι  αστρικές προβλέψεις του Οκτωβρίου μ’ ένα χαμόγελο!

Νομίζατε ότι τα είδατε όλα το Σεπτέμβρη ε; Χα-χα-χα (κοφτό, ειρωνικό γελάκι)! Έτσι πίστευα κι εγώ ο γέρων (πλην όμως σοφός) αστρολόγος σας. Μέχρι που άρχισα να γράφω τις προβλέψεις για τον Οκτώβρη. Με τρεμουλιαστό πληκτρολόγιο και γουρλωμένα μάτια, κάτι σε εξόφθαλμο βρογχοκήλη ένα πράμα. Τι στα όρθια να γράψω, που δεν προβλέπεται να μείνει τίποτις όρθιο; Τι στα ξαπλωτά, που εδώ παίζει τοTEZA και μας ψεκάζουν τις κατσαρίδες;
Εκεί που κόντεψα να το πάθω το πλαγιομετωπικό ήταν όταν διαπίστωσα ότι και ή έκλειψη στις 18 γίνεται στο ζώδιό μου! Τι να κάνω; Μια βοήθεια ρε παιδιά! Ξέρετε κανένα καλό αστρολόγο;

ΚΡΙΟΣ

Στα όρθια: Τούτος εδώ ο Οκτώβρης θα ‘ναι άλλο πράγμα (oh yes) και δεν θέλω αντιρρήσεις, γιατί α! Το σίγουρο είναι ότι τώρα θα πάρεις τις κουφές -ως συνήθως- αποφάσεις σου και θα προσπαθήσεις να κάνεις πράξη -μέχρι και εξίσωση σε βλέπω- τις πιο τρελές, παρανοϊκές σχεδόν απαιτήσεις σου: τελικά δεν το γλυτώνεις το μπερντάκι. Έχει όμως και τα καλά του ο μην: Ο Ήλιος στον Ζυγό, ο Άρης στο Λιοντάρι, και η Άφρω στον Τοξότη, φέρνουν μια πιο τουριστίκ περίοδο στην καθημερινότητα, που τελευταία ήταν απ’ το σπίτι στη δουλειά κι απ’ τη δουλειά στο σπίτι, εκτός και αν κάνεις καμιά σπιτίσια δουλειά, οπότε βοήθεια σου. Τα άστρα λοιπόν σου λένε ότι τώρα είναι πολύ possible να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, που το σχεδίαζες από καιρό. Άλλο εξίσου πιθανό είναι ότι θα θελήσεις να πάθεις μια παραμόρφωση, ένα Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και άλλα τέτοια, που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας ή δια βίου μαθήσεως, που το έχεις εμπεδώσει πλέον…
Στα ξαπλωτά: Τα νταλαβέρια με το εξωτερικό και με άτομα εξαποδό θα συνεχιστούν ολάκερο το μήνα και αν είσαι κωλόφαρδος, μπορεί να τα πιεις και με την Πάμελα Άντερσον αυτοπροσώπως. Στα αισθηματικά, μεγάλε, πολύ πράμα βλέπω εδώ στον πάτο του φλιτζανιού. Η Αφροδίτη κάνει ντου στις 7/10 στον Τοξότη και σου ανάβει τα λαμπάκια της libido σου. Ό,τι κάνεις, καν’ το με την ευχή μας, attention μόνο πού βάζεις το καναρίνι σου και την υπογραφή σου…
Up dates: Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να σε πονοκεφαλιάζουν, αλλά κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, στις 5 του Οκτώβρη.
Apapa dates: Εσύ που έχεις συνηθίσει στα μαγγανοπήγαδα, θα ξεπεράσεις με άνεση και ύφος μπλαζέ κάποιες μικρό-δυσκολίες στη δουλειά, επιστρατεύοντας το θράσος και τη διπλωματία σου στις 18, με την εκλειψάρα στο ζώδιο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα όρθια: Τον τελευταίο καιρό η ζωή σου σερνόταν σε βασανιστικά αργούς ρυθμούς -κάτι σε Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι δηλαδή- γεγονός που σε φόρτωσε μ’ έναν οχαδερφισμό, μια απομαλάκυνση εγκεφάλου και καμιά δεκαριά λυκοπιάσματα στον αυχένα από το καθισιό. Εδώ και τώρα λοιπόν, βαζέλες, ήρθε’ η ώρα, για να ανασκουμπωθείς -εκτός κι αν έχεις φερμουάρ- και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Το σπίτι, που ‘χει πιάσει φύκια, και τα ζωντανά που κατοικούν εντός, θα σε απασχολήσουν έντονα, ο Ερμής ωστόσο που βγάζει φλας και κάνει επιτόπια στις 21, θα βάλει ένα χεράκι για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα οικογενειακά πρόσωπα.
Στα ξαπλωτά: Μέχρι τις 15 ο Άρης θα ‘ναι στον Lion king και θα βαράει τα τούμπανα του πολέμου, οπότε φρόντισε να μην την πάθεις τώρα την παράκρουση και σταμάτα να μεταφέρεις τις εντάσεις από τη δουλειά στο σπίτι και τούμπλαλιν, γιατί εντάσεις είναι, δεν είναι τσαντάκι. Για καλό και για κακό, κράτα ρεζέρβα και κάνα τουμπεκί ψιλοκομμένο, γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστεί, μανάρι μου, εκεί γύρω στις 18, που βγαίνει βόλτα στον Κριό μια ριμάδα έκλειψη και τρώει τα άτακτα ταυράκια.
Up dates: Η Άφρω τρίβεται στον Ουρανό στις 16 και ο μάγος έρως δίνει και πάλι το παρόν.
Apapa dates: Η τρελούτσικη Αφροδίτη που κυβερνάει το ζώδιό σου, τα βάζει με τον θεότρελο Ποσειδώνα στις 10 μήνα. Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για μια αρκετά «τζαζ» περίοδο, όπου απαγορεύονται δια ροπάλου οι μαγκιές και οι πανζουρλισμοί.
Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα όρθια: Κάτι ο Άρης, κάτι ο ανάδρομος Ερμής, κάτι οι μαύρες Σελήνες, κάτι κι ο Μπάμπης, ήρθες και αλάλιασες το ζωντανό και ‘γινες φτυστός η φωτογραφία της ταυτότητας που ‘βγαλες τότε στο αυτόματο της Ομόνοιας. Παρ’ όλα αυτά, οι περισσότεροι Δίδυμοι έχετε πέσει με τα μούτρα στο ψητό (και οι πιο a σεξual στον ταψί με το μπακλαβά), και δεν λέτε να σηκώσετε κεφάλι. Ο Οκτώβρης σε γενικές γραμμές είναι μια από τα ίδια, οπότε δεν συμφέρει να σταματήσεις τώρα τα υπογλώσσια και τα lexotanil. Ερμής και Αφροδίτη συνεχίζουν τις αλλαξοκωλιές, μια στο Σκορπιό και μια στον Τοξότη, εκεί που εσύ έχεις στο γραμμένο σου τις σχέσεις, τις συνεργασίες και το κοκό.
Στα ξαπλωτά: Η όλη φάση λοιπόν λέει ότι τώρα μπορεί να βρεις εκείνο που ξέρεις στο κοντινό σου περιβάλλον, γιατί πού να τρέχεις τώρα στα χωράφια με τη γόβα, Τάκη μου. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι πομπές σου πρέπει σώνει και καλά να μείνουν στην οικογένεια. Ποσώς. Μπορείς κάλλιστα να βγάλεις μια βόλτα το κέρατο για να ξεσκάσει. Be Careful όμως! Ό,τι προστυχιές κάνεις, να τις κάνεις με τρόπο και μια δόση νουθεσίας, γιατί και οι άλλοι μάτια έχουνε και βλέπουν, αφτιά έχουν κι ακούν, και -κυρίως- γλώσσες έχουνε και μιλάνε. Απόφυγε λοιπόν τα πολλά «επαγγελματικά» ταξίδια και τα συναφή, γιατί έμαθα ότι εκεί στο ΚΑΤ εφημερεύουν…
Up dates: Το πρώτο δεκαήμερο, που είναι κάτι σε αργό βασανιστήριο για τα περισσότερα ζώδια, εσένα όχι μόνο δεν σου κάθεται στον καβάλο, αλλά σε φτιάχνει κιόλας. Ιδιαίτερα γύρω στις 5, περίμενε στο ακουστικό σου για ουρανοκατέβατες ευκαιρίες που φέρνει η Νέα Σελήνη μέσα από τον αγαπημένο σου Ζυγό.
Apapa dates: Σκοτούρες, αλλά και ευκαιρίες δίνουν ραντεβού στο χώρο της δουλειάς γύρω στις 21, οπότε φρόντισε να απαλλαγείς από τις πρώτες και να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις δεύτερες. Πάρε τις αποφάσεις σου και οπλίσου με θάρρος, αυτοπεποίθηση και ένα μαστίγιο για τους ενοχλητικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα όρθια: Την τελευταία περίοδο είναι αλήθεια ότι τίποτις δεν έχει μείνει όρθιο, οπότε και βολεύτηκες με τα ξαπλωτά, άντε και με κανένα καθιστό. Έχασες το δίκιο σου και με το δίκιο σου λοιπόν γκαρίζεις, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Τα δύο τελευταία χρόνια είδες τη ζωή της Άννα Φρανκ σε επανάληψη και τώρα άνετα μπορείς να εκδώσεις το δικό σου ημερολόγιο, που τύφλα να ‘χει η Μάρθα Βούρτση στο «ορφανή στα ξένα χέρια». Ας επιστρέψουμε όμως στα χαμένα δίκια και στη Νικολούλη που ψάχνει να σ’ τα βρει. Το πρόβλημα με την αφεντιά σου φοβάμαι τελικά πως είναι ότι θες να ‘χεις πάντα δίκιο, την ίδια ώρα που σε πιάνουν τα παράπονα και τα κλάματα για να σε λυπηθούν και να σε παρηγορήσουν, γούτου-γούτου.
Στα ξαπλωτά: Σε μια τέτοια φάση σε πιάνει ο Οκτώβρης, όστις εμφανίζεται στη ζωή σου με ένα πιο chic προφίλ. Η έμφαση των άστρων που θα ‘ναι στον Τοξότη και την Παρθένα, υπόσχεται έναν υπέροχο αχταρμά στη δουλειά και στις σχέσεις σου με τους κολλητούς σου. Κατά τ’ άλλα, υπάρχει και ένας Κρόνος στο χώρο του σεξ που θα σου δώσει να καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Επίσης, θα χρειαστεί να δώσεις και κάποιες ευθείες απαντήσεις στο ταίρι σου, που δεν θα τις δώσεις γιατί δεν συμφέρει, και καλά θα κάνεις!
Up dates: Στα επαγγελματικά ζητήματα σχίζεις χασέδες- ενίοτε και κανένα καλσόν γύρω στις 7, ενώ στα οικονομικά αρχίζεις επιτέλους να παίρνεις τα πάνω σου.
Apapa dates: Ως αισιόδοξο όν εσύ, μικρό μου καβουράκι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τους σκοπέλους και τους υφάλους που κρύβουν τα φεγγάρια στις 5 και στις 18. Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου έχει ψιλο-φύγει η μαγκιά, ουδέν κακόν όμως αμιγές καλού, αφού η μαγκιά καλύτερα να απουσιάζει αυτές τις πονηρές μέρες.

ΛΕΩΝ

Στα όρθια: Σίγουρα θα μπορούσαμε να το περάσουμε στο ντούκου το θέμα, ακόμη και να το κρύψωμεν, επειδή όμως είσαι εσύ δεν θα το κάμωμεν. Και γιατί άλλωστε; Τον Οκτώβρη λοιπόν που λες, μια σειρά από πλανήτες γυροφέρνει στο Σκορπιό, τον οποίο εσύ ανέκαθεν δεν τον πήγαινες, λόγω αλλεργίας στη χαίτη. Το όλο σκηνικό θα επηρεάσει πολύ το χώρο της οικογένειας και της δουλειάς. Το κλίμα στο γραφείο θα ‘ναι τόσο ηλεκτρισμένο, που είτε βρίσκεσαι στη δουλειά είτε στην πρίζα, το ένα και το αυτό. Οι πιο προχωρημένοι θα προσπαθήσετε μάλιστα να χώσετε στην πρίζα το δείκτη και το μέσο της προϊσταμένης. Όπως και να ‘χει το πράμα, κούλαρε και ξέχασε την ιδέα ν’ αλλάξεις τώρα δουλειά, γιατί και κει που πάει ο νους σου να πας, μια από τα ίδια, άρα δεν λέει. Για το σενάριο τούτο, βασικός υπαίτιος της συμφοράς ο Άρης, που σου κάνει τα νεύρα τσόκαρα και σε ωθεί να βγάλεις ό,τι είχες σε απωθημένο και να βρεις -λέμε τώρα- το δίκιο σου, που το ‘χασες στην εκδρομή του Πάσχα.
Στα ξαπλωτά: Κατά τ’ άλλα, η Αφροδίτη από τις 7 Οκτώβρη βγαίνει βόλτα στους αγρούς, όπου και τα φτιάχνει με τον αγαπημένο σου Τοξότη. Καιρός λοιπόν να παρατήσεις τις τσοκαρίες και να ‘ρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν πάλι δεν σου βρίσκεται ταίρι, κοίταξε ν’ αποκτήσεις κανένα σε τιμή ευκαιρίας, τώρα που σε πάει…
Up dates: Η φιλία έχει κάτι από έρωτα στις 16, ή μάλλον ο έρωτας μπλέκεται στα φουστάνια της φιλίας. Σε καλό να μας βγει, Μπάμπη μου.
A papa dates: Τα γεγονότα και οι καταστάσεις στις 2 και στις 3 σε κρατούν με τα δύο πόδια σε μια γόβα, μέσα όμως από όλον αυτό τον αχταρμά θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος τελικά, αφού θα έχεις πάρει τα μαθήματά σου (λίγο το έχεις;).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα όρθια: Ο Οκτώβρης σε βρίσκει σε μια κατάσταση ψιλοαποχαύνωσης, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στην υγρασία, την άπνοια και το νέφος, στο αρνί που κατασπάραξες στη Χασιά και στο ξερό σου το κεφάλι, που κατεβάζει πιτυρίδα και ενίοτε ιδέες. Αυτό το τελευταίο και χειρότερο -για όλους- μπορείς να το καταπολεμήσεις με τρεις τρόπους. Πρώτον, να βρεις ένα καλό αντιπιτυριδικό, δύο σ’ ένα. Δεύτερον, να χρησιμοποιείς το κεφάλι για τα απολύτως απαραίτητα, που ‘ναι τα κέρατα και τα καπέλα. Το τρίτον, άσ’ το καλύτερα, γιατί έχει να κάνει με αυτό που έπαθε η Μαρία Αντουανέτα, να ζούμε να τη θυμόμαστε. Βέβαια υπάρχουν πάντοτε και οι χρυσές τομές, που ουδεμία σχέση με τις γκιλοτίνες. Από την άλλη πλευρά, έχεις και τα δίκια σου. Κάτι η οξεία φραγκασθένεια που χτύπησε αλυπήτως το πορτοφόλι σου, κάτι το ταίρι σου, αυτό το άγνωστο, που περνά την υπαρξιακή κρίση της πατάτας-ευτυχίας, ήρθες και είδες τη Fatmagul σε virtual reality και -άνθρωπος είσαι, δεν είσαι πέτρα- έσπασες.
Στα ξαπλωτά: Εδώ λοιπόν έρχεται o Άρης στον αστερισμό σου, που θα δώσει άλλον αέρα (κάτι σε γραιγοτραμουντάνα) σε σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, την ίδια ώρα που θα γνωρίσεις αυτοπροσώπως τον κύριο στο πενταύερω, που ‘χεις να τον δεις από τότε που πούλησες τον αέρα απ’ το δίπατο στην Κορινθία για ένα πιάτο πατσά, Τούλα μου!
Up dates: Πάλι καλά να λες που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής το παίζει διπλωματικά ουδέτερος στις αρχές του μήνα. Έτσι, τα υπόλοιπα ζώδια, που βρίσκονται στην τσίτα, σε βλέπουν και από το κακό τους αλλάζουν λαϊκή. Το διήμερο 7-8 είναι το κατάλληλο διάστημα γα να επικοινωνήσεις με άτομα κύρους και για να κάνεις τον ντετέκτιβ σε μια υπόθεση, που σε αφορά άμεσα.
Apapa dates: Η τσαντίλα με το έτερον στις 20 θα είναι παροδική. Φρόντισε να μη φτάσεις στα άκρα. Προτίμησε τη μέση.

ΖΥΓΟΣ

Στα όρθια: Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας εντελώς freak. Και το γεγονός αυτό δεν ισχύει μόνο για σένα, οπότε μπορείς να παρηγορηθείς. Παραδοσιακά λοιπόν ο Οκτώβρης είναι και δικός σου μήνας, αφού κάπου δώθε σβήνεις τα κεράκια και σε πιάνει η συνηθισμένη παλιμπαιδίστικη παράκρουση, που συνοδεύεται με τη γνωστή μελαγχολίας της ζυγαριάς: τι σου είναι ο άνθρωπος, ένα τίποτα είναι, και άλλα τέτοια ασυνήθιστα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ουδόλως από τη μέση, γιατί τι θα πει ο κόσμος;
Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη λοιπόν από τις 7 Οκτώβρη και για ολάκερο το μήνα, θα βρίσκεται στον Τοξότη, ο οποίος πολύ σε γουστάρει ως ζώδιο, αλλά τραβιέται να στο πει. Ο Οκτώβρης, χρυσό μου, είναι εντέλει ένα κι ένα για να παρατήσεις τα υπαρξιακά διλήμματα του τύπου «το κάνει, δεν το κάνει» και να περάσεις δίχως ενδοιασμούς στο «τώρα είναι η σειρά σου». Και να το κάνεις παντού! Σαν να σε βλέπω, λέει, δίχως χνάρι τσίπας πάνω σου να περιφέρεις το ακαταμάχητο σεξαπίλ σου μέσα στο κόκκινο φουστάνι, που εκτός που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά, αναδεικνύει ταυτόχρονα τα σμιλεμένα στήθη σου και τον ανδρισμό σου. Τώρα, αν δεν είσαι εντελώς trans δεν πειράζει, nobody’s perfect, πάλι τυχερό θα σου ‘ρθει στο δρόμο σου. Μετά τις 15, ο Άρης κάνει ντου στην Παρθένα οπότε έχε κατά νου: όποιος πηδάει πολλά παλούκια, μπαίνει και κανένα στον πόλο του…
Up dates: Η ρομαντική διάθεση και η τάση για αλλαγή βαδίζουν αγκαζέ. Στις 16 η Αφροδίτη χαμουρεύεται τον Ουρανό και κάτι καινούργιο κτυπά την πόρτα της καρδιάς σου.
Apapa dates: Οι μέρες γύρω στην έκλειψη στις 18 δεν ευνοούν επαναστάσεις και παρεμφερή κουλά, μιας και ο κίνδυνος να την πατήσεις είναι μεγάλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα όρθια: Αυτό λοιπόν που συμβαίνει με σένα είναι από τα ανεξήγητα. Την ώρα που όλα λίγο-πολύ τα ζώδια περνούν τα κατά Λουκά πάθη, εσύ ένα μουλάρωμα, μια αναισθησία, ένα «ποιος ήρθε, μάγκα μου», και άλλα τέτοια προχωρημένα και κοσμογονικά. Φυσικά, δεν έχει τελειώσει εκείνη η περίοδος που τ’ άστρα σε κερνούν το κώνειο με την κουτάλα, όμως ήρθε ο καιρός να πάρεις το αίμα σου πίσω και να μαμήσει κι ο φτωχός – που λέει κι ο λαός.
Στα ξαπλωτά: Το Οκτωβριανό παρατσούκλι σου είναι σίγουρα Ζωζώ, η Βασίλισσα της Νύχτας, έστω και αν κατά τ’ άλλα σε λένε Θεμιστοκλή. Το γεγονός αυτό έχει τα καλά του, έχει όμως και τα κουλά του. Μπορεί, ας πούμε, ν’ αποκτήσεις ξαφνικά εχθρούς και φίλους, όπως -λέμε τώρα- την Άντζελα Δημητρίου ή την Έφη Σαρρή. Εσύ όμως δεν πρέπει να το βάλεις κάτω -ούτε καν δίπλα- μιας και δεν χτυπάς strike κάθε μέρα και τώρα ήρθε η ώρα σου. Αν πάλι δεν δικαιώσεις τις προσδοκίες των άστρων και του σημείου Ο της Τούλας, τότε, μάτια μου, χαΐρι δεν θα δεις στη ζωή σου και τράβα για κάνα καλό σεξολόγο. Στην αντίθετη περίπτωση, θα ‘χεις πολλά να λες στα εγγόνια σου για τις προστυχιές αυτουνού εδώ του υπέροχου Οκτώβρη. Α ψιτ, μην το ξεχάσω, στη δουλειά όλα ΟΚ!
Up dates: Από  σεξ καλά πάμε στο τέλος του μηνού, αλλά από αίσθημα, χάος, Τούλα μου, χάος!
Apapa dates: Ο ανάδρομος από τις 21 σε κάνει τζαζ στις εκδηλώσεις και τις δηλώσεις σου, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ράψεις ένα λέοντος στο στόμα, μιας και θα έχεις ρέντα στις κοτσάνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα όρθια: Η περίοδος των ισχνών αγελάδων φαίνεται να φτάνει στο τέλος της και φυσικά καιρός ήτανε, γιατί οσονούπω θα ‘φτανες εσύ στο δικό σου (το τέλος). Οι πλανήτες που σου ‘καναν τα νεύρα βούρτσα καταστρώματος, αρχίζουν να στρώνουν, και, να μην σώσω σου λέω, όμως ο Άρης από τις 15 θα πάει να δει τη συννυφάδα του που ‘ναι Παρθένα, για να της ξηγήσει τι εστί κάστανο. Όπως κατάλαβες, λίγη υπομονή κανέναν δεν έβλαψε, ιδιαίτερα αν είσαι Τοξοτάκι του πρώτου δεκαημέρου, οπότε το τουμπεκί είναι ένα από τα κλου του μηνού.
Στα ξαπλωτά: Παρεμπιπτόντως, από τις 7 του Οκτώβρη και μετά η Αφροδίτη κάνει γιουρούσι στον αστερισμό σου, για να σου υπενθυμίσει ότι και το άλλο μέσα στη ζωή είναι και ήρθε η ώρα ν’ αποδείξεις σ’ όλους πως άλλο Τοξότης και άλλο πίτουρα. Στη συγκεκριμένη φάση, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός, για να μην κάψεις κάνα μπουζί, όπως επίσης και να μην σχίσεις κάνα καλσόν. Το γεγονός είναι ότι τα σκισίματα θα φορεθούν πολύ τούτον εδώ τον υπέροχο μήνα. Εδώ όμως καραδοκεί και ο νόμιμος ταίρης, ο οποίος δεν εγγυάται τίποτις από τη στιγμή που ανακαλύψει ότι ουδεμία διαφορά με τον τάρανδο του Αι-Βασίλη. Take care και μακριά από αδιάκριτα μάτια.
Up dates: Κάτι φαίνεται να αλλάζει σιγά-σιγά στον ορίζοντα προς το καλύτερο από τις 7, που η Αφροδιτούλα μέσα από τον δικό σου αστερισμό σε οπλίζει με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ένα 38άρι για τις γενναίες εκκαθαρίσεις.
Apapa dates: Μια κρυφή σχέση ή ένας άνθρωπος από το παρελθόν (ίσως να είναι ο Ναβουχοδονόσωρ) θα σε απασχολήσουν έντονα γύρω στις 23.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα όρθια: Τα άστρα φαίνεται ότι αποφάσισαν να σταματήσουν να σε πιλατεύουν και αφού είδαν ότι δεν βγαίνει τίποτις, είπαν Οκτώβρης είναι, αλλάζει ο καιρός, ψιλοσφίγγουν και τα κρύα και πήγαν να πιουν ένα ουζάκι στον μπατζανάκη τους που ‘ναι Σκορπιός και παιδί-τζάμι με την αρχοντιά σου.
Στα ξαπλωτά: Ο Οκτώβρης λοιπόν μιλάει για σεξ, οπότε οι πιο σακουλιασμένοι θα κατανοήσουν ότι ο πελαργός και το μαιευτήριο Μητέρα καμιά σχέση, ενώ οι μπασμένοι θα ξαναπεράσουν στα πρακτικά του θέματος. Τα πρόστυχα τούτα πράματα θα πάρουν ξεχωριστές διαστάσεις για τα οικονομικά σου εκεί, γύρω στις 16/10, όπου ο κυβερνήτης των χρημάτων σου, ο Ουρανός, συναντά την Αφροδίτη και της ρίχνει δυο-τρία άντε τέσσερα τρίγωνα, έτσι για το καλό του χρόνου. Λίγο αργότερα (29/10) ο Κρόνος σου χαμουρεύεται με τον Ερμή, γεγονός που θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις τη θέση σου στη δουλειά ή ακόμη και να πάρεις εκείνη την πολυπόθητη μετάθεση στην Προκόνησο. Γύρω στις τις 18/10 λίγη προσοχίτσα δεν θα έβλαπτε, μιας και τα τζιβιτζιλίκια μπορεί να αποδειχθούν λιγουλάκι επικίνδυνα, ενώ στο χώρο του σπιτιού είναι πιθανό να πέσουν και τίποτις σιχτίρια, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!
Up dates: Καιρός να ανασκουμπωθείς και να κάνεις σωστές επιλογές. Η Άφρω φέρνει ευχάριστες λαχτάρες στις 16. Μια ευκαιρία για να πάθεις άνοδο στη δουλειά φέρνουν Ερμής και Κρόνος στις 29.
Apapa dates: Be careful στα οικονομικά στις 2 και στις 3 του μηνού. Δύσκολες μέρες για πρίγκιπες-βατράχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα όρθια: Ερμής, Κρόνος και Αφροδίτη μέσα στο Σκορπιό, δεν είναι ό,τι καλύτερο για σένα, μιας και έχεις προ αμνημονεύτων ετών διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με το συγκεκριμένο ζώδιο. Η προαναφερθείσα αστροπαρτούζα γίνεται στο χώρο της δουλειάς και της καριέρας, όπου θα παιχτούν τα διάφορα σκηνικά, ενίοτε και cabrio. Το θέμα είναι να μην δώσεις τώρα λαβές, χερούλια και πόμολα για σχόλια και κουτσομπολιά, με τίποτις αναίσχυντα πράγματα που έχεις στο νου σου να κάνεις.
Στα ξαπλωτά: Επειδή όμως θέλει η Υδροχόα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, κάτι μου λέει του μάντη ότι πάλι θα ξεσαλώσεις και θα δούμε τις πομπές σου εξώφυλλο στο «Hello». Από την άλλη πλευρά, σε κατανοούμε εντελώς, γιατί τώρα τελευταία πολύ παρλαμπούς και στον πάτο άχυρα είχε πέσει. Βέβαια, μην τα ρίχνουμε όλα στο νέφος και την τρόικα, αφού είχες βάλει και συ το χεράκι σου για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, μιας και το delay στην προσαρμογή σε βαράει στο κεφάλι καμιά-δυο φορές το χρόνο. Η συμβουλή των άστρων, πέρα από τα πόμολα και τα κομοδίνα, είναι να μην πετάγεσαι σαν τσουτσούνι εκεί που δεν σε παίρνει και αν τα βρεις σκούρα, κάνε την πάπια, που σου πάει κιόλας!
Up dates: Το φάρδος στα ερωτικά συνεχίζεται και κάνει πάρτι στις 16. Αν δεν σε ήξερα προσωπικά, θα έλεγα ότι έχεις πάρει τον κακό το δρόμο, Πόπη μου.
Apapa dates: Ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός πραγματοποιεί μια γερή αστροκόντρα με τον Ήλιο στις 3, γεγονός που θα πρέπει να σε κάνει πιο προσεκτικούλικο στις συζητήσεις, τις συναντήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Για να μη φας καμιά ξαφνική χλαπάτσα στη δουλειά, φρόντισε να οργανώνεσαι καλύτερα και να μη σκορπίζεσαι από δω κι από εκεί.
ΙΧΘΕΙΣ

Στα όρθια: Ο Οκτώβρης δεν είναι και ό,τι καλύτερο ήθελε προκύψει, αλλά τι να κάμωμεν τώρα; Τίποτα. Κοίταξε τώρα να δεις μια σύμπτωση. Η Αφροδίτη στις 7 ακριβώς εγκαταλείπει το φίλο σου το Σκορπιό και πάει να δει τον μπατζανάκη της που ‘ναι πιο Τοξότης και πιο βαρβάτος συγχρόνως. Όσοι λοιπόν ήταν να σφαχτούν στην ποδιά σου για τις κρυφές σου χάρες σφαχτήκανε. Ήρθε η ώρα να μαζέψεις τις πομπές σου και τα ασυμμάζευτα και να τραβήξεις σπίτι, όπου σε περιμένουν οι δικοί σου και η κάμερα από το «ΦΜ» με τον Φώτη και τη Μαρία αυτοπροσώπως. Η Άφρω ωστόσο, μετά τη συγκεκριμένη μετακόμιση, θα ρίξει μια καθωσπρέπει χρηματοδότηση, την ώρα ακριβώς που σκεφτόσουν να βγεις για παρμπρίζ Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη γωνία στα φανάρια.
Στα ξαπλωτά: Μέσα σ’ όλα αυτά τα υπέροχα υπάρχει και μια Νέα Σελήνη που προκύπτει στις 5 στο Ζυγό και σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα στο σπίτι, στη δουλειά και στο αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στις 18/10, μια απαστράπτουσα Πανσέληνος στον Κριό παθαίνει έκλειψη και σου βγάζει ουκ ολίγα από αισθηματικά και προσωπικά απωθημένα. Ο Άρης μετά τις 15 βγαίνει παγανιά στην Παρθένο (πάλι!), οπότε κάνε μια έτσι, μάζεψε μαχαιροπίρουνα, ρίξε τα στον ακάλυπτο κι αν σε ρωτήσει η από κάτω, πάρε ύφος και πες της: «Τι σκόνη είναι αυτή, βρε Φρόσω μου, ούτε Οκτώβρης». Πα παπά!!
Up dates: Η αλανιάρα Αφροδίτη σε βάζει στην πρίζα (άλλο που δεν ήθελες) στις 16, με αποτέλεσμα μια γερή ηλεκτροπληξία στα ζητήματα της καρδιάς.
Apapa dates: Μια μέρα που είναι τζίζ για το ζώδιό σου είναι η 10η, οπότε ο κυβερνήτης σου ο Ποσειδώνας τσακώνεται με την Αφροδίτη και εσύ κάνεις ένα πανέμορφο τουμπεκί απέναντι σε προκλήσεις και αντιπαραθέσεις.


Πηγή: Myastro.gr

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *