ΚΑΝΕ ΡΕΤΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ EYELINER!


Κάνε ρετρό μακιγιάζ με eyeliner!


Aγαπάμε όλες το  eyeliner γιατί είναι το ιδανικό προϊόν για ρετρό μακιγιάζ.Πολλές γυναίκες θεωρούν αρκετά δύσκολο να βάλουν eyeliner. Η αλήθεια είναι ότι απαιτεί σταθερό χέρι, ωστόσο στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα με ειδικά πινέλα που σας βοηθούν να κάνετε μία ίσια γραμμή, ακολουθώντας πάντα το σχήμα των ματιών σας.

Συνήθως πρέπει να κάνετε λεπτή γραμμή στην εσωτερική γωνία των ματιών σας και να την αυξάνεται όταν πλησιάζετε στην εξωτερική γωνία.Τραβήξτε προς τα έξω την γραμμή, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Όσο πιο λεπτή και μικρή η γραμμή, τόσο πιο φυσικό και girly το αποτέλεσμα. Στη αντίθετη περίπτωση θα έχετε ένα ρετρό make up look.

Στη αντίθετη περίπτωση θα έχετε ένα ρετρό make up look.Ξεκινήστε με λεπτή γραμμή και όσο πλησιάζετε προς την εξωτερική γωνία να την κάνετε πιο μεγάλη.

 Συνδυάστε το με girly lips. Ακόμα και σε φυσικό μακιγιάζ μπορείτε να προσθέσετε ελάχιστο eyeliner στην εξωτερική γωνία.Δίνει ρετρό ύφος στο μακιγιάζ σας.


Η γραμμή πρέπει να ακολουθεί το σχήμα των ματιών σας.


θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σας.

Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στο κινητό σας βλέφαρο για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Ο ιδανικός συνδυασμός είναι μαύρο eyeliner και κόκκινα χείλη.
Masterpiece Glide & Define Eyeliner από τη max factor. Automatic Fine Eyeliner από την εταιρεία καλλυντικών Shiseido.

Πηγή:jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *