3 ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ… ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ!

3 Βασικά λάθη  που κάνεις …και τελικά τον χάνεις!

 
Όταν σας χτυπήσει το βελάκι του  φτεροτού Θεού δεν σημαίνει ότι απαραίτητα έχει «χτυπήσει» και εκείνον. Τότε ακριβώς είναι που αρχίζουν και τα προβλήματα. Νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπαθείτε να τον κάνετε δικό σας! H υπερβολή είναι το αυτή που οδηγεί στο λάθος τρόπο. Όταν κάποιος αδιαφορεί και εσύ τρελαίνεσαι για αυτόν το σύμπαν του δίνει το μήνυμα και τότε… από εκεί παν και οι άλλοι. Στην καψούρα ο κανόνας είναι ένας όταν τα δίνεις όλα μένεις στην ψάθα! Μήπως δεν μένει γιατί σε έχει δεδομένη;
 
Δείτε τα 3 λάθη που εμείς οι γυναίκες κάνουμε στην προσπάθειά μας να τον κρατήσουμε αλλά στην πραγματικότητα τον διώχνουμε μίλια μακριά…
 
1. Το παίζετε τρυφερή και πολύ δοτική. Προκειμένου να πάρετε περισσότερη αγάπη από το σύντροφό σας νομίζετε ότι πρέπει να το παίξετε τρυφερή και ρομαντική. Επίσης, μπαίνετε στην παγίδα να του αγοράσετε δώρα, να του πείτε ότι τον αγαπάτε πριν σας το πει αυτός, θέλετε να του μαγειρέψετε ειδικά γεύματα ενώ ταυτόχρονα τον ενθαρρύνεται σε ό,τι κι αν κάνει. Μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό μακροχρόνια θα αποδώσει αλλά στην αγάπη δεν ισχύει πάντα αυτό το δούναι και λαβείν. Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες δεν εμπίπτουν στην αγάπη επειδή εσείς τους έχετε δώσει τόσα πολλά. Οι άνδρες ερωτεύονται όταν έχουν την διάθεση να δώσουν πράγματα σε μια γυναίκα. Θα σας ερωτευθεί επειδή μπορεί ο ίδιος να σας κάνει ευτυχισμένη. Μην δίνεται ποτέ σε έναν άνθρωπο περισσότερα από ό,τι μπορεί να σας δώσει.
 
2. Νομίζετε ότι η… αποκλειστικότητα οδηγεί στη δέσμευση και το γάμο. Αυτό είναι άλλο ένα λάθος που κάνουν οι γυναίκες. Οι γυναίκες πιστεύουμε ότι ο τρόπος για να οδηγήσουμε έναν άνδρα στα σκαλιά της εκκλησίας είναι να το παίξουμε φίλη του και σιγά- σιγά αυτό θα οδηγήσει στη δέσμευση. Ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη. Αν ένας άνδρας θέλει να εγκαταλείψει την ελευθερία του δεν έχει να κάνει με το ότι θα του προσφέρετε αποκλειστικότητα αλλά με το αν θέλει ο ίδιος να την εγκαταλείψει. Την στιγμή που ο άνδρας θα… μυρίσει την ανάγκη σας- απόγνωσή σας για δέσμευση θα τρέξει χιλιόμετρα μακριά.
 
3. Φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Το να μην λέτε αυτά που νιώθετε για τον σύντροφό σας είναι πολύ μεγάλο λάθος ιδίως αν το κάνετε για να μην τον τρομάξετε και φύγει. Το θέμα είναι να λέτε αυτά που νιώθετε χωρίς όμως να τα μεγαλοποιείτε, χωρίς να δραματοποιείτε τα συναισθήματά σας.
 
 
 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *