5 ΛΟΓΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ

5 Λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να σκέφτεσαι τον πρώην σου

Καλώς ή κακώς όλες το έχουμε περάσει και ξέρουμε πώς είναι. Δυστυχώς το απωθημένο είναι ένα συναίσθημα που έρχεται ξαφνικά και δεν υπολογίζει αν έχουν περάσει 6 μήνες ή 4 χρόνια. 
 
Το μόνο σίγουρο είναι πως το μυαλό σου βρίσκεται συνέχεια στον πρώην σου παρ” όλο που έχει περάσει αρκετός καιρός!Και ναι φυσικά περάσατε ωραία, φυσικά ήταν κάτι το μοναδικό που μπορεί να μην το ξαναζήσεις και ξέρεις πολύ καλά πως η κατάληξή σας δεν ήταν δίκαιη και δεν θα έπρεπε να είχε τελειώσει έτσι. 
 
Αλλά ό,τι έγινε, έγινε ίσως για κάποιον λόγο. Επειδή λοιπόν ο εγκέφαλός μας και από επιστημονικής πλευράς κρατάει μόνο τα καλά πράγματα, εγώ είμαι εδώ να σου υπενθυμίσω και την άλλη πλευρά που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού σου και να σου πω 5 λόγους για να μη σκέφτεσαι τον πρώην σου…
 
1.Θυμήσου τον λόγο που χωρίσατε! Αν υπήρχε σοβαρός λόγος όπως απιστία, ψέμα ή χειρότερα κακή συμπεριφορά δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα να τον σκέφτεσαι. Ο άνθρωπος δύσκολα αλλάζει και αν όντως άλλαζε θα σε πλησίαζε εκείνος. Απλώς μην ξεχνάς πως αν κάτι μπήκε ανάμεσά σας και έδωσε τέλος στη σχέση σας τότε πολύ πιθανό είναι να ξαναμπεί.
 
2.Ποια είναι η σχέση μας μετά τον χωρισμό; Έχετε καλή σχέση, μιλάτε, βγαίνετε, βλέπεις δείγματα ενδιαφέροντος από αυτόν. Αν ναι τότε είναι λογικό που τον σκέφτεσαι αφού έχετε ακόμη επικοινωνία και οι μνήμες είναι νωπές. Αν πάλι αυτός είναι εκεί, αλλά δεν νιώθει κάτι περισσότερο, τότε καλά θα κάνεις να καταλάβεις πως μόνο εσύ «ξύνεις τις πληγές σου».
 
3. Γράψε σε ένα χαρτί τους λόγους για τους οποίους νομίζεις πως η σχέση σας θα πετύχει αυτή τη φορά. Αν καταφέρεις και βρεις αληθινούς λόγους οι οποίοι θα λειτουργήσουν αν τα ξαναβρείτε τότε κάνε το επόμενο βήμα, αν μείνεις στο «αν» και στο «ίσως», τότε ξέρεις ποια είναι η απάντηση!
 
4.Είσαι διατεθειμένη να δώσεις δεύτερη ευκαιρία; Με λίγα λόγια είσαι διατεθειμένη να ασχοληθείς με αυτόν τον άνθρωπο και να ξεπεράσεις μαζί του τα όποια προβλήματα προκύψουν; Και αν πιστεύεις πως αν τα ξαναβρείτε θα είναι όλα μέλι-γάλα, τότε σκέψου: Δεν θα σκάλιζες ποτέ αν τα ξαναφτιάχνατε την περίοδο του χωρισμού σας;
 
5.Τέλος αυτός θέλει να γυρίσει; Και αν ναι γιατί; Μήπως έκανε μία γύρα, είδε πως δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα και είπε να ξαναγυρίσει στην ασφάλεια, τη σιγουριά και τη φροντίδα; Αυτό δεν ακούγεται ωραίο και στις δύο μας αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει.
Πηγή: joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *