7 ΤΥΠΟΙ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

 
7 Τύποι  ανδρών που δεν πρέπει να την πατήσει μαζί τους!
 
Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που φωνάζουν από μακριά «Μην την πατήσεις μαζί μου». 
 
Παρόλα αυτά έχουν κάτι που τελικά πολλές γυναίκες γοητεύονται. Μετά από καιρό όμως όταν ο ενθουσιασμός και ο έρωτας φύγουν καταλαβαίνουν το λάθος τους. Εμείς λοιπόν σκεφτήκαμε να σας «προειδοποιήσουμε» με κάποιο τρόπο κατηγοριοποιώντας 7 τύπους ανθρώπων που δεν είναι καλό να ερωτευτείτε στη ζωή σας.
 
Πάμε να τους δούμε αναλυτικά;
 
Ο κύριος σύνδεση με Κάιρο. Είναι ο τύπος που εμφανίζεται μια στο τόσο είτε να σχολιάσει κάτι στο Facebook, είτε με ένα απλό μήνυμα του τύπου «Που είσαι;».
 
Ο τύπος που δεν κατάφερε να κερδίσει την παρέα σας. Οι καλοί φίλοι υπάρχουν στη ζωή μας για να μας συντροφεύουν αλλά και να μας συμβουλεύουν. Αν λοιπόν όσες φορές έχετε κάνει κοινή εμφάνιση μαζί του και η παρέα σας σάς κοιτά περίεργα τότε να ξέρετε πως κάτι διαφορετικό βλέπουν από σας. Κάτι που τη δεδομένη στιγμή δεν βλέπετε εσείς και συνεπώς δεν μπορείτε να καταλάβετε αλλά είναι αυτό το κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε στο μέλος.
 
Ο μυστηριώδης alternative τυπάκος. Λειτουργούν καμία φορά σαν ενεργειακά vampire. Έχουν το κάτι διαφορετικό που κινεί την περιέργεια και εξιτάρει τη φαντασία σας. Όμως, όταν είστε από διαφορετικούς κόσμους όσο κι αν λένε πως τα ετερώνυμα έλκονται ή τα διαφορετικά είναι συμπληρωματικά, στην πράξη δεν θα σας βγει.
 
Ο τύπος χαμαιλέων. Δύσκολη περίπτωση και αρκετά ενδιαφέρουσα. Ξέρει πολύ καλά να παίζει με το μυαλό των ανθρώπων. Αν όμως τον παρατηρήσετε θα καταλάβετε πως προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Είναι άλλος μαζί σας, άλλος με την παρέα σας και άλλος με τους φίλους του.
 
Ο δεσμευμένος τύπος. Ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε κι άλλο. Μην πιστέψετε πότε πως θα χωρίσει με την κοπέλα του ή με την γυναίκα του και θα είναι μαζί σας. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν ήθελε θα το είχε κάνει ήδη. Μόνο αυτό να σκέφτεστε.
 
Ο δεν είμαι έτοιμος για σχέση. Είναι της ίδιας φιλοσοφίας με τον προηγούμενο τύπο. Παθαίνει αλλεργία με τη δέσμευση και έχει ανάγκη για συνεχή επιβεβαίωση.
 
Ο τύπος που πίνει πολύ καφέ και πάντα ετοιμάζει κάποιο project. Με απλά λόγια είναι ο εργασιομανής. Είναι παθολογικά άρρωστος με τη δουλειά και το μόνο πράγμα που αγαπάει είναι η καριέρα του.
 
 
Πηγή:jenny.gr

SaveSaveSaveSave

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *