8 ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ!

 
8 Μικρά πράγματα που μπορούν να σκλαβώσουν έναν άντρα!
 
Κακά τα ψέματα σε μια σχέση οι γυναίκες είμαστε τυχερές όσο πιο μπουμπούδες το παίζουμε τόσο πιο πολύ τους τρέχουμε και μας κακομαθαίνουν!  Δεν με πιστεύεις; Άρχισε να ζητάς, να κάνεις την δύσκολη και την ναζιάρα και τότε να δεις πως θα σου φέρει τον ουρανό με τ’ άστρα. Όμως  αυτή την φορά τα πράγματα θα τα πάμε αντίστροφα. Αλήθεια πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως  αν προσφέρεις κάτι έστω και λίγο μπορεί ένας άντρας να το εκτιμήσει τρελά; 
 
Μην βιαστείς να απαντήσεις αρνητικά γιατί θα χάσεις πολλά!! To γεγονός ότι οι άντρες δεν έχουν πολύπλοκο και υπεραναλυτικό μυαλό όπως εμείς σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σου φανεί χρήσιμο.
 
 Η βασική τους  λίστα με τα όσα θέλουν από τη γυναίκα που θα της βάλουν στεφάνι περιορίζεται στο «εμφανίσιμη, νοικοκυρά και να είναι cool»  αλλά τελικά, αυτά που τους κάνουν να πουν» βρε δεν βαριέσαι  πάμε για τα σοβαρά», είναι μικρές έξυπνες  κινήσεις καλής θελήσεως. Πάμε να δούμε πως μπορείς να σκλαβώσεις έναν άντρα;
 
1. Οργάνωσε για αυτόν ένα ¨Κυνήγι Θησαυρού» .  Άρχισε με χαρτάκια που θα τα βρίσκει κολλημένα σε διάφορα μέρη και  που θα του δίνουν οδηγίες Εισιτήριας  για το πως να κινηθεί έτσι ώστε να φτάσει στο μεγάλο έπαθλο. Τι μπορεί να είναι αυτό; Εισιτήρια για αγώνα , καινούργιο κράνος, το αγαπημένο του άρωμα ή ακόμα και οδηγίες για ένα ραντεβού  που θα γίνουν πολλά!!  Τώρα που είναι και καλοκαιράκι ένα βραδινό μπανάκι  θα ήταν  πολύ καλή ιδέα!!
 

2.  Στην δουλεία του περνάει ζόρικα. Ψυχολογικά είναι πεσμένος;  Γίνε όμορφη μόνο για αυτόν και  πήγαινε του πρωινό στο κρεβάτι.Το έπιασες το νόημα;

3. Πάρτον τηλέφωνο και πες του είμαι κάτω από το γραφείο σου κατέβα για ένα φιλάκι. Θα τον σκλαβώσεις!! Αν του πας και καμιά σοκολάτα ή έναν ωραίο καφέ ή ένα ταπεταπαιράκιι με το αγαπημένο του φαγητό τότε σίγουρα το παλικάρι θα σου είναι υπόχρεος!

4. Πάρτον τηλέφωνο και βάλε του το αγαπημένο του τραγούδι  !

5. Μπες στο δωμάτιο, δώσε του ένα φιλί και φύγε. Είναι ωραίο συναίσθημα για τον καλό σου να ξέρει ότι τον σκέφτεσαι ακόμη και όταν είσαι απασχολημένη. Κάντο οπωσδήποτε αν είστε στα πρώτα στάδια της συγκατοίκησης.

6.  Χόρεψε μαζί του αυθόρμητα. Είστε στο σπίτι, ακούς μια μπαλάντα στο ράδιο ή από τη λίστα του στο You Tube. Άρπαξέ τον και χόρεψε τον σαν να είστε σε παιδικό πάρτι. Ρομαντικά, αργά και δες το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

 
7. Αγόρασε του ένα  βιβλίο και μέσα βάλε ένα γραμματάκι ρομαντικό που θα του λέει πόσο καλός σύντροφός είναι και πόσο τυχερή είσαι που τον βρήκες. Κάντον να θυμηθεί το σχολείο!!  
 
8.Έχει ποδόσφαιρο μάζεψε  τους φίλους του μαγείρεψε τους και  κάντου έκπληξη. Μετά παίζει να έρθει και το μονόπετρο.
 
 
 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *