ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΚΙΝΟ;

 

Τι λένε οι άντρες μεταξύ τους ; Μήπως σε έχει κάνει βούκινο;
 
Μπορεί οι γυναίκες να έχουμε το χάρισμα της… πολυλογίας (και τη φήμη), ωστόσο άμα οι άντρες αποφασίσουν να μας βάλουν στο μικροσκόπιο (και το στόμα τους), τότε … καλύτερα να (μην) ξέρεις τι λένε!Οι άντρες δεν θα καταναλώσουν πολλές ώρες για να αναλύσουν τη σχέση τους με τα κορίτσια. Γεγονός! 
 
Θα συζητήσουν το πρόβλημά τους μέχρι εκεί που χρειάζεται και θα λήξουν την κουβέντα με μερικές μπύρες. Άμα, όμως, αποφασίσουν να πάρουν στα σοβαρά τη συζήτηση για τις γυναίκες, είναι συχνά πολύ πιο σκληροί σ’ αυτά που θα πουν, απ” ό,τι εμείς. Επίσης, γεγονός!Θες να ξέρεις, λοιπόν;
 
 
1. Οι άντρες θα μοιραστούν με τους φίλους τους όλες τους τις «παρασπονδίες»
 
Aπό τη συστηματική απιστία μέχρι και τα επιτεύγματα της μια βραδιάς  και τα φλερτ τους με «γκόμενες». Ναι, είναι κάτι που είναι δικό τους και ό,τι «λέγεται εκεί, μένει εκεί!»
 
2. Σχολιάζουν την εμφάνιση των γυναικών!
 
Και δεν θες να σε πάρει το στόμα τους, γιατί οι χαρακτηρισμοί συχνά δεν είναι καθόλου κολακευτικοί αν δεν τους αρέσει η εμφάνισή σου, τα κιλά σου, το βάψιμό σου, το μαλλί σου, αυτά που λες, το πώς κοιτάς, το πώς κάθεσαι, το πώς μιλάς…
 
3. Μιλάνε για την «καψούρα» τους
 
Ναι, αν την πατήσουν, και την πατήσουν γερά, μπορούν να μιλάνε για τα «ωραία σου μάτια» όλη τη μέρα (ακόμα και να σπάσουν τα νεύρα των κολλητών, μπορούν). Μη σου πω τι συμβαίνει, αν τους παρατήσει η «καψούρα»… ολονυχτία!
 
4. Μιλάνε για   video ξέρεις πια λέω…
 
και για μέρη περίεργα όπου μπορεί να πήγαν και ούτω καθ’ εξής. Όσες φορές διάβασαν περιοδικά καθόλου του κατηχητικού και που τα έκρυβαν ή πως τους τσάκωσαν και άλλα ευτράπελα . Ναι, είναι κάτι σαν αγαπημένη  συνήθεια, κάτι σαν τα δικά σας Κατερίνα. Ακόμα, και αν είναι αθώοι πια, δεν υπάρχει περίπτωση να μη θυμηθούν στην κουβέντα «εκείνη τη φορά που…»
 
5. Για την γκρίνια σου!
 
Άμα το ένα σου ξινίζει, το άλλο σου βρωμάει, αν είσαι ιέρεια στην κρεβατομουρμούρα, αν δεν το ράβεις με τίποτα, αν δεν σταματάς να του ζαλίζει τον έρωτα (με τη ζήλεια σου, π.χ. ή τις απαιτήσεις σου), έχεις γίνει σίγουρο θέμα συζήτησης!
 
 
6. Ότι πιο τρελό έχετε κάνει μαζί! 
 
Αποφασίσατε να κάντε αταξίες και πήρατε τα όρη τις θάλασσες και τα βουνά . Βάλατε στολές και παίξατε παιχνίδια για άλλα κόλπα! Εσείς δεν το είπατε πουθενά για εκείνη την ταράτσα και νομίζατε πως δεν το ξέρει κανείς; Γελιέστε!! Οι φίλοι του ακόμα σας χειροκροτάτε και έχουν να το θυμούνται!!
 
7. Πόσο δεν την παλεύουν με τους δικούς σας!  
 
Έχουν και οι άντρες θέμα με την πεθερά τους τι νομίζατε μόνο προνόμιο των γυναικών είναι να τις απεχθάνονται! Αλλά συχνά -πυκνά παίρνει η μπάλα και τον αγαπημένο σας μπαμπούλακι  αλλά και τις φίλες σας και τις αδελφές σας. Να θυμάστε πως ένας άντρας θα πει λίγα αλλά αυτά που θα πει θα είναι βαριά και ασήκωτα! 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *