ΚΑΝΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ «Σ’ΑΓΑΠΩ»

sagapo2
Θέλεις να σου πει «σ’αγαπώ»; Δες τι να κάνεις!
Εντάξει το να περιμένεις να σου πει «σ’αγαπώ» στο τρίτο ραντεβού ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας ή αν στο πει εξαφανίσου, κάποιο προβληματάκι παίζει και δεν χρειάζεται να ψάξεις να το βρεις.
Αν όμως έχεις σχέση κάποιων μηνών ή και χρόνων περιμένεις το «σ’αγαπώ» διακαώς.
Κατ’αρχήν χαλάρωσε, η γενικότερη συμπεριφορά του απέναντί σου λέει πιο πολλά για τα συναισθήματά σου απ’ότι μια φράση.
Αυτό που είναι πολύ περίεργο με τους άντρες είναι ότι με τίποτα δεν μπορούν να πουν το πολυπόθητο για μας «σ’αγαπώ» αν δεν είναι απόλυτα σίγουροι ότι το νιώθουν. Κι επιπλέον ακόμα κι αν το νιώθουν για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν μπορούν, μένουν στήλη άλατος κι αρχίζουν να ψευδίζουν.
Ίσως τελικά  οι άντρες να είναι και πιο ειλικρινείς από μας. Εμείς μπερδεύουμε συχνά τον ενθουσιασμό με την αγάπη και λέμε το «σ’αγαπώ» από τον πρώτο μήνα. Όταν ο άντρας το πει, σίγουρα το εννοεί και το έχει πει μετά από πολλή σκέψη. Σίγουρα δεν μπορούμε με μαγικό τρόπο να τον κάνουμε να το πει, αλλά υπάρχουν τρόποι να τον διευκολύνουμε. Σας τους παραθέτουμε.
1. Μην το πεις πρώτη. Αν πεις πριν από εκείνον το σ’αγαπώ, τον κομπλάρεις. Ας του την πρωτοβουλία. Ναι, είναι δύσκολο, όλο πάει να σου βγει η ατάκα και την καταπίνεις. Αντικατέστησέ τον με το «σε λατρεύω» και περίμενε υπομονετικά. Δεν θα χάσεις, αντίθετα θα στο πει πιο γρήγορα γιατί γι’αυτόν η ατάκα αυτή είναι μια μορφή δέσμευσης απέναντί σου.
 
2. Μην αρχίσεις να τον ρωτάς «Μ’αγαπάς;». Δεν υπάρχει χειρότερη ερώτηση για έναν άντρα. Τον κομπλάρεις, τον καταπιέζεις και τον φέρνεις σε δύσκολη θέση να ψελλίσεις ένα ψιθυριστό ναι, που ίσως και να μην εννοεί. Αν το ένιωθε θα στο έλεγε από μόνος του, δεν υπάρχει λόγος να τον ρωτάς κάθε μισάωρο.
 
3. Κλασικό γυναικείο κόλπο: σε κάποια ρομαντική φάση,όταν πχ είστε αγκαλιά στο κρεβάτι, πάρε το πιο ερωτευμένο σου βλέμμα, κάνε ότι θέλεις να πεις κάτι κι ότι το μετανιώνεις. Αν είσαι καλή θεατρίνα ψέλλισε κι ένα σσσ και μετά διέκοψε την ατάκα σου απότομα. Θα του δείξεις έτσι ότι θέλεις να το πεις αλλά κολλάς και θα τον κάνεις να νιώσει ότι είναι δύσκολο για σένα όπως και γι’αυτόν, οπότε θα νιώσει πιο άνετα με το να στο πει…
4.Λέγε συχνά όλα τα παράγωγα: αγάπη μου, αγαπημένε μου, αγαπούλα μου κλπ. Έτσι του περνάς ασυνείδητα το μήνυμα ότι η σχέση σας έχει περάσει στο στάδιο της αγάπης. Θα αρχίσει να τα χρησιμοποιεί κι αυτός και από το «αγάπη μου»  μέχρι το «σ’αγαπώ» είναι μικρό το βήμα.
 
5. Χρησιμοποίησε συχνά στις συζητήσει σας το ρήμα σ’αγαπώ. Λέγε του πόσο αγαπάς την κολλητή σου, τον ξάδερφό σου, πόσο φαίνεται να τον αγαπάει η μαμά του κλπ. Ναι, κι εδώ παίζεις με το ασυνείδητό του. Τον κάνεις να νιώθει ότι η αγάπη είναι κάτι φυσικό και έτσι τον ωθείς να στο πει πιο εύκολα.
6. Φρόντιζέ τον και αγάπα τον.Η αγάπη είναι διαφορετική από τον έρωτα. Συχνά η αγάπη που μας δείχνει κάποιος και η φροντίδα είναι που μας οδηγεί στο να τον αγαπήσουμε. Δειξτου όσο μπορείς την αγάπη σου κι όταν νιώσει περιτριγυρισμένος από αγάπη κατ’αρχήν θα νιώσει πιο πολύ ότι σ’αγαπάει κι έτσι θα στο πει πιο γρήγορα. Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά οι άντρες μας λένε το πρώτο σ’αγαπώ μετά από ένα δείπνο που τους έχουμε μαγειρέψει.
 
                         10 συμβουλές για να σε ερωτευτεί τρελά.
                                                                                                                                                                                         Staxtopouta