ΚΑΝΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ!

 custom_resized_fb55e397-589f-4d14-8ad3-c3f2b97841bc
Κάντον να θέλει σχέση!
 
Κι εκεί που είστε στο τέλειο ραντεβού, σιγοπίνετε τα ποτά σας στο τέλειο μπαράκι κι έχετε μόλις δώσει το πρώτο σας φιλί με θέα την πανσέληνο, εκεί που όλα μοιάζουν μαγικά και είσαι σίγουρη ότι έχεις βρει τον πρίγκηπα ξαφνικά σου λέει την ατάκα που σκοτώνει: «ξέρεις δεν θέλω σχέση αυτή την εποχή, θέλω μόνο να περνάω καλά…» Ουπς! Έγινε ο πρίγκιπας βάτραχος; 
Μην πτοείσαι. Οι άντρες πολύ συχνά λένε κάτι τέτοιο αλλά είναι στο χέρι σου να τους φέρεις στα νερά σου και να θελήσουν σχέση. Άλλωστε συχνά εμείς ξέρουμε καλύτερα από αυτούς τι θέλουν. Η ατάκα αυτή αντανακλά το φόβο τους για τη δέσμευση. Όχι μην τρομάζεις, δεν χρειάζεται να τους ψυχαναλύσεις. Σου παραθέτουμε 6 απλούς τρόπους να θελήσουν σχέση μαζί σου.
1ον και βασικότερο.
Απέφυγε να απαντήσεις στο τι θέλεις εσύ. Άστο λίγο φλου. Προς θεού μην του πεις «ξέρεις εγώ θέλω σχέση σοβαρή σχέση, εγώ πότε θα γίνω μάνα κλπ». Πες ένα «ναι είναι το πιο σημαντικό να περνάμε καλά χωρίς να βάζουμε ταμπέλες».
2ον. Μην κάνεις γρήγορα «πράγματα» μαζί του. Αν το κάνεις μαζί του στο πρώτο ή στο δεύτερο ραντεβού, αυτομάτως θα σε κατατάξει στην κατηγορία «ελεύθερη σχέση» και δεν το θέλουμε αυτό. Δυσκόλεψέ τον. Το θέμα είναι να του αποκαλύψεις σιγά σιγά τα κόλπα σου και να έχει κάτι να περιμένει.
3ον Άστον να σε ψάξει. Μην του στέλνεις μηνύματα «καλημέρα, καλό μεσημέρι, καλή όρεξη κλπ» Κάντον να σε ψάξει αυτόν. Αν αντέχεις (που επιβάλλεται να αντέξεις) μην τον πάρεις τηλέφωνο και περίμενε να σε πάρει αυτός. Ας του την πρωτοβουλία και άστον να σε ψάξει και να του λείψεις και λίγο.
4ον Δείξτου ότι δεν υπάρχει μόνο αυτός στη ζωή σου. Κανόνιζε εξόδους με φίλους, χωρίς να προσδιορίζεις που και με ποιους και χωρίς να τον καλείς. Η κτητικότητα και η ζήλια είναι ο βασικός λόγος που ωθεί ένα άντρα να δεσμευτεί. Όταν σε παίρνει να βγείτε την Δευτέρα, λέγε του ένα «αχ έχω κανονίσει για σήμερα, το κάνουμε Τετάρτη;»
5ον. Δώστου μια ιδέα για τα καλά της σχέσης που τον περιμένουν. Για να τον δελεάσεις με τα καλά της σχέση: κάλεσε τον για δείπνο και βάλε τα δυνατά σου να είναι το τέλειο. Θα τον κάνεις να θέλει να τον περιποιήσαι και να προσπαθήσει να κάνει σχέση μαζί σου.
6ον Μην προσπαθήσεις να τον ελέγξεις με κανέναν τρόπο. Ας βγει και με τους κολλητούς, ας βγει και να φλερτάρει. Μην τον ανακρίνεις για το που ήταν και που είναι και προς θεού μην γκρινιάξεις ότι σε παραμελεί.
7ον Εστίασε στο να περνάτε καλά και μην σκέφτεσαι το αύριο. Όσο πιο καλά περνάτε μαζί, τόσο πιο πολύ θα αποζητήσει τη συντροφιά σου. Δεν είσαι πια στην ηλικία του «θέλεις να τα φτιάξουμε». Η σχέση προκύπτει αυθόρμητα και σιγά σιγά.
8ον Κάνε μαζί του πράγματα που δεν κάνεις συνήθως σε μια σχέση. Βγείτε για χορό και μεθύστε μέχρι τις 5 το πρωί, πηγαίνετε για ορειβασία, σπηλαιολογία, για καραόκε κλπ. Έτσι δεν θα νιώθει ότι μια ενδεχόμενη σχέση μαζί σου θα τον περιορίσει μόνο σε ρομαντικά ραντεβού.
9ον τόνωσε την αυτοπεποίθησή του. Οι άντρες συνήθως δεν κάνουν σχέση γιατί ο συγχρωτισμός με πολλές γυναίκες τους τονώνει το εγώ και τους επιβεβαιώνει. Κάντο εσύ! Μην παραλείπεις σε κάθε ραντεβού να του δείχνεις ότι σ’αρέσει, ότι τον θαυμάζεις και τον εκτιμάς.

 Staxtopouta