ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ! ΔΕΣ ΤΟΥΣ 5 ΤΡΟΠΟΥΣ.

1flirtcol

Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση! Δες τους 5 τρόπους.

Ναι, δε λέω , η παραδοσιακή τύπου άρλεκιν ιστορία με το πριγκιπόπουλο που μας πλησιάζει, μας φλερτάρει, μας προσφέρει λουλούδια κλπ είναι δελεαστικές. Στην πραγματική ζωή όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και πολύπλοκα. Η καθεμιά μας έχει τον τρόπο της να φλερτάρει αλλά ίσως πρέπει κορίτσια να ανανεώσετε το μάνουαλ  που προστάζει  μόνο κλεφτές λάγνες ματιές.  Το να είμαστε επικοινωνιακές χαλαρές και άνετες αρέσει στους άντρες.
 
5 τρόποι λοιπόν να κάνουμε την πρώτη κίνηση:
 
1ον  Δημιουργούμε ευκαιρίες για να του μιλήσουμε σε χαλαρό κλίμα. Αν κάθεται  πχ στη μπάρα σφηνώνουμε δίπλα του για να παραγγείλουμε ποτό, λέμε ένα συγγνώμη, λέμε ένα πολύ κόσμο έχει, ρίχνουμε κι ένα χαμόγελο κι έτσι του δίνουμε πάσα να συνεχίσει. (προς θεού κορίτσι, αν ο τύπος λέει μισο ναι κάθε 10 δικές σου ατάκες απλά εξαφανίσου αξιοπρεπώς).
 
2ον ζητάμε τη βοήθειά του σε κάτι. Αν είναι πωλητής σε κατάστημa κινητών τον μπλαμπλαδιάζουμε σχετικά με το κινητό που θέλουμε ν’άγοράσουμε. Αν είναι στην παρέα και είναι λογιστής ζητάμε τη βοήθειά του για τη φορολογική μας δήλωση. Αν είμαστε στην παραλία του ζητάμε βοήθεια για να στήσουμε την ομπρέλα μας κλπ. Αρέσει πάντα στους άντρες να νιώθουν ειδήμονες σε κάτι.  Το «θέλω βοήθεια σπίτι με τα υδραυλικά» είναι λίγο παρατραβηγμενό εκτός κι αν είναι υδραυλικός.
 
3ον Του δείχνουμε ότι τον θυμόμαστε. Όχι η σνομπίστικη συμπεριφορά δεν πιάνει κορίτσια. Είτε είναι ο μπάρμαν, είτε είναι ο ξάδερφος της κολλητής, είτε ο περιπτεράς, η αδιαφορία δεν πιάνει. Καλό είναι να του μιλήσουμε εγκάρδια, να δείξουμε ότι θυμόμαστε το μικρό του όνομα κλπ. Μπορεί βέβαια να μη μας θυμάται αυτός, αλλά και πάλι έτσι θα τον αναγκάσουμε να μας προσέξει.
 
4ον Αφού με κάποιον από τους παραπάνω 3 τρόπους καταφέρουμε να του πιάσουμε κουβέντα, του δίνουμε πάσα για να μας ζητήσει να βγούμε. Λέμε πχ πόσο θέλουμε να δούμε την χ  καινούργια ταινία (κάτι σε περιπέτεια προς θεού μην προτείνεται ερωτική κομεντι), ή πόσο θέλουμε να πάμε στο καινούργιο μπαρ στο Παγκράτι (που συμπτωματικά μένει) ή πόσο μας αρέσει το τρέξιμο αλλά δεν έχουμε παρέα κλπ. Αν γουστάρει θα τσιμπήσει.
 
5ον Δημιούργησε ευκαιρίες για να τον ξαναδείς. Όχι κορίτσι μην το αφήνεις στη δύναμη του πεπρωμένου. Πες του το αγαπημένο σου στέκι, κανόνισε να ξαναβγείτε με κοινή παρέα, γράψου στο ίδιο γυμναστήριο (ακραίο αλλά πιάνει, θα γυμναστείς κιόλας), περνά από το μαγαζί που δουλεύει (προσοχή με κάποια δικαιολογία, αν μένει στην Καβάλα κι εσύ στα Τρίκαλα το «περνούσα από τη γειτονία δεν πιάνει).