ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ή ΟΧΙ;

Staxtopouta1

Να ξαναβγείς μαζί του ή όχι;

Η επιθυμία σου έγινε πραγματικότητα: βγήκατε πρώτο ραντεβού! Είναι όμορφος, σέξι αλλά κάτι δε σου πήγε καλά στο ραντεβού… Σου ζητάει λοιπόν να ξαναβγείτε. Και ιδού το δίλημμα: να ξαναβγείς μαζί του ή όχι; Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις το πρώτο ραντεβού και να αποφασίσεις. Συγκεντρώσαμε όλα τα σημάδια που αν ισχύουν για το πρώτο ραντεβού σας πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια: ακατάλληλος εν όψει και θα σε ταλαιπωρήσει…

 
1ον Ήρθε στο ραντεβού σας με καθυστέρηση. Μπορεί να σου αράδιασε χίλιες δικαιολογίες: κίνηση στους δρόμους, του έσκασε το λάστιχο, η γιαγιά του στο νοσοκομείο (μα αυτές οι γιαγιάδες όλο στο νοσοκομείο τη βγάζουνε;), δεν έβρισκε το σημείο του ραντεβού (άμα δεν ξέρει ούτε την πλατεία συντάγματος αυτό και μόνο είναι σοβαρός λόγος να ανησυχήσεις). Μην βιαστείς να τον συγχωρέσεις και να αψηφήσεις την αργοπορία του. Άμα του άρεσες αρκετά δεν υπήρχε περίπτωση να αργήσει.  Ή πάλι του αρέσεις αλλά δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί το χρόνο του: κακό σημάδι. Πώς να τον εμπιστευτείς για πιο ουσιώδη πράγματα;
 2ον Το μέρος που διάλεξε να πάτε δεν ήταν καθόλου (μα καθόλου λέμε) ρομαντικό. Στα ακατάλληλα μέρη συμπεριλαμβάνονται από σουβλατζίδικα μέχρι συνοικιακές ερειπωμένες καφετέριες μέχρι club me τέρμα μουσική (μάλλον δεν τον ενδιέφερε ιδιαίτερα να μιλήσετε και να γνωριστείτε).
 
3ον Δεν σε κέρασε. Κομβικό για το πρώτο ραντεβού. Είθισται στην πρώτη έξοδο ο άντρας να κεράσει. Αλλιώς μάλλον είναι αθεράπευτα τσιγκούνης. Αν δε σε άφησε να πληρώσεις και τα δικά του, μην το ψάχνεις, απλά άλλαξε νούμερο κινητού.
 
4ον. Καθ’όλη τη διάρκεια του ραντεβού μιλούσε συνέχεια για τον εαυτό του και δεν σε άφηνε να πει κουβέντα, κι όταν κατάφερνες να αρθρώσεις κι εσύ κουβέντα δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον. Η ετυμηγορία; Απίστευτα αγενής κι εγωκεντρικός.
 
5ον Δεν σου έκανε κανένα κομπλιμέντο. Ο άντρας ο σωστός εννοείται ότι θα σου κάνει κάποιο κομπλιμέντο για το ντύσιμό σου και γενικά την εμφάνιση σου. Είναι βασική ένδειξη savoir vivre κι επιπλέον είναι σημάδι ότι του αρέσεις.
 
6ον Είτε ήπιε πολύ είτε έφαγε για τρεις. Το πρώτο δείχνει ότι ρέπει στον αλκοολισμό και το δεύτερο ότι  μακροπρόθεσμα θα φτάσει τα 100 κιλά και δεν θέλουμε τίποτα από τα δύο. Όχι μην μπεις στο τρυπάκι ότι θα του τα κόψεις, απλά θα χάσεις το χρόνο σου.
 
7ον Ήρθε στο ραντεβού εντελώς απεριποίητος, από λαδωμένο μαλλί μέχρι φόρμα και σκονισμένα αθλητικά, είναι σημάδια αφενός ότι δεν φροντίζει τον εαυτό του (δεν το θέλουμε αυτό) είτε ότι απλά δεν έδωσε καμία σημασία στη συνάντησή σας. Αν δε ήρθε και ιδρωμένος μετά το γυμναστήριο, μην το σκέφτεσαι καθόλου, απλά εξαφανίσου.
 
8ο Απλές και μικρές κινήσεις ενός άντρα: σου άνοιξε την πόρτα; Σε ρώτησε αν σου αρέσει το μαγαζί που πήγατε; Φρόντιζε να σου παραγγέλνει ποτό όταν σου τελείωνε; Γέμιζε το ποτήρι σου με κρασί στο εστιατόριο; Σου πρότεινε να σε πάει σπίτι αφού ήσουν χωρίς μεταφορικό; Περίμενε να μπεις στην είσοδο για να φύγει; Αν δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά απλά μην ξαναβγείς μαζί του. Τι να τον κάνεις αν δεν είναι καθόλου τζέντλεμαν;
 
9ο Είχε στο μυαλό του μόνο να συνεχίσετε τη βραδιά σπίτι σου ή σπίτι του. Ήπιατε το ποτό σας μέσα σε ένα μισάωρο και μόλις φτάσατε σπίτι σου σε ρώτησε «να ανάβω πάνω;». Τσεκαρισμένο¨: άντρας που από το πρώτο βράδυ επιδιώκει ερωτική συνεύρεση δεν σε βλέπει καθόλου μα καθόλου σοβαρά. Αξίζει να ξαναβγείς μαζί του μόνο αν το βλέπεις κι εσύ απλά έτσι¨.
 
10ο Δεν σε ρώτησε αν είσαι μόνη σου αυτή την εποχή. Μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο, αλλά πίστεψε με είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν έκανε την ερώτηση είναι γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρει, πράγμα που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται σχέση μαζί σου.