ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ 5/3/2015

staxtopouta tainies

Οι ταινίες της εβδομάδας 5/3/2015

Εννέα νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα  σήμερα Πέμπτη 5 Mαρτίου στις ελληνικές αίθουσες.  Και επειδή ο καιρός ακόμα δεν λέει να κάνει Άνοιξη μήπως να το ρίξετε πάλι για άλλη μια φορά στο Σινεμά;  Η Staxtopouta σας προτείνει  τον εξαιρετικό  Νυχτερινό Ανταποκριτή  που σε μεταφέρει έξυπνα και ρεαλιστικότητα πίσω από την κάμερα των ειδήσεων που όλοι καταναλώνουμε καθημερινά και την Ελληνική  ταινία Όχθες.  Διάβασε την υπόθεσή τους και δες το trailer:

FOCUS

Οι δημιουργοί του «Crazy, Stupid, Love» επιστρέφουν με ακόμα μία ενδιαφέρουσα κομεντί. Ο Νίκι Σπέρτζον είναι ένας έμπειρος απατεώνας, ο οποίος εκπαιδεύει τη νεαρή ερασιτέχνη απατεώνισσα, Τζες, και της μαθαίνει τα κόλπα του «παιχνιδιού». Όλα όμως περιπλέκονται, όταν θα μπει το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση τους, κάτι που θα οδηγήσει τελικά στη διακοπή της. Τρία χρόνια αργότερα, η ελκυστική και πλέον καταξιωμένη femme fatale Τζες εμφανίζεται στο Μπουένος Αϊρες, αλλά αυτή τη φορά ως ανταγωνίστρια του Νίκι στην ίδια απάτη, που έχει στόχο έναν δισεκατομμυριούχο που οργανώνει αγώνες αυτοκινήτων. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Γουίλ Σμιθ και η (γνωστή από τον «Λύκο της Wall Street») Μάργκοτ Ρόμπι.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone