ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015;

1609889_714949515281635_4372576278020546127_n

Πως θα είναι το Καλοκαίρι του 2015; Μάθε τι μας επιφύλασουν τα άστρα!

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, ξεγνοιασιά, ανεβασμένη διάθεση! Θα σιγοντάρουν τα άστρα ή θα μας ταλαιπωρήσουν; Τι διαθέσεις έχει ο ουρανός; Μάθε αναλυτικά τι υπόσχεται το ζώδιό σου σύμφωνα με το δεκαήμερο που γεννήθηκες!

ΚΡΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 21 ως 31 Μαρτίου

Προσοχή χρειάζεται στην περίοδο του Ιουλίου για σένα του πρώτου δεκαημέρου, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν οικογενειακές ανακατατάξεις, καθώς και συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειας ή και συνεργάτες. Από τον Αύγουστο και μετά, μπαίνεις σε μια περίοδο όπου οι ρυθμοί σου εντατικοποιούνται στη δουλειά σου. Γεγονός είναι πως μπορείς να πετύχεις πολύ σημαντικά πράγματα τη χρονιά αυτή. Επίσης, είναι σημαντικό για σένα να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες και να μην μένεις σε στενές και μίζερες οπτικές.Ειδικά, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου μπορεί να σου φέρει σημαντικές δεσμεύσεις ή σημαντικά επιτεύγματα στα δημιουργικά σχέδιά σου, στα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής και γενικά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις. Επίσης, μπορεί να σου φέρει και μια σημαντική σχέση, αφού θα έχεις εύνοια στα ερωτικά

.-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, 1 ως 10 Απριλίου

Η περίοδος του Μαΐου, ιδιαίτερα προς το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να σου φέρει έντονες ανακατατάξεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια, αλλά και το σύντροφό σου. Το διάστημα του Αυγούστου μπορεί αφενός να σου ανοίξει το δρόμο σε πράγματα που σχεδιάζεις, αφετέρου να ενισχύσει και την ερωτική σου ζωή. Γενικά, σου προσφέρει τη δυνατότητα να περάσεις ένα ευχάριστο και ανανεωτικό καλοκαίρι.Επίσης, μπορεί να φέρει στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο φαίνεται πως το μεταξύ σας δεν έχει κλείσει οριστικά τον κύκλο του. Αλλά και ο Σεπτέμβριος, με το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, έρχεται να σε βοηθήσει να ανοίξεις πολύ σημαντικούς δρόμους, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σχέδιά σου, όσο και στις φιλοδοξίες σου.Η περίοδος αυτή, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις ίσως και σημαντικές αλλαγές, αφού και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή σου. Επίσης, είναι μια εποχή που μπορεί να έχεις και σημαντικά οικονομικά οφέλη.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, 10 ως 20 Απριλίου

Ο Κρόνος επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο την περίοδο από τις 16 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου, ανακινώντας ζητήματα τα οποία ενδεχομένως σε ταλαιπώρησαν το Δεκέμβριο του 2014 και αφορούν χρήματα τρίτων, θέματα ρευστότητας και γενικότερα εκκρεμότητες οικονομικού περιεχομένου ή χρήματα που αφορούν στο σύζυγο ή τους συνεργάτες και με κάποιο τρόπο επηρεάζουν κι εσένα. Είναι μια εποχή που καλείσαι να διαχειριστείς με συνέπεια τις όποιες εκκρεμότητες ή χρέη μπορεί να προκύπτουν το διάστημα αυτό.

Επίσης, μπορεί να υπάρξει και ένα τελικό ξεκαθάρισμα σε μια σχέση ή συνεργασία σου.Εξαιρετικά σημαντικό το διάστημα στο τέλος Ιουνίου και αρχές Ιουλίου, μια η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Λέοντα, μπορεί να φέρει πολύ σημαντικές ευκαιρίες που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Ενδεχομένως μια καινούρια συνεργασία να προκύψει με πολύ καλά οικονομικά οφέλη στο διάστημα αυτό. Επίσης, δεν αποκλείεται εκείνη την περίοδο να επισημοποιήσεις μία σχέση σου ή να μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις ένα παιδί. Αν είσαι single, ίσως μία νέα και πολύ σημαντική σχέση να έρθει τώρα στη ζωή σου που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου φαίνεται να σε δυσκολεύει περισσότερο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου.

Πολύ πιθανόν να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου, καθώς επίσης να προκύψουν και οικονομικά θέματα από το παρελθόν, τα οποία με κάποιο τρόπο να σε προβληματίσουν. Ακόμα, μπορεί να υπάρξουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών, που ωστόσο επηρεάζουν και εσένα. Από τις 14 ως τις 18 Αυγούστου, ίσως επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο θα θελήσεις να επανεξετάσεις το μεταξύ σας και τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, 20 ως 30 Απριλίου

Πάρα πολύ σημαντική η περίοδος από τις 11 Αυγούστου και μετά για σένα του πρώτου δεκαημέρου, που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου και λειτουργεί με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, δίνοντας μια άλλη δυναμική στην ψυχολογία σου. Ενισχύει πολύ τα προσωπικά σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις εξελίξεις. Παράλληλα, δίνει ώθηση και στα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Διόλου απίθανο να σου φέρει κι ένα πρόσωπο, με το οποίο φαίνεται πως οι εξελίξεις μεταξύ σας θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση του δεσμού σου το διάστημα αυτό ή ακόμη η περίοδος αυτή να σε βάλει στη διαδικασία να αποκτήσεις ένα παιδί. Την περίοδο του Σεπτεμβρίου φροντίζεις να είσαι πολύ προσεκτική στην προώθηση των σχεδίων σου. Είναι σημαντικό τώρα να στηρίζεσαι σε απόλυτα ρεαλιστικούς στόχους και να μην εμπιστεύεσαι λόγια ή υποσχέσεις που μπορεί στη συνέχεια να μην τηρηθούν. Επίσης, προσέχεις πολύ τη σχέση σου με τα παιδιά σου και φροντίζεις να λειτουργήσεις με όσο το δυνατόν περισσότερη διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ σας. Στις νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις τώρα, δώσε τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου να εξακριβώσεις τις προθέσεις που έχουν απέναντί σου.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, 1 ως 10 Μαΐου

Ο Δίας περνά στο δικό σου δεκαήμερο, ορθόδρομος πλέον, στις 21 Ιουνίου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα μιας πολύ σημαντικής αναθεώρησης και τακτοποίησης σε οικογενειακά θέματα ή ακόμα και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Επίσης, είναι μια περίοδος που μπορείς να οργανώσεις μια αλλαγή, μια μετακόμιση ή ακόμα και μια ανανέωση στο χώρο σου. Μπορείς ακόμα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά ζητήματα. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου στις 11 Αυγούστου και ιδιαίτερα από την περίοδο του Οκτωβρίου και μετά, που περνά στο δικό σου δεκαήμερο, θα λειτουργήσει άκρως ενισχυτικά σε θέματα που αφορούν τα δημιουργικά σχέδιά σου, τα ζητήματα των παιδιών σου και πάνω απ’ όλα, θα ανανεώσει το κλίμα της ερωτικής ζωής. Δεν αποκλείεται να σου φέρει μια σημαντική σχέση, που θα διαμορφώσει ένα καινούριο τοπίο στα αισθηματικά σου ζητήματα. Επίσης, μπορεί να θελήσεις να δώσεις μια πιο επίσημη μορφή σε μια σχέση ή ακόμα να μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις έναν απόγονο.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, 11 ως 20 Μαΐου

Από τις 15 Ιουνίου και μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και επαναφέρει θέματα που σε είχαν προβληματίσει το 2014. Αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες σου, που ενδεχομένως καλείσαι να επανεξετάσεις -περισσότερο εσύ των τελευταίων ημερών. Είναι μια περίοδος, που μπορεί να κλείσει οριστικά κάποιες σχέσεις, οι οποίες δεν σε εκφράζουν άλλο. Από την άλλη, είναι εξαιρετικά σημαντικό το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Σου δίνει τη δυνατότητα της αποκατάστασης ενός σημαντικού οικογενειακού ζητήματος, ενώ ενισχύει πάρα πολύ θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Όμως, δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου και μια πάρα πολύ σημαντική γνωριμία, ανανεώνοντας πλήρως το τοπίο της ερωτικής σου ζωής. Αντίστοιχα, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου σου δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να ισορροπήσεις, αλλά να πετύχεις κάτι σημαντικό, που ενδεχομένως και πάλι αφορά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ωστόσο, είναι πιθανό να κλείσει οριστικά ένας κύκλος, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, σε μια σχέση η οποία δεν εξυπηρετεί άλλες ανάγκες σου. Βεβαίως, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει και η επανεξέταση μιας σχέσης από το παρελθόν που φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμα τον κύκλο της στη ζωή σου. Είναι μια σύνθετη εποχή, που ανάλογα με τους χειρισμούς σου, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ή να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις και να το ακολουθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 21 ως 30 Μαΐου

Ο Μάιος και ο Ιούνιος σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις μια σημαντική επανεκκίνηση σε προσωπικά ζητήματα, ωστόσο πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί ενδεχομένως οι αντιδράσεις σου να μη λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα σχέδιά σου, ενώ μπορεί να υπάρξουν και αρκετές εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Ο μήνας του Ιουλίου ανοίγει το κεφάλαιο των οικονομικών σου. Οφείλεις να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτική, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα τα οποία δεν έχεις υπολογίσει. Ταυτόχρονα, μπορεί να λειτουργήσεις περισσότερο παρορμητικά με αποτέλεσμα να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. Πολύ σημαντική η περίοδος από τις 11 Αυγούστου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου και στο δικό σου δεκαήμερο. Ανανεώνει την αισιοδοξία σου και σε βοηθά να προχωρήσεις, ωστόσο χρειάζεται να είσαι απόλυτα ρεαλίστρια και συγκεκριμένη στα θέματα του στοχεύσεις και να μην αφήνεσαι σε μια υπεραισιόδοξη διάθεση, γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από την 1η ως 11 Ιουνίου

Ο Ερμής από τις 11 Μαΐου έχει περάσει στο δικό σου δεκαήμερο όπου και μπαίνει σε αναδρομή πορεία από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 12 Ιουνίου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα μιας σημαντικής αναθεώρησης σε ό,τι αφορά στα θέματα των προσωπικών σου υποθέσεων, των σχεδίων σου και οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να μεθοδεύσεις με μια μεγαλύτερη λεπτομέρεια, για να μπορέσεις στη συνέχεια από τις 24 Ιουνίου που περνά εκ νέου στο δικό σου δεκαήμερο και μέχρι τις 2 Ιουλίου, να τα ολοκληρώσεις. Παράλληλα, η περίοδος του Ιουνίου, μέχρι τις 13 του μήνα, φαίνεται να λειτουργεί πολύ ενισχυτικά στην ψυχολογία σου, αλλά και στα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις προβλέπονται στην ερωτική σου ζωή, ενώ εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το γεγονός ότι μπορεί να γίνεις περισσότερο εριστική απέναντι στους άλλους και να προκληθούν εντάσεις το διάστημα αυτό. Το τέλος Ιουνίου και οι αρχές Ιουλίου είναι μια θετική περίοδος για τις επαφές και τις συζητήσεις σου, που ενδεχομένως αφορούν στα σχέδιά σου, τα παιδιά σου ή τον σύντροφό σου. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο το διάστημα αυτό είναι τα οικονομικά σου, που φαίνεται να ταλαιπωρούνται, καθώς μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο παλαιότερες εκκρεμότητες που απαιτούν την επίλυσή τους. Παράλληλα, μπορεί να προκύψουν κι επαγγελματικά ζητήματα που θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου στο χώρο της δουλειάς. Ο Αύγουστος, και ιδιαίτερα η τελευταία εβδομάδα του, καθώς και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, έρχονται να δώσουν μια νέα πνοή στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου. Ίσως τώρα καταφέρεις να πετύχεις με ξαφνικό τρόπο, κάτι πολύ σημαντικό στα θέματα τα οποία επεξεργάζεσαι. Μπορεί ακόμα να ενισχύει με μοναδικό τρόπο και την ερωτική σου ζωή, όπου θα έχεις σημαντικές εξελίξεις.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 12 ως 21 Ιουνίου

Τις εξελίξεις για σένα κατά βάση τις διαμορφώνει ο Δίας, που η ανάδρομη κίνηση του είχε ξεκινήσει στο δικό σου δεκαήμερο και επανέρχεται στις 22 Ιουνίου 2015, βοηθώντας σε να ολοκληρώσεις θέματα που ενδεχομένως έχεις αφήσεις σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή να ολοκληρώσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες ή συνεργασίες σου. Αν είχες προγραμματίσει την αγορά ενός αυτοκινήτου ή ενός μεταφορικού μέσου, το διάστημα αυτό ενδεχομένως να μπορέσεις να την ολοκληρώσεις. Από τις 11 έως τις 21 Ιουνίου, Ήλιος και Άρης στο δικό σου δεκαήμερο, ενισχύουν πάρα πολύ τις επικοινωνίες σου, τις συζητήσεις, τα σχέδιά σου, τις επαφές σου. Ωστόσο, μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστική ή προκλητική στις σχέσεις σου. Για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να διατηρήσεις και τις ισορροπίες, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να προκληθούν εντάσεις και τσακωμοί.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και οι πρώτες του Ιουλίου. Μπορεί να έχεις σημαντικές συμφωνίες ή συζητήσεις, που καταλήγουν σε ιδιαίτερα αισιόδοξα αποτελέσματα και με πολύ καλές προοπτικές. Επίσης, ίσως τώρα κανείς μια σημαντική αγορά ή ακόμα μπορεί να ανανεωθεί πολύ ευχάριστα η ερωτική σου ζωή, πιθανόν με μια νέα γνωριμία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Πιθανό είναι και κάποιο ταξίδι, που θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Το διάστημα 13 ως 16 Ιουλίου καλείσαι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτική στις επαφές και τις επικοινωνίες στον εργασιακό σου χώρο. Ενδεχομένως τώρα να επανέλθουν ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Ίσως ακόμη να έρθεις αντιμέτωπη με ένα πρόσωπο ανώτερο από εσένα στην ιεραρχία και να υπάρξουν εντάσεις, διαπληκτισμοί, αλλά και οριστικές ρήξεις στο μεταξύ σας. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι επίσης πολύ σημαντικό για την προώθηση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Επίσης είναι μια περίοδος που μπορεί να καταφέρεις σημαντικές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, με πολύ ενθαρρυντικές και αισιόδοξες προοπτικές. Επίσης, είναι η περίοδος των διακοπών σου, όπου προβλέπεται να περάσεις ιδιαίτερα καλά. Ενδεχομένως να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, με το οποίο ανοίγεις ένα καινούριο κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 22 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου

Από τις 22 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου, που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο και το δεκαήμερό σου και ο Άρης (από τις 25 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου) ενισχύουν το δικό σου δεκαήμερο, γίνεσαι πιο μαχητική και έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ορμή τα σχέδια σου, καθώς επίσης ανανεώνεται και η ερωτική σου ζωή, που φαίνεται να κινείται σε ένα πιο αισιόδοξο κλίμα το διάστημα αυτό. Ωστόσο, τις ημέρες αυτές μπορεί να γίνεις πιο εριστική και προκλητική στη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Μεγάλη προσοχή στις επικοινωνίες σου την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Αποφεύγεις τις οριστικές συμφωνίες και δεσμεύσεις, καθώς επίσης και την ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου. Επίσης, να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτική στις μετακινήσεις σου.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 3 ως 13 Ιουλίου

Μέχρι τις 27 Μαΐου, η Αφροδίτη στο δικό σου δεκαήμερο, εγείρει πολύ έντονα τα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει μία μεγάλη ανατροπή, τόσο στις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Οφείλεις να είσαι πάρα πολύ προσεκτική τις ημέρες αυτές, ως προς το πώς διαμορφώνεις τις εξελίξεις ή το πώς απαντάς σε συμπεριφορές που δείχνουν να έχουν προκλητικό, εριστικό ή ακόμα και χειριστικό χαρακτήρα απέναντί σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες που δεν περιμένεις. Πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και την περίοδο από 10 μέχρι 25 Ιουλίου, που ο Άρης περνά στο δικό σου δεκαήμερο στο ζώδιο σου και ανακινεί ξανά θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επαγγελματικών ζητημάτων, που ομολογουμένως μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αύγουστος είναι πολύ πιθανό να σου δώσει αρκετά θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σου.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 14 ως 22 Ιουλίου

Αρκετά αισιόδοξο το διάστημα από 27 Μαΐου μέχρι 5 Ιουνίου, με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σου δεκαήμερο και να εξομαλύνει αλλά και να διευρύνει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Βελτιώνονται αισθητά οι συνθήκες στους τομείς αυτούς και τώρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και σε κάποια σχέδιά σου. Από τις 15 Ιουνίου ο Κρόνος επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα των τελευταίων ημερών. Σου προσφέρει τη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων στα δημιουργικά σχέδιά σου και σε θέματα που σε απασχολούν σε σχέση με τα παιδιά σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή ή τον σύντροφό σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες στα θέματα αυτά από το προηγούμενο διάστημα, τώρα έχεις τη δυνατότητα να τις τακτοποιήσεις. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου πολύ πιθανόν να σου προσφέρει διευκολύνσεις, εξυπηρετήσεις ή ακόμα και λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Όμως, το διάστημα από 12 ως 15 Ιουλίου ίσως να έρθεις αντιμέτωπη με οικονομικά θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, τα οποία με κάποιο τρόπο επηρεάζουν και εσένα. Ακόμα, τώρα καλείσαι να δώσεις λύσεις και σε παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες που φαίνεται πως λειτουργούν αρκετά πιεστικά στην ψυχολογία σου. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου έρχεται να σου δώσει τη δυνατότητα ενός οικονομικού ανοίγματος, μιας διευκόλυνσης που θα σε ανακουφίσει, καθώς το διάστημα αυτό πιθανόν να είναι και η περίοδος των διακοπών σου.

ΛΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 23 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου

Πολύ ενισχυτική η περίοδος από τις 6 έως τις 16 Ιουνίου, που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο. Ανοίγεται ένας ευνοϊκός κύκλος σε σχέσεις και οι συνεργασίες, ενώ ευνοείται και η ερωτική σου ζωή, τα προσωπικά σου θέματα και η επικοινωνία σου. Μεγάλη προσοχή την περίοδο του Σεπτεμβρίου στα οικονομικά ζητήματα, με κινήσεις, ανοίγματα, συναλλαγές ή συμφωνίες, που εμπεριέχουν ρίσκο, ιδιαίτερα αν δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Μη στηριχτείς μόνο στην αισιόδοξη διάθεση που θα σε διακατέχει, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις χρήματα ή να απογοητευτείς από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 4 ως 13 Αυγούστου

Ο Ιούνιος ενδέχεται να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο ευκαιριών και να σε φέρει πιο κοντά σε κάποια σχέδιά σου, με πολύ ξαφνικό τρόπο και αναπάντεχο. Ίσως ακόμα να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, μέσα από τον κύκλο των φιλικών σου προσώπων. Η περίοδος αυτή λειτουργεί ενισχυτικά και στην ερωτική σου ζωή, ενώ το σενάριο μιας πολύ σημαντικής γνωριμίας είναι πολύ κοντά σου. Η περίοδος του Αυγούστου έρχεται να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά στα θέματα της προσωπικής σου ζωής και σου δίνει τη δυνατότητα ευκαιριών, ανάπτυξης και εξέλιξης. Επίσης, μπορεί να σου βγάλει ξαφνικά ταξίδια ή ξαφνικές αποδράσεις που σε ανανεώνουν. Το τέλος Αυγούστου είναι εξαιρετικό για επανασυνδέσεις και καινούρια ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 14 ως 22 Αυγούστου

Ο Δίας περνά το δικό σου δεκαήμερο από τις 28 Ιουνίου και ως τις 11 Αυγούστου, που περνά στην Παρθένο. Εκεί είναι μία εποχή που μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικά προσωπικά επιτεύγματα, τη δυνατότητα να υλοποιήσεις την επιθυμία σου για έναν απόγονο, μια πολύ σημαντική γνωριμία στην ερωτική σου ζωή, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η Αφροδίτη από την 1η ως τις 19 Αυγούστου και από τις 20 Σεπτεμβρίου ως τις 8 Οκτωβρίου, βρίσκεται στο δικό σου δεκαήμερο. Προκαλεί αρκετές ανακατατάξεις στα θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επικοινωνίας, ενώ ενδέχεται να επαναφέρει πρόσωπα από το παρελθόν, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο στην ερωτική σου ζωή. Ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σου μαζί τους, την ακίνητη περιουσία, αλλά και τη σχέση με το μόνιμο σύντροφό σου. Φαίνεται πως το διάστημα αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί το οριστικό κλείσιμο σχέσεων ή καταστάσεων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 23 Αυγούστου ως 3 Σεπτεμβρίου

Το τέλος του Ιουνίου και οι αρχές του Ιουλίου είναι μια περίοδος που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου και να ενισχύσει με πολύ ευχάριστο τρόπο τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Ο Δίας ξεκινά την πορεία του στην Παρθένο στις 11 Αυγούστου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή μέχρι 8 Σεπτεμβρίου 2016 και έναν πολύ σημαντικό και αισιόδοξο κύκλο, που μπορεί να φέρει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Ειδικά, το τέλος Αυγούστου είναι πολύ σημαντικό για το δικό σου δεκαήμερο. Μπορεί να σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες προώθησης κάποιων μυστικών συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων, ενώ διαφαίνονται πολύ ενθαρρυντικές εξελίξεις ή και αποτελέσματα στην προώθηση των προσωπικών σου ζητημάτων. Επίσης, όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο δικό σου δεκαήμερο είναι και ο Ποσειδώνας απέναντί σου και σου εφιστά την προσοχή στις μόνιμες ή σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Είναι ένα καλοκαίρι που μπορεί να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα, καθώς υπάρχουν αρκετά μυστικά, αρκετό παρασκήνιο στις σχέσεις σου, τόσο με τον μόνιμο σύντροφό σου, όσο και με τους συνεργάτες σου. Θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτική στην επαγγελματική σου ζωή, γιατί υπάρχει μία τάση εξαπάτησης ή ακόμα και παρανοήσεων, παρεξηγήσεων και διαψεύσεων. Γενικά, φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα τα οποία δεν γνωρίζεις, ακόμα και αν δείχνουν πολύ καλές προθέσεις απέναντι σου. Πάρε το χρόνο σου για να μπορέσεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρη για την ποιότητα των προσώπων αυτών.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 4 ως 13 Σεπτεμβρίου

Έως τις 4 Ιουνίου, ο Ερμής κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και στο δικό σου δεκαήμερο. Σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις θέματα καριέρας, αλλά και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου στον επαγγελματικό χώρο, καθώς και θέματα που αφορούν στην οικογενειακή σου ζωή. Στο διάστημα από τις 26 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, μπορείς να διεκδικήσεις με πιο έντονο τρόπο αυτά που επιθυμείς και να κατακτήσεις τους προσωπικούς σου στόχους. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς που θα αντιταχθούν στα σχέδιά σου ή σε ό,τι θέλεις να προωθήσεις. Οφείλεις να λειτουργήσεις με ιδιαίτερη διπλωματικότητα και ευελιξία προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα η περίοδος από τις 13 έως 20 Αυγούστου, που ο Ερμής περνά στο δεκαήμερό σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό, που αφορά στα δημιουργικά σχέδιά σου ή τα προσωπικά σου ζητήματα. Επίσης, ενδεχομένως να κάνεις μια πολύ σημαντική ερωτική γνωριμία. Αλλά και η περίοδος από τις 3 έως 13 Σεπτεμβρίου είναι εξαιρετική. Ο Ήλιος περνά στο δικό σου δεκαήμερο, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικά ανοίγματα και ευκαιρίες που θα απογειώσουν την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική σου ζωή.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 14 ως 22 Σεπτεμβρίου

Εκείνο που θα χαρακτηρίσει το φετινό καλοκαίρι για σένα είναι η επιστροφή του Κρόνου στο δικό σου δεκαήμερο την περίοδο από 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου. Σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς εκ νέου θέματα που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Τώρα μπορεί να προκύψουν κάποιες σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες ή να οριστικοποιήσεις μια σοβαρή συμφωνία επαγγελματικής φύσεως. Επίσης, μπορεί να επανέλθουν θέματα με συγγενικά πρόσωπα και να υπάρξει ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα σε ό,τι αφορά στο μεταξύ σας. Ακόμα, δεν αποκλείεται να σταθεροποιηθεί και μια σχέση, η οποία ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα. Από τις 10 έως τις 23 Ιουνίου, προσέχεις ιδιαίτερα κάποια πρόσωπα στον εργασιακό σου χώρο, που ενδεχομένως θα λειτουργήσουν πιο απαιτητικά, πιο εριστικά ή πιο προκλητικά απέναντι σου. Ταυτόχρονα μπορεί να προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα στο περιβάλλον σου. Από τις 20 έως 27 Αυγούστου, ο Ερμής περνά στο δικό σου το δεκαήμερο και υποστηρίζει τα σχέδιά σου, τα προσωπικά σου ζητήματα, αλλά και τις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές. Παράλληλα, φέρνει πολύ ευχάριστες ειδήσεις ή εξελίξεις γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 23 Σεπτεμβρίου ως 4 Οκτωβρίου

Έως τις 27 Μαΐου, που ο Άρης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, και στο δικό σου δεκαήμερο, ενισχύονται τα θέματα της επικοινωνίας, των επαφών, των διαπραγματεύσεών σου, αλλά και η ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική το διάστημα αυτό στις νέες γνωριμίες. Από τις 6 έως 18 Ιουνίου, που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στο δεκαήμερο σου, είναι μια ενθαρρυντική περίοδος που θα ενισχύσει πολύ τα δημιουργικά σχέδιά σου, τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και την ερωτική σου ζωή, δίνοντάς σου ιδιαίτερη αισιοδοξία. Όμως από τις 25 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου θα υπάρξουν προβλήματα που αφορούν στη δουλειά σου, τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, αλλά και θέματα σχετικά με την οικογένεια και τις σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις, ρήξεις και αντιπαραθέσεις στην οικογενειακή σου ζωή ή και με τον σύντροφό σου. Χρειάζεται να είσαι πολύ διαλλακτική και ευέλικτη στο διάστημα αυτό για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23 Ιουλίου – 3 Αυγούστου, αλλά και η είσοδος του Άρη στο ίδιο ζώδιο από 9 έως 25 Αυγούστου, υποστηρίζουν το δικό σου δεκαήμερο και σηματοδοτούν μια περίοδο αυξημένης και δημιουργικής έντασης και διάθεσης. Βελτιώνεται η προσωπική σου ζωή, διευρύνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, ενώ έρχονται και νέες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Και βέβαια, είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να κάνεις και τις καλοκαιρινές διακοπές σου!

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 5 Οκτωβρίου ως 14 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη, που περνά στο δικό σου δεκαήμερο στις 18 Ιουνίου αρχικά ενεργοποιεί τα ζητήματα που αφορούν στα επεκτατικά σχέδιά σου, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή, όπως και τις φιλικές σου σχέσεις. Θα επιστρέψει σε ανάδρομη πορεία στο δεκαήμερό σου για μια ακόμα φορά μέσα στο καλοκαίρι, στις 20 Αυγούστου, για να σου δώσει τη δυνατότητα της αναθεώρησης σε όλα τα προηγούμενα ζητήματα και ιδιαίτερα στα θέματα της ερωτικής ζωής. Θα σε επηρεάζει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, με αρκετά αισιόδοξες και ενθαρρυντικές εξελίξεις. Ιδιαίτερα, αν η ανάγκη σου είναι να ανοίξεις έναν κύκλο με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, τώρα είναι μια περίοδος που μπορεί να το καταφέρεις. Είναι μία περίοδος καλής τύχης, αν θέλεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδιά σου για το μέλλον, που χρειάζονται μεγαλύτερη συγκρότηση και οργάνωση για να υλοποιηθούν. Ο Ουρανός απέναντί σου κινείται στο δικό σου δεκαήμερο αυτό το καλοκαίρι, δημιουργώντας ξαφνικές και απρόσμενες ανακατατάξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών σου. Συχνά θα βρεθείς απέναντι από συνεργάτες, συνεταίρους ή και τον ερωτικό σύντροφό σου, που θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν ανοιχτούς ανταγωνισμούς και συγκρούσεις, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς και να ξεπεράσεις. Το τέλος του Αυγούστου, αλλά και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις ζητήματα που άνοιξες την περίοδο του Ιουνίου, στα σχέδιά σου, τις φιλοδοξίες σου, τις συνεργασίες σου και τις διαπραγματεύσεις σου. Τώρα αποκαθιστάς και τη σχέση με ένα πρόσωπο που ενδεχομένως στο προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει και ένας καινούριος κύκλος εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 15 ως 23 Οκτωβρίου

Σημαντικός ο ρόλος του κυβερνήτη σου αυτό το καλοκαίρι, της Αφροδίτης. Θα περάσει στο δικό σου δεκαήμερο στις 29 Ιουνίου και από εκεί περνά σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 19 Αυγούστου, που ακόμα θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο δικό σου δεκαήμερο, θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις θέματα που αφορούν στις προσωπικές σου σχέσεις, τα όνειρά σου, τις επιθυμίες σου και γενικότερα τις καταστάσεις που διαμορφώνονται τώρα στη ζωή σου. Στην ερωτική σου ζωή είναι μια περίοδος που σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σε σχέσεις από το παρελθόν. Από την 1η Ιουλίου, με την σύνοδο του Δία με την Αφροδίτη, ανοίγεται ένας καινούριος, ενθαρρυντικός κύκλος στις συνεργασίες σου και τα πρόσωπα που στέκονται κοντά σου σε υποστηρίζουν στα σχέδιά σου. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται, όπως και η κοινωνική. Πολύ πιθανόν μια νέα γνωριμία να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 24 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου

H περίοδος από τις 24 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου, όπου Άρης και Ήλιος βρίσκονται στο δικό σας δεκαήμερο από το ζώδιο του Καρκίνου, σας δίνει τη δυνατότητα να εξελίξετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν ή και να ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα. Παράλληλα, σας βάζει με ευχάριστο τρόπο στην καλοκαιρινή περίοδο, διευρύνοντας τον κύκλο της κοινωνικής σας ζωής, για να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο. Ο Δίας στο δικό σας δεκαήμερο από τις 11 Αυγούστου έως την 1η Οκτωβρίου, λειτουργεί αρκετά υποστηρικτικά απέναντί σας κι ενισχύσει τις ελπίδες, τις φιλοδοξίες, τα σχέδια σας, αλλά και τις φιλικές σχέσεις, φέρνοντας πιο κοντά σας πρόσωπα που αγαπάτε αλλά δημιουργώντας και νέες φιλίες, ιδιαίτερα αξιόλογες το διάστημα αυτό. Επίσης είναι μία εποχή που μπορεί να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείτε και σε συλλόγους που ασχολούνται με τέτοιου είδους ενδιαφέροντα, δημιουργώντας μια μεγαλύτερη επέκταση και στην κοινωνική σας ζωή. Είναι μια εξελικτική περίοδος, που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα όνειρά σας, αλλά να ανοίξει και έναν καινούριο κύκλο στην ερωτική σας ζωή.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 4 έως 13 Νοεμβρίου

Ο Δίας βρίσκεται στο δικό σου δεκαήμερο ως τις 21 Ιουνίου και σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να διεκδικήσεις μια προαγωγή, να προβάλεις τη δουλειά σου, να αποκαταστήσεις θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και γενικότερα, να κυνηγήσεις τους στόχους σου με πολύ συγκεκριμένες και μεθοδευμένες κινήσεις. Επίσης, μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου στο χώρο της δουλειάς ή να αναλάβεις ένα συγκεκριμένο έργο που ολοκληρώνοντάς το, θα σου χαρίσει σημαντική αναγνώριση. Επίσης, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις τα οικονομικά σου, προκειμένου να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Η περίοδος του Ιουλίου είναι πιθανό να σε δυσκολέψει αρκετά και να νιώσεις ότι κάποια σχέδιά σου δεν ακολουθούν τις εξελίξεις που περίμενες. Ακόμα, μπορεί να υπάρξει και δυσκολία σε μετακινήσεις ή στα ταξίδια που σχεδιάζεις το διάστημα αυτό και να μην γίνουν έτσι όπως τα περίμενες. Δεν αποκλείεται ωστόσο, αν προσέξεις και επιμείνεις σε ό,τι έχεις στο μυαλό σου, να πετύχεις ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου, σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Μπορεί επίσης να ξαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερα θέματα που σε είχαν απασχολήσει και που για κάποιο λόγο τα είχες αφήσει στην άκρη. Τώρα, μπορείς να τα επαναδιαπραγματευθείς εκ νέου. Παράλληλα, οι συνεργασίες σου περνούν από ένα είδος τεσταρίσματος, προκειμένου να δεις τι αξίζει να σε συνοδεύσει παρακάτω και τι όχι. Και βέβαια, η ερωτική σου ζωή περνά από έντονες ανακατατάξεις στο διάστημα αυτό. Είναι πολύ πιθανό είτε να ανοίξει ένας νέος κύκλος με μία παλαιότερη σχέση σου, είτε να πάρεις αποστάσεις από τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σου το διάστημα αυτό.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 14 ως 22 Νοεμβρίου

Ο Δίας κινείται στο δικό σου δεκαήμερο από τις 22 Ιουνίου και έως τις 11 Αυγούστου, που αλλάζει ζώδιο και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή. Τώρα μπορείς να σχεδιάσεις με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια θέματα που αφορούν στην καριέρα σου και να τα υλοποιήσεις. Ίσως ακόμα να επανέλθουν ζητήματα, προκειμένου να ολοκληρωθούν, που σε είχαν απασχολήσει την περίοδο του Δεκεμβρίου 2014 και του Ιανουαρίου 2015, όταν ο Δίας έκανε ανάδρομη πορεία στο δικό σου δεκαήμερο. Επίσης, τώρα μπορεί να αναγνωριστεί ένα έργο που έχεις αναλάβει και δουλεύεις πάνω σε αυτό. Επίσης, μπορεί να έχεις και οικονομικά οφέλη το διάστημα αυτό ή προτάσεις οικονομικής ανάπτυξης. Ο Κρόνος επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο από 15 Ιουνίου έως 18 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας ένα οριστικό ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως, μπορεί να σου δώσει μία καινούρια ευκαιρία στα επαγγελματικά σου, με ένα καινούριο άνοιγμα. Ίσως κάτι που σχεδίαζες στο προηγούμενο διάστημα, τώρα ολοκληρώνεται και σε φέρνει μπροστά σε καινούριες ευθύνες και καινούριες υποχρεώσεις. Εξαιρετικά σημαντική η περίοδος από την 1η έως 18 Ιουλίου, όπου Δίας και Αφροδίτη στον Λέοντα και στο δικό σου δεκαήμερο, ανοίγουν ένα νέο κύκλο στα επαγγελματικά σου. Μια νέα πρόταση συνεργασίας, μια νέα δουλειά, η ανάληψη περισσότερων ευθυνών είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα, φέρνοντας μαζί τους και οικονομικά οφέλη. Η κοινωνική σου ζωή αναβαθμίζεται, όπως και η ερωτική. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα γνωριμία, με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον τις ημέρες αυτές. Πολύ σημαντική επίσης η περίοδος του Αυγούστου. Επανέρχονται επαγγελματικού περιεχομένου θέματα που σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, ενώ μπορεί να αναθεωρήσεις σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κλείσεις και κάποιες από αυτές. Οριστικό τέλος μπορεί να μπει και σε σχέσεις της προσωπικής σου ζωής, αλλά μπορεί να επιστρέψει μια σχέση σου από το παρελθόν, στην οποία θα θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 23 Νοεμβρίου ως 3 Δεκεμβρίου

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική για σένα είναι η περίοδος από τις 6 έως 16 Ιουνίου, που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου πως λειτουργούν πολύ καλύτερα τώρα και σου δίνουν τη δυνατότητα να μεθοδεύσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Και βέβαια, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να έχεις αρκετές μετακινήσεις ή και κάποια ταξίδια που σε ανανεώνουν. Από τις 23 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, που Ήλιος και Ερμής περνούν στο ζώδιο του Λέοντα, όπως και από τις 9 έως 2 Αυγούστου, που και ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο, θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεωθείς, να ψυχαγωγηθείς, να διασκεδάσεις και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Ίσως μάλιστα, να είναι και η περίοδος των διακοπών σου. Ο Δίας θα κινηθεί στο δικό σου δεκαήμερο από τις 11 Αυγούστου έως τις 2 Οκτωβρίου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα επέκτασης στα επαγγελματικά σου. Είναι μια εποχή που μπορείς να βάλεις τις βάσεις για να αναπτύξεις τη δουλειά σου, ενώ μπορεί να προκύψουν νέες προτάσεις και συνεργασίες. Αν θελήσεις να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση όμως θα πρέπει να εξετάσεις τα δεδομένα λεπτομερώς, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη για τις κινήσεις που θα κάνεις. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να δουλέψεις πάρα πολύ για να έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο Ποσειδώνας κινείται και αυτός στο δικό σου δεκαήμερο, όλο το καλοκαίρι, δημιουργώντας δύσκολες συνθήκες στο χώρο του σπιτιού. Ίσως να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σου στρέφονται με κάποιο τρόπο εναντίον σου ή ότι η επικοινωνία μαζί τους γίνεται πάρα πολύ δύσκολη και δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ανάγκες σου. Πιθανόν να προκύψουν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις που θα σε κάνουν να απομονώνεσαι και να κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου. Είναι σημαντικό όμως να αναγνωρίσεις και τα δικά σου λάθη απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις. Μην φοβηθείς να είσαι ειλικρινής και αυθεντική στις εξηγήσεις σου μαζί τους.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 4 ως 12 Δεκεμβρίου

Από τις 26 Μαΐου έως 10 Ιουνίου, με τον Άρη να κινείται απέναντί σου στο ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο, μπορεί να προκύψουν αρκετές διενέξεις με το σύντροφο ή του συνεργάτες σου, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα έχουν έντονα προκλητικό χαρακτήρα απέναντί σου, διαμορφώνοντας ένα τοπίο έντασης στις σχέσεις σου. Από τις 17 έως 29 Ιουνίου, η Αφροδίτη από τον Λέοντα περνά στο δικό σου δεκαήμερο φέρνοντας ιδιαίτερα ευνοϊκές εξελίξεις στη ζωή σου. Κάποια σχέδιά σου δρομολογούνται, ενώ διευρύνεται και ο ορίζοντας των κοινωνικών σου δραστηριοτήτων, δημιουργώντας ξαφνικές και ευχάριστες εκπλήξεις που σε φέρνουν πιο κοντά στα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου. Καινούρια πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα, εντυπωσιακή ερωτική γνωριμία το διάστημα αυτό. Στο τέλος Ιουλίου, ο Ερμής περνά στον Λέοντα, υποστηρίζοντας το δικό σου δεκαήμερο, ενώ στις 4 Αυγούστου και ο Ήλιος από το ίδιο ζώδιο σε ευνοεί. Ανοίγεται λοιπόν, ένας πολύ ευχάριστος κύκλος εκπλήξεων, ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Αυτήν την περίοδο μπορείς να προγραμματίσεις τις διακοπές σου, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και χαρούμενο. Πολύ ενδιαφέρον και το διάστημα στο τέλος Αυγούστου, αλλά και η περίοδος του Σεπτεμβρίου, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη αρχικά στον Λέοντα, αλλά και τον Άρη να κινείται κοντά της, υποστηρίζοντας και πάλι το δικό σου δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται η επιστροφή μιας σχέσης σου από το παρελθόν ή ακόμα και μια ανανέωση στα εργασιακά σου. Γενικά, είναι μια περίοδος επανεξέτασης παλαιότερων ζητημάτων, προκειμένου αργότερα να τα ολοκληρώσεις, ενώ έρχεται και η ερωτική σου ζωή στο προσκήνιο, με θετικές εξελίξεις.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 13 ως 21 Δεκεμβρίου

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις από τις 10 έως 24 Ιουνίου, καθώς ο Άρης απέναντί σου ανοίγει ένα δύσκολο κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε προκλητικές κι εριστικές συμπεριφορές και χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Δείξε διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, αλλά και ρήξεις στις σχέσεις σου. Από την άλλη, πάρα πολύ σημαντικός είναι ο μήνας του Ιουλίου για σένα, αφού Δίας και Αφροδίτη κινούνται στο τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα, ανοίγοντας καινούρια κεφάλαια στα επεκτατικά σχέδιά σου, στην προώθηση των ιδεών σου, των ονείρων και των οραμάτων σου. Επίσης ίσως τώρα να είναι και η περίοδος των διακοπών σου, καθώς ευνοούνται και τα ταξίδια. Πολύ σημαντική επίσης και η περίοδος του Αυγούστου, μιας και η Αφροδίτη ανάδρομη συναντά εκ νέου τον Δία. Θα υπάρχουν εξελίξεις σε εργασιακά θέματα, τα οποία είχες ξανασυζητήσει στο παρελθόν. Ίσως τώρα επανεξετάσεις κάποια ζητήματα που σε ενδιαφέρουν ή να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, ενώ στην ερωτική σου ζωή δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 22 Δεκεμβρίου ως 1η Ιανουαρίου

Έως τις 27 Μαΐου, συνεχίζονται οι αναταράξεις στην καθημερινότητά σου και τα επαγγελματικά σου, αφού ο Άρης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η αντίθεσή του με τον Κρόνο ομολογουμένως δυσκολεύει αρκετά την κατάσταση. Το δίμηνο που ακολουθεί πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και στα θέματα που αφορούν στην υγεία σου. Ο Ήλιος στις 22 Ιουνίου και ο Άρης στις 25 Ιουνίου, περνούν στον Καρκίνο απέναντί σου και πυροδοτούν σχέσεις και συνεργασίες, μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, που κινούνται πλέον σε ένα κλίμα όχι εύκολο. Δημιουργούνται συχνά ανοιχτοί ανταγωνισμοί και προκύπτουν θέματα, που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Ο Δίας επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο από τις 11 Αυγούστου και έως τις 2 Οκτωβρίου. Θα ανοίξει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, ίσως με την έναρξη κάποιων σπουδών, με την ενασχόλησή σου με πιο πνευματικά θέματα ή ακόμα και με την επιμόρφωση πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Αν είσαι συγγραφέας ή ασχολείσαι με θέματα επικοινωνίας, είναι μια εποχή που μπορεί να ενισχύσει τη φήμη σου, αλλά και να έχεις υλικό όφελος από τις δραστηριότητές σου. Πολύ σημαντικό το τέλος Αυγούστου για σένα. Ανοίγει ένας καινούριος κύκλος που σου δίνει τη δυνατότητα της διεύρυνσης στα δημιουργικά σχέδιά σου, τις γνώσεις σου, την ψυχολογία σου και την κοινωνική σου ζωή, ενώ έρχεσαι πιο κοντά στους στόχους και στις επιθυμίες σου.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 2 ως 11 Ιανουαρίου

Έως τις 27 Μαΐου, που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο από το ζώδιο του Καρκίνου, ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα που θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα. Γίνεσαι πολύ απαιτητική με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή συνυπάρχεις κι αυτό μπορεί να δημιουργεί έντονες ανακατατάξεις τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Ο Δίας επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο έως τις 22 Ιουνίου. Μέχρι τότε, θα έχεις τη δυνατότητα να επανεξετάσεις οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους, ενώ μπορείς να διεκδικήσεις μια αύξηση στη δουλειά σου, να συζητήσεις καινούριες συνεργασίες και το οικονομικό τους υπόβαθρο, καθώς επίσης να πετύχεις σημαντικές ρυθμίσεις ή διευκολύνσεις. Στην ερωτική σου ζωή, εκείνη την περίοδο παίρνεις αποστάσεις από μια σχέση που μάλλον εξαντλείται στο σεξουαλικό πεδίο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν σου, με το οποίο υπάρχει έντονη ερωτική χημεία στο μεταξύ σας. Έντονη περίοδος κι αυτή του Ιουλίου, με τον Ήλιο και τον Άρη να κινούνται στο δικό σου δεκαήμερο από το ζώδιο του Καρκίνου. Πυροδοτούνται πολύ έντονες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου το διάστημα αυτό και πολύ πιθανόν να υπάρξουν ανοιχτοί πλέον ανταγωνισμοί, όπου καλείσαι να πάρεις θέση. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να κλείσεις οριστικά και κάποιες σχέσεις που δεν εξυπηρετούν άλλο τα σχέδιά σου.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 12 ως 20 Ιανουαρίου

Ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου, επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο. Την περίοδο αυτή σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ένα σχέδιό σου, το οποίο ενδεχομένως προετοίμαζες από την προηγούμενη χρονιά. Επίσης, μπορείς να αναθεωρήσεις ερωτικές ή φιλικές σχέσεις, προκειμένου είτε να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία είτε να κλείσεις οριστικά τον κύκλο τους. Ο Δίας έρχεται να ενισχύσει πάρα πολύ το δικό σου δεκαήμερο από τις 22 Ιουνίου έως τις 11 Αυγούστου και να σου δώσει τη δυνατότητα σημαντικών οικονομικών διαπραγματεύσεων. Είναι μια εποχή που μπορείς να συζητήσεις μια αύξηση, μια προαγωγή με καλύτερες οικονομικές απολαβές ή ακόμα να κάνεις και σημαντικές διευθετήσεις ή ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων, όπως δάνεια, εφορία κλπ. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν θετικές μεταβολές και στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που θα επηρεάσουν θετικά και εσένα. Εξαιρετικά σημαντική περίοδος από τις αρχές του Ιουλίου, που Δίας και Αφροδίτη συναντιούνται για να σου δώσουν τη δυνατότητα ευκαιριών στα οικονομικά σου. Τώρα είναι μια εποχή που μπορείς να συζητήσεις μια αύξηση, μια προαγωγή με καλύτερες οικονομικές συνθήκες, καθώς και ευχάριστες μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που θα ωφελήσουν κι εσένα. Επίσης, την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρξει και μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Τον Αύγουστο, η Αφροδίτη επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο για να επαναφέρει συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα, που μπορεί να έκανες στο προηγούμενο διάστημα προκειμένου να τις επανεξετάσεις. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, τώρα ενδεχομένως να αναθεωρήσεις μια σχέση από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να προκύψουν και νέες γνωριμίες που θα σε ξεσηκώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, από 21 έως 30 Ιανουαρίου

Έως τις 27 Μαΐου, που ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και στο δικό σου δεκαήμερο, μπορεί να δημιουργήσει ένα μπέρδεμα στα σχέδιά σου και κάποια πράγματα να μη σου βγουν έτσι όπως τα περίμενες. Ακόμα, προμηνύονται απογοητεύσεις ή ακόμα και συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, αλλά και κάποιες δύσκολες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Πολύ σημαντική, επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης απέναντί σου, στο ζώδιο του Λέοντα, από τις 6 έως 17 Ιουνίου, που κινείται στο δικό σου δεκαήμερο. Ανοίγει έναν καινούριο, ιδιαίτερα ευνοϊκό κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ δημιουργεί ένα αρμονικό κλίμα στο περιβάλλον που κινείσαι, ενισχύοντας την κοινωνικότητά σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται την περίοδο από τις 9 έως 25 Αυγούστου που ο Άρης περνά επίσης στο ζώδιο του Λέοντα, και στο δικό σου δεκαήμερο, προκαλώντας εντάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα έχουν έναν προκλητικό χαρακτήρα και πολύ εύκολα μπορεί να πυροδοτήσουν αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και διαμάχες. Ο Δίας από τον Λέοντα δεν αγγίζει το δικό σου δεκαήμερο. Σε επηρεάζει από τις 11 Αυγούστου, που περνά στο ζώδιο της Παρθένου έως τις 2 Οκτωβρίου, και σου δίνει τη δυνατότητα μιας ανάκαμψης στα οικονομικά σου. Στο διάστημα αυτό μπορεί να δεχτείς σημαντική οικονομική υποστήριξη, μια χρηματοδότηση που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σου ή ένα δάνειο που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ίσως ακόμα να υπάρξει μια θετική μεταβολή στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, από την οποία θα βγεις ευνοημένη κι εσύ. Επίσης, το διάστημα αυτό μπορεί να πετύχεις πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από 31 Ιανουαρίου ως 9 Φεβρουαρίου

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου δείχνει να είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία σου και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς πιο χαλαρά, πιο αισιόδοξα και με πολύ καλή διάθεση. Άλλωστε, τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου σε βοηθούν να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά, αξιοποιώντας τις ικανότητές σου. Πολύ πιθανόν να προκύψουν ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ αν έχεις παιδιά, η περίοδος αυτή μπορεί να έχει πολύ ενθαρρυντικές εξελίξεις και να σας φέρει πιο κοντά. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται και το πάθος αναζωπυρώνεται στη σχέση σου, ενώ αν είσαι single προκύπτουν ξαφνικές γνωριμίες που δημιουργούν πολύ δυνατά συναισθήματα. Ο Ιούνιος θα ανανεώσει το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Φέρνει στη ζωή σου έναν νέο άνεμο, άκρως αισιόδοξο και αναζωογονητικό. Πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να έχεις κάποιες ξαφνικές προτάσεις στη δουλειά σου και κάποια ανοίγματα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ οι ευκαιρίες έρχονται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Στο προσκήνιο όμως έρχεται και η ερωτική σου ζωή, σε ένα πάρα πολύ αισιόδοξο κλίμα, που σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Για τις singles, η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει ένα μεγάλο έρωτα. Άκρως ενθαρρυντική και η περίοδος του Αυγούστου. Έρχεται να ενισχύσει τις σχέσεις σου και να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Οι ευκαιρίες έρχονται συνεχώς, ανοίγοντας καινούργιες, πολύ αισιόδοξες προοπτικές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Το τέλος Αυγούστου, αλλά και η περίοδος του Σεπτεμβρίου, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τις μόνιμες σχέσεις τη ζωή σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Επίσης, μπορεί να διαπραγματευτείς εκ νέου μια συνεργασία, την οποία συζητούσες από το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σου παρελθόν, με το οποίο ανοίγεις έναν καινούριο κύκλο δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 10 ως 18 Φεβρουαρίου

Ο Κρόνος επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο από τις 15 Ιουνίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου, για να σου δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ενδεχομένως σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να κλείσεις οριστικά κάποιες σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, που δεν συμβαδίζουν πλέον με τις ανάγκες, τις διαθέσεις ή τις πεποιθήσεις σου. Από τις 10 έως 24 Ιουνίου με τον Ήλιο και τον Άρη από τους Διδύμους να υποστηρίζουν το δικό σου δεκαήμερο, μπορείς να διεκδικήσεις με μεγαλύτερο δυναμισμό τα σχέδια και τους στόχους σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου, ενώ ευνοείται και η ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η περίοδος αυτή να φέρει και μια νέα, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Πολύ υποστηρικτική και η θέση του Δία απέναντι σου, ιδιαίτερα την περίοδο από 22 Ιουνίου έως και 11 Αυγούστου, που μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου. Θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τις προσπάθειες που έκανες το προηγούμενο διάστημα, ενώ θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές γνωριμίες με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν επί της ουσίας στην εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Στην ερωτική σου ζωή, είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει την ανανέωση σε μια σχέση σου από το παρελθόν ή ακόμα κι έναν νέο, μεγάλο έρωτα στη ζωή σου. Τον Ιούλιο, με την επιστροφή του Κρόνου στο δικό σου δεκαήμερο, επανέρχονται ζητήματα επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών που σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κλείσεις οριστικά κάποια κεφάλαια στη ζωή σου. Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στο δικό σου δεκαήμερο, μπορεί να ισορροπήσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Ίσως ακόμα να εμφανιστούν καινούριες ευκαιρίες σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ είναι πιθανή και μια καινούρια, εντυπωσιακή γνωριμία στην ερωτική σου ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή από 13 έως 18 Ιουλίου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να φέρει οριστικές ρήξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Τέλος, τον Αύγουστο είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να επανεξετάσεις μια σχέση ή μια συνεργασία σου, προκειμένου να αποφασίσεις αν τελικά θέλεις να τη διατηρήσεις ή να τη διακόψεις οριστικά και αμετάκλητα. Πάντως, δεν αποκλείεται την περίοδο αυτήν να συζητήσεις εκ νέου ένα επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο σε απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί.

ΙΧΘΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

-Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο από 19 έως 29 Φεβρουαρίου

Μέχρι τις 27 Μαΐου, όπου ο Άρης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων εστιάζοντας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, φαίνεται πως δεν ησυχάζεις και συνεχίζουν να πυροδοτούνται αρκετά έντονες καταστάσεις, δημιουργώντας και μια μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση στην ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας συνεχίζει να κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, συχνά δημιουργώντας αρκετή σύγχυση στις σχέσεις σου, αλλά και στον εαυτό σου, καθώς και στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Πολύ πιθανό να σε κάνει κατά διαστήματα να χάνεις την αίσθηση της πραγματικότητας και να λειτουργείς με μια συμπεριφορά που αντενδείκνυται στις καταστάσεις που δημιουργούνται, κάτι που ίσως δημιουργεί προβλήματα στη ζωή σου και στο περιβάλλον που κινείσαι. Χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτική, γιατί είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που εμπιστεύεσαι και που τελικά συνειδητοποιείς πως δεν είναι αυτό που θα ήθελες ή αυτό που πίστεψες. Υπάρχει επίσης η περίπτωση, συνειδητά η ασυνείδητα, να εξαπατήσεις εσύ εύκολα κάποιον άλλον. Τα πράγματα ηρεμούν αρκετά την περίοδο από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου, που ο Άρης και ο Ήλιος περνούν στον Καρκίνο και στο δικό σου δεκαήμερο, δίνοντας μια σημαντική ανάσα στην ψυχολογία σου. Αυτή την περίοδο θα δημιουργηθούν και άλλες προτεραιότητες στην καθημερινότητά σου, που τώρα φαίνεται να κυλά σε πιο χαλαρούς και ανέμελους ρυθμούς. Ο Άρης θα τροφοδοτήσει την ψυχολογία σου με αρκετή αισιοδοξία προσφέροντας σου διασκέδαση, ικανοποίηση και ανανέωση των θεμάτων της ερωτικής ζωής. Αλλά και στη συνέχεια, από τις 9 μέχρι τις 13 Ιουλίου, με την είσοδο του Ερμή επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου, η διάθεσή σου φαίνεται να ισορροπεί ενώ σου δίνεται η δυνατότητα ευχάριστων επαφών, διαπραγματεύσεων, προώθησης των δημιουργικών σου σχεδίων, αλλά και άφθονη διασκέδαση που φαίνεται να σε ανανεώνει πολύ. Δεν αποκλείεται επίσης τις ημέρες αυτές να υπάρξει και μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία στην ερωτική σου ζωή ή αν έχεις σχέση, να περάσεις ευχάριστες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου. Από τις 23 Αυγούστου, ο Δίας (μέχρι τις 2 Οκτωβρίου) και ο Ήλιος (μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου) κινούνται στο δικό σου δεκαήμερο, στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι σου, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες, με αρκετή εύνοια και τύχη. Θα σου δοθεί η δυνατότητα νέων ανοιγμάτων, νέων γνωριμιών και επαγγελματικών εξελίξεων, που μπορεί να αποβούν σημαντικές στη ζωή σου. Ωστόσο εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα κριτήρια των επιλογών σου, όσον αφορά πρόσωπα και καταστάσεις που προκύπτουν εκείνο το διάστημα, επειδή θα πρέπει να στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και όχι στην αισιόδοξη διάθεσή σου. Πολύ πιθανόν τώρα να προκύψουν και κάποιες νέες συνεργασίες ή επαγγελματικές εξελίξεις με ιδιαίτερα καλές προοπτικές.

-Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο από 1η έως 10 Μαρτίου

Έως τις 26 Μαΐου, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτική σε ό,τι αφορά σε θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και στη σχέση με τον μόνιμο σύντροφο σου. Ίσως να βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα τα οποία σας έχουν απασχολήσει και νωρίτερα ή ακόμα και οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να γίνουν εστία αντιπαραθέσεων και διαφωνιών. Επίσης, το εργασιακό περιβάλλον φαίνεται να κινείται σε ένα αντίστοιχο κλίμα την περίοδο αυτή και χρειάζεται να λειτουργήσεις ευέλικτα και διαλλακτικά προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Από την άλλη μεριά, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να έλθει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου με το οποίο δημιουργείται και μια πολύ δυνατή ερωτική σχέση. Η περίοδος από τις 5 έως 8 Ιουλίου, εξαιτίας της αντίθεσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα, κινείται σε ένα αντίστοιχο κλίμα και μπορεί να δεις κάποια σχέδια σου να αναβάλλονται ή ακόμα και να ματαιώνονται. Αν έχεις παιδιά, εκείνες τις ημέρες, μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους, καθώς επίσης δεν λείπουν διαφωνίες και εντάσεις και με τον ερωτικό σύντροφο. Ωστόσο, υπάρχει πάντα και το επόμενο σενάριο, που μιλά για πολύ δυνατά συναισθήματα που δημιουργούνται εκείνη την περίοδο και ενδεχομένως φορτίζουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου. Η περίοδος του Αυγούστου πολύ πιθανό να έχει αρκετή πίεση με τα θέματα της δουλειάς σου και να υπάρξουν εξελίξεις στον εργασιακό σου τομέα, οι οποίες εμφανίζονται απρόσμενα, αλλά έχουν αρκετό ενδιαφέρον και φαίνεται να λειτουργούν υπέρ σου. Η περίοδος από 27 Αυγούστου μέχρι 6 Σεπτεμβρίου, μπορεί να σου φέρει την αναθεώρηση σε ένα ζήτημα, το οποίο συζητούσες εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Ίσως μια αναβάθμιση ή μια πιθανή οικονομική εξέλιξη να σε βοηθήσει σημαντικά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι εντάσεις που μπορεί να αποδυναμώσουν την ικανότητα επικοινωνίας σου το διάστημα αυτό, εμποδίζοντάς σε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

-Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, από 11 έως 19 Μαρτίου

Η περίοδος από τις 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, έρχεται να φέρει μια πολύ μεγάλη ανανέωση στην καθημερινότητα και στην ψυχολογία σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να δεις πρόσωπα που αγαπάς, να συσφίξεις τις σχέσεις με τα παιδιά σου. Παράλληλα, ευνοεί πολύ και τα θέματα της ερωτικής ζωής. Από την άλλη, ο Κρόνος κάνει ανάδρομη κίνηση στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου, επαναφέροντας ζητήματα τα οποία σε απασχόλησαν το 2014. Πρόκειται για ζητήματα που αφορούν συζητήσεις, επαφές, επικοινωνίες, διαπραγματεύσεις ή ακόμα και θέματα σπουδών. Κάτι που μπορεί να ξεκίνησες και να το άφησες ημιτελές, τώρα μπορεί να ολοκληρωθεί. Ίσως ακόμη, να θελήσεις να ξαναδείς μια φιλική ή ερωτική σχέση σου με ένα πρόσωπο, με το οποίο υπήρξε απόσταση στο προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας και τώρα να θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Από την 1 έως 5 Ιουλίου, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Λέοντα, ανοίγει καινούριους ορίζοντες σε ό,τι αφορά στην εργασιακή ζωή. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις μια σημαντική διαπραγμάτευση στη δουλειά σου. Ίσως γίνεις αποδέκτης μιας προαγωγής ή ακόμα και μιας νέας πρότασης, η οποία φαίνεται να έχει πολύ καλές οικονομικές προεκτάσεις, ανανεώνοντας πλήρως το τοπίο της εργασιακής ζωής. Τέλος, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας αναθεώρησης στα επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανόν να θελήσεις να επαναδιαπραγματευθείς μια κατάσταση ή να μεθοδεύσεις με περισσότερες λεπτομέρειες κάποια σχέδια σου για να μπορέσεις στη συνέχεια να τα υλοποιήσεις. Επίσης, φέρνει μια γενικότερη ανανέωση στην καθημερινότητά σου, δίνοντας ένα πιο όμορφο χρώμα και μία καλύτερη ροή στην επικοινωνία σου και στις σχέσεις σου.

 

Δείτε επίσης:  Test: Βρες τον συναισθηματικό σου τύπο και τον δρόμο για το άλλο σου μισό!

Πηγή:Tilife.gr