10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΗΟΤ ΠΑΝΩ ΜΑΣ

pragmata hot col

10 πράγματα που βρίσκουν οι άντρες hot

Ψάχνετε τρόπους να τον κερδίσετε; Να ξαναφουντώσετε την φλόγα μεταξύ σας; Να νιώσετε εσείς οι ίδιες πιο ελκυστικές και με περισσότερη αυτοπεποίθηση και έτσι να γοητεύσετε και τους άνδρες γύρω σας;

Ξέρεις πως τα ψηλά τακούνια είναι hot ή το να του μιλάς ναζιάρικα στο τηλέφωνο μπορεί να απογειώσει τη ερωτική του διάθεση. Όλα αυτά είναι γνωστοί και σίγουροι τρόποι για να του ανεβάσεις τη λίμπιντο.
Οι άντρες παραδόξως δεν βρίσκουν ερωτικά επάνω σε μία γυναίκα μόνο αυτά που όλες θεωρούμε πως ξέρουμε. Αντιθέτως προσέχουν και κάποιες πραγματικά απίστευτες κινήσεις, συνήθειες ή παράξενα σημεία και χαρακτηριστικά. Ρωτήσαμε τους άντρες φίλους μας και ιδού η λίστα.
Διάβασε ένα ένα αυτά τα ασυνήθιστα και λίγο περίεργα πράγματα που τον κάνουν να τρελαίνεται!

1.Η προφορά σας. Πως εμείς τρελαινόμαστε με το ψεύδισμα του Σκαρμούτσου; Έτσι και στους άντρες μας αρέσει αυτή η ιδιαιτερότητα σας. Μην ρωτάτε το γιατί. Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τρόπο να μιλάει. Κάποιες έχουν παραπάνω νάζι στη φωνή τους, άλλες μιλούν λίγο τραγουδιστά, άλλες μπορεί να έχουν ιδιαίτερη προφορά λόγω καταγωγής ή ελαφρύ ψεύδισμα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους ιδιαιτερότητες έλκουν τους άντρες. Οπότε μιλήστε ελεύθερα.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone