ΑΨΟΓΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 5 ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ

staxtopouta antiliaka

5 αντιηλιακά με χρώμα για προστάσια & άψογη επιδερμίδα αυτό το καλοκαίρι !

Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τις κρέμες cc, bb  με δείχτες ηλιακής προστασίας και πόσο τις αγαπάω για τέλεια και όχι βαριά επιδερμίδα και νομίζω πως ήδη πολλές από εσάς τις έχετε βάλει στην καθημερηνότητα σας  όμως είναι αρκετά ισχυρε΄ς για να προστατευτούμε από τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι;

Οι δερματολόγοι τόνιζουν πως δεν πρέπει να βγαίνουμε στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό ακόμα και το χειμώνα πόσο μάλιστα το καλοκαίρι .

Ο ήλιος είναι πλέον καυτός με ακόμα πιο βλαβερές ακτίνες σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια. Το αντιηλιακό λοιπόν είναι πρωτίστης σημασίας και απαραίτητο καλλυντικό πια για όλη την οικογένεια. Όμως πως θα έχουμε  τέλεια κάλυψη και προστασία από τον ήλιο μόνο με 15 ή 20 δείχτη προστασίας από τις κρέμες cc ;  Staxtopoutes  μου μην μου ανησυχείτε σας έχω τις πιο τέλειες αντηλιακές κρέμες με χρώμα που συνδυάζουν κάλυψη τύπου cc κρέμας αλλά και ισχυρής προστασίας που  θα σας προστατεύσουν από τον ήλιο αλλά και θα σας χαρίσουν το αλαβάστρινη επιδερμίδα που σας αξίζει.

Με τα αντιηλιακά που ακολουθούν  θα πετύχετε κάλυψη αλλά και προστασία χωρίς φυσικά το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. Κι αυτό το πετυχαίνουμε με τα tinted που ενώ μας προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες μας χαρίζουν κι ένα ομοιόμορφο χρώμα που μας απαλλάσσει από το “βάρος” ενός makeup στην καθημερινότητα.

Δείτε 5 από τα καλύτερα αντιηλιακά με χρώμα της αγοράς και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

Τι να προσέξετε πριν διαλέξετε:

Τον τύπο του δέρματός σας

Το χρωματικό σας τόνο

Την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας σας στον ήλιο για να να επιλέξετε το σωστό spf

 

Ήρθε η ΝΕΑ Έγχρωμη Κρέμα με Υψηλή Αντηλιακή Προστασία, για Κάθε Τύπο Δέρματος από τη Frezyderm.

xlarge_Frezyderm_Sensitive_RedSkin_Tinted_Cream

 

La Roche Posay Anthelios XL Tinted BB Cream SPF 50+ Αντιηλιακή Κρέμα με Χρώμα Πλούσιας Υφής. Αντιηλιακή κρέμα με χρώμα που παρέχει υψηλή προστασία, ελαφριά κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

Βρείτε τα αντηλιακά με χρώμα με έκπτωση  έως 50%στο inatural.gr

large_ANTHELIOS-XL_Tube-BB-Creme-TT-Confort-SPF50_-50ml

Bioderma, Photoderm Max Creme Teintee, SPF50+

Bioderma-Photoderm-Max-Creme-Teintee

Castalia, Helioderm Crème Teintée SPF30

Βρείτε τα αντηλιακά με χρώμα με έκπτωση  έως 50%στο inatural.gr

Helioderm-Crème-Teintée-SPF-30

Για πιο προβληματικές και ευαίσθητες επιδερμίδες έχουμε :Sun Screen Face Foundation SPF 30 40ml. Αντηλιακό make-up Προσώπου, Ανθεκτικό στο Νερό. Κατάλληλο για Όλες τις Δερματικές Αποχρώσεις & παραμένει & μετά το κολύμπι. Ιδανικό για Μεσαίους & Σκούρους Φωτότυπους, προσφέρει Κάλυψη των Δερματικών Ατελειών & Δυσχρωμιών.

xlarge_SunScreen_FaceFoundation_SPF30-1

Βρείτε τα αντηλιακά με χρώμα με έκπτωση  έως 50%στο inatural.gr

Δείτε επίσης: Κοκκινίζεις και δεν αποκτάς το χρυσαφένιο μαύρισμα; Τι κάνεις λάθος με τα αντηλιακά;

 Staxtopouta