ΠΟΙΟ ΣΟΡΤΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

staxtopouta jens

Ποιο  τζιν σορτς σου ταιριάζει καλύτερα;

Καλοκαιράκι και θέλεις και εσύ φέτος να φορέσεις ένα τζιν σορτς όμως κάτι σε κρατάει. Δεν ξέρεις αν σε κολακεύει , φοβάσαι  μήπως τα πόδια σου δείχνουν κάπως και γενικότερα επιλέγεις  να φοράς σορτσάκι σε φάση διακοπών και παραλίας. Η Staxtopouta  είναι εδώ για  να σε βοηθήσει να επιλέξεις το ιδανικό τζιν σορτς για τον σωματότυπό σου έτσι ώστε να μπορείς να παίξεις με πολλά στιλ και να χαρείς όλες τις ώρες το αγαπημένο αυτό outfit.

Τι λέτε πάμε να δούμε  ποιο είναι το ιδανικό τζιν σορτς για εσάς;

Μήλο 

Αν έχεις το σωματότυπο του μήλου τότε ένα σορτσάκι που δεν είναι εντελώς κολημένο πάνω σου είναι η τέλεια επιλογή. Αν είσαι πιο ζουμερή τότε βάλε μακριά βερμούδα για να σε κολακεύσει περισσότερο. Οι πλατφόρμες θα βοηθήσουν πολύ η φιγούρα σας να δείχνει πιο αδύνατη.

x1sorts.jpg.pagespeed.ic.Y5OrYUUYLG

3880d12d8ebb8fe84bae0c595bd39df9 000c8c6af4f7b0de4df164b5ec0e8904

Μακρύ κορμό
Αν έχεις μακρύ κορμό και τα πόδια σου είναι λίγο πιο κοντά σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, καλό είναι να επιλέξεις ένα λίγο πιο μακρύ σορτσάκι (μια βερμούδα) το οποίο συνδυασμένο με ένα ζευγάρι σανδάλια θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν λίγο πιο ψηλά.

x3sorts.jpg.pagespeed.ic.4y4_OU_3ZW

Ψηλή και αδύνατη

Αν είσαι ψηλή και έχεις και λίγα κιλά τότε είναι καλύτερα να φορέσεις μια τζιν βερμούδα παρά ένα μικροσκοπικό σορτσάκι που ναι μεν θα σου πηγαίνει γιατί έχεις το τέλειο σώμα αλλά θα δείχνει και υπερβολικά αδύνατη. Πάντως  εμείς σου έχουμε και τις δύο εκδοχές:

7a29e73f76fb562bff863b53b1e4b88b d8cc299589608eaf17c5cc81f544b418

Μικροσκοπική

Αν είσαι μικροκαμωμένη τότε ένα επίσης μικροσκοπικό λευκό σορτσάκι διπλωμένο στις άκρες θα κάνει αμέσως τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά και τα οπίσθιά σου πιο γεμάτα βάλε πλατφόρμες ή τακούνια.

x2sorts.jpg.pagespeed.ic.G0eBaYzGbP

Γυμνασμένη

Αν είσαι γυμνασμένη σίγουρα θα θέλεις να δείχνεις τα τέλεια πόδια σου. Ένα σκισμένο, κοντό σορτσάκι θα τονίσει τα γυμνασμένα σου πόδια από όλες τις γωνίες.

 

 

 

 

 

 

 

x8sorts.jpg.pagespeed.ic.L3zYaZxSbe 5eeab64fadbdb0b8eeb59fcdc696a248

 

 

Ψηλά πόδια και χαμηλό κορμό

Αν έχεις αυτόν τον σωματότυπο τότε καλό είναι να φορέσεις ένα σορτσάκι με ρίγες (είτε οριζόντιες είτε κάθετες) το οποίο θα τονίσει τα ψηλά σου πόδια και θα επικεντρώσει σε αυτή την προσοχή.

x5sorts-1.jpg.pagespeed.ic.A_r3Derd7d

Κλεψύδρα

Αν, τέλος, έχεις το σωματότυπο αυτό (μεγάλους γοφούς και πλάτες και μιρκή μέση) τότε επέλεξε ένα τζιν που είναι πολύ χαλαρό και σκισμένο. Έτσι θα φαίνεται σαν να μην έκανες καμιά προσπάθεια για να ντυθείς πράγμα που είναι και το ζητούμενο.

x7sorts.jpg.pagespeed.ic.Cg9Wj569B9

Αχλάδι

Αν τα οπίσθιά σου είναι λίγο πιο μεγάλα από τη μέση σου τότε θα σου πηγαίνει ένα κοντό σορτς με τσέπες που φαίνονται. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να κρύψεις λίγο παραπάνω τους λίγο πιο γεμάτους μηρούς σου. Βάζοντας, μάλιστα, τη μπλούζα σου μέσα στο σορτς θα τραβήξεις την προσοχή στη λεπτή σου μέση.

x6sorts-1.jpg.pagespeed.ic.5K6atuIdoX

 

Δείτε επίσης: Ποιο φόρεμα ταιριάζει στον σωματότυπό σου;