10 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ Σ’ΑΓΑΠΑΕΙ

skecheis

10 σημάδια ότι σ’αγαπάει.

Είστε αρκετό καιρό μαζί και η σχέση κυλάει αβίαστα.Είσαι ερωτευμένη και σίγουρη ότι τον αγαπάς. Έχουμε όμως εμείς οι γυναίκες πάντα τις αμφιβολίες, τους φόβους και τις ανασφάλειες μας…Και αντί να μαδάς τις μαργαρίτες ολημερίς: “μ’αγαπά, δε μ’αγαπά”, σου συγκεντρώσαμε τα σημάδια εκείνα που δείχνουν ότι σε νοιάζεται και σ’αγαπάει πραγματικά. Άλλωστε δεν έχουν τόσο σημασία τα λόγια (αν κι εμείς οι γυναίκες τρελαινόμαστε να μας εκφράζει τα συναισθήματά του), δεν έχει τόσο σημασία αν σου έχει πει το “σ’αγαπώ”. Σημασία έχει τι δείχνει με τις πράξεις του. To έχουμε ξαναπεί.: πιστεύουμε ότι η αγάπη βρίσκεται στα μικρά, τα καθημερινά, σ’ εκείνες τις  στιγμές που ο άλλος σου δίνει χωρίς να το ζητήσεις.

Εδώ θα βρεις 10 από αυτά. Δεν λέμε πως αν ο φίλος σου δεν κάνει τα παρακάτω σημαίνει πως δεν του καίγεται καρφί για σένα. Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές κινήσεις πίσω από τις οποίες δεν κρύβεται τίποτα άλλο από αγάπη και σεβασμός.


1. Σε φροντίζει και σε προσέχει.

Αν για παράδειγμα γυρνάς κατάκοπη και κρυωμένη από τη δουλειά, θα σου φτιάξει δείπνο και θα σου κάνει μασαζάκι. Θα σε φτιάξει αν έχεις το πουλόβερ σου δεν είναι ίσιο, θα σου δώσει το μπουφάν του όταν κάνει κρύο και θα σε οδηγήσει κάπου παίρνοντας το χέρι σου.

2. Ζητάει τη γνώμη σου και σου μιλάει για τα προβλήματα του.

Είτε αν πρόκειται να διεκδικήσει καλύτερη θέση στη δουλειά είτε αν έχει τσακωθεί με κάποιο φίλο του θέλει να το συζητήσει μαζί σου.Θέλει κάθε φορά να πάρει τη συμβουλή σου και εκτιμάει την άποψη και την οπτική σου για τα σημαντικά του θέματα. Μοιράζεται μαζί σου ακόμη και τις ανασφάλειες του, τις ανησυχίες και τους φόβους του. Ξέρει ότι θα καταλάβεις.

3. Μοιράζεται τα αγαπημένα του τραγούδια μαζί σου.

Με την μουσική μπορεί κανείς να εκφραστεί και να πει μέσω αυτής πράγματα που αισθάνεται αλλά ντρέπεται να τα ομολογήσει. Αν μοιραστεί μαζί σου τα αγαπημένα του τραγούδια τότε είναι σαν να σου ανοίγει τα μύχια της ψυχής του.

4. Σε ακούει πραγματικά.

Δίνει πραγματική προσοχή σε όσα του λες αντί να κάνει ότι σε ακούει ενώ στην ουσία δεν δίνει σημασία και απλά περιμένει πότε θα τελειώσεις. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να σε ακούν πραγματικά και από το να σε ακούν και να γνέφουν απλά το κεφάλι τους χαζεύοντας τηλεόραση. Εάν ο φίλος σου δείχνει ενδιαφέρον για εκείνα τα μικρά πράγματα που του λες κι έχουν σημασία για σένα, από το πώς πέρασες στη δουλειά μέχρι το τι χρώμα θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου τότε σίγουρα σ’αγαπάει. 

5. Θυμάται και σε ρωτάει πως πήγε »εκείνο το πράγμα».

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να είσαι με ένα αγόρι, να του έχεις πρήξει τα αυτιά για εκείνο το σημαντικό ραντεβού για δουλειά που είχες κι εκείνος να μην ρωτάει ποτέ έστω »πως πήγε εκείνο το τάδε που είχες να κάνεις».Ένα αγόρι που ενδιαφέρεται πραγματικά και σ’αγαπάει θυμάται ό,τι σημαντικό για σένα και παίρνει ένα τηλέφωνο να δει πως τα πήγες, ακόμα κι αν εκείνο το πράγμα, περιλαμβάνει απλά την εγγραφή σου στο κολυμβητήριο. Αφού εσύ το θεωρείς σημαντικό, το ίδιο κάνει κι εκείνος!

6. Δικαιολογεί χωρίς να το ζητήσεις γιατί άργησε να απαντήσει σε κάποιο τηλεφώνημα/ μήνυμα.

Ένα αγόρι που περνάει απλά τον καιρό του μαζί σου, δεν ενδιαφέρεται αν κάποια πράγματα (όπως αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα) σε ανησυχούν. Ο άντρας όμως που σ’αγαπάει θα ζητήσει συγνώμη και θα δικαιολογηθεί για την όποια αργοπορία του!

simadia agapaei

7. Κάνει σχέδια μαζί σου.

Το μόνιμο βάσανό και παράπονό μας: άντρες που αποφασίζουν τα πράγματα τελευταία στιγμή. Το αγόρι που σ’αγαπάει θα φροντίσει έστω και μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμά του να οργανώνει πράγματα από πριν. Θες ένα τριήμερο, θες ένα ρομαντικό δείπνο, θες να βρει χρόνο να πάρει ένα τριανταφυλλάκι!

8. Του αρέσει να σε αγκαλιάζει- να σε αγγίζει- να σε νιώθει κοντά του.

Ξέρουμε σε πόσο μεγάλη εκτίμηση έχεις και έχω και κάθε κορίτσι έχει τις αγκαλιές, εκείνες τις σφιχτές που δεν θέλεις να τελειώσουν ποτέ. Ε, αυτές τις αγκαλιές είναι που τρέμει κάθε αρσενικό. Αν βρήκες αγόρι που δεν χορταίνει να σε κλείνει στην αγκαλιά του, κράτησε τον σφιχτά! Είναι στοργικός και σ’αγαπάει. Και δεν είναι μόνο οι αγκαλιές, ακόμα κι ένα χάδι στα μαλλιά ή ένα αναπάντεχο φιλί στο μάγουλο είναι δείγμα αγάπης.

9. Θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου. 

Η επένδυση χρόνου στη σχέση αποτελεί το κλειδί για ένα μακροπρόθεσμο δέσιμο. Παρόλο που ο καθένας σας έχει τις δουλειές του και τις υποχρεώσεις του, κάποιος που πραγματικά σ’αγαπάει και νοιάζεται για εσένα θα βρει έστω και λίγο χρόνο για να περάσετε μαζί. Σημαντικό επίσης είναι να έχει διάθεση να βγείτε ραντεβού,να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί και να κάνετε πράγματα που ξέρει ότι σ’αρέσουν. Αν δε ξεκλέψει χρόνο να δείτε εκείνη τη ρομαντική κομεντί που διάλεξες εσύ κι ας πλήττει θανάσιμα τότε σίγουρα σ’αγαπάει…

10. Σε ωθεί να εξελίσσεσαι και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

 Ο σύντροφος που πραγματικά σ’αγαπάει, τονώνει την αυτοπεποίθησή σου. Σε ενθαρρύνει να παίρνεις ρίσκα. Ακόμα κι αν ξαφνικά θέλεις να αλλάξεις επάγγελμα ή σπουδές σε υποστηρίζει σ’αυτό. Του αρέσει να σε βλέπει να πετυχαίνεις, αλλά ακόμα κι αν αποτύχεις θα είναι εκεί να σε στηρίξει. Όταν βλέπεις ένα αγόρι να νοιάζεται για τη δουλειά σου, να σου κάνει προτάσεις για να βρεις και κάτι καλύτερο ή κάτι που να σε κάνει πιο γεμάτη και χαρούμενη, ναι έχεις τύχει λαχείο τρίδυμο λαϊκό!  Αν σ’αγαπάει τον ενδιαφέρει όχι μόνο η δουλειά σου και η καριέρα σου αλλά και η προσωπική σου εξέλιξη και γενικότερα η βελτίωση της ζωής και της διάθεσής σου.

Δείτε επίσης: 6 τρόποι για να του λείπεις και να σε σκέπτεται συνέχεια

                         6 πράγματα που κάνουν κάθε άντρα να ζηλεύει.

                         10 πράγματα που βρίσκουν οι άντρες hot πάνω μας.

Staxtopouta