20+ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ TATTOO ME ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

staxtopouta tattoo 3

20+  Υπέροχα  σχέδια και ιδέες για ρομαντικά tattoo με λουλούδια!

Aγαπάμε τα  Tattoo  και σαν γυναίκες λατρεύουμε τα λουλούδια είναι μια safe  αλλά και άκρως θηλυκή επιλογή διαχρονικό τατουάζ.  Χρώμα ένταση και αληθοφάνεια  στο σχέδιο και το λουλουδένιο σου tattoo θα αποτελεί ένα έργο τέχνης που θα συνοδεύει για πάντα.

Ένα λουλούδι για τατουάζ αναδεικνύει συνήθως τον ρομαντικό χαρακτήρα σου! Υπάρχουν και απλά και πολύπλοκα σχέδια που μπορείς να κάνεις για αυτό το λόγο έχεις και επιλογές μεγέθους. Μπορείς για παράδειγμα να κάνεις ένα διακριτικό λουλουδάκι πίσω από το αυτί, το λαιμό, ή και στο δάχτυλο.  Σήμερα οι καλλιτέχνες του tattoo μπορούν με τεχνικές να πετύχουν ρεαλισμό και να δώσουν εκπληκτική ζωντάνια στο λουλούδι σας.

Χρωματικές επιλογές έχεις πάρα πολλές αν επιλέξεις τατουάζ λουλούδι. Μπορείς να προσθέσεις πεταλούδες ή ότι άλλο θέλεις. σε οποιοδήποτε είδος και αν το επιλέξεις πάντως αποτελεί πάντα μια ασφαλή και πολύ θηλυκή επιλογή για γυναικείο τατουάζ. Το μέρος του σώματος που θα το κάνεις είναι όπως πάντα δική σου επιλογή, αν και το λουλούδι είναι ένα σχέδιο που μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε!

Πάμε να τα δούμε;

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone