ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ ΖΩΔΙΑ;

kriti_kai_panselinos

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα ζώδια; Τι θα μας φέρει;

Στις 29 Αυγούστου -ώρα 21.35- διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων. Στο φαινόμενο συμμετέχει ο Δίας και ο Ποσειδώνας (γεγονός που αρχίζει να ενεργοποιεί την αντίθεση Δία – Ποσειδώνα) αλλά και ο Πλούτωνας. Οι επιρροές αυτές για άλλους μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά θετικές, ενώ για κάποιους άλλους μπορεί να κρύβουν παγίδες που δεν μπορούν να αντιληφθούν.

Ο Ποσειδώνας είναι ένας απατηλός και ονειροπόλος πλανήτης που μπορεί να μας παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια, ενώ ο Δίας διογκώνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, αφού τους δίνει μια «αληθοφανή» διάσταση. Από την άλλη, ο Πλούτωνας θα προσπαθήσει να μας δείξει την αλήθεια και να μας συγκρατήσει. Με λίγα λόγια το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά μας, αρκεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να μην επαναπαυθούμε ή παρασυρθούμε από ανεδαφικές υποσχέσεις και στόχους. Παρασκηνιακές δραστηριότητες θα πρέπει να αποφευχθούν, αφού ο Δίας πολύ σύντομα θα τις βγάλει στην επιφάνεια.

  kakourgos

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Πανσέληνο είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) μπορούν να ωφεληθούν εάν δεν αφήσουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί.
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου ενεργοποιεί τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να μελετήσεις τυχόν αλλαγές στον επαγγελματικό ή και στον προσωπικό τομέα. Η συμμετοχή του Δία και του Ποσειδώνα στην Πανσέληνο μπορεί να σου προσφέρει μεγάλα οφέλη, μπορεί όμως και να αποδειχθεί παραπλανητική, για αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη διαίσθησή σου -που ομολογουμένως θα είναι πολύ αυξημένη- ώστε να κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Νέες μελέτες, θέματα ή πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, ένας γάμος αλλά και μια νέα επαγγελματική πρόταση είναι κάποιες από τις πολλές πιθανότητες που μπορεί να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Εξαιρετικά θετική αναμένεται για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου, καθώς πρόκειται να σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις και που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο με την αρωγή του Δία, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα που ενισχύουν το γεμάτο φεγγάρι, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο σου ή και να κάνεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία στην περίπτωση που είσαι single. Σημαντική εύνοια αναμένεται και από το εξωτερικό ή από άτομα που προέρχονται από αυτό. Αν μάλιστα επιδιώκεις την οριστική εγκατάσταση σε μια ξένη χώρα, τώρα μπορείς να δεις και αυτό το όνειρό σου να πραγματοποιείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η καριέρα σου είναι ο τομέας του ωροσκοπίου σου που ενεργοποιείται από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο πρόκειται να συμβούν αλλαγές που θα επηρεάσουν θετικά όχι μόνο τα οικονομικά σου αλλά και το κύρος σου γενικότερα. Παρά τις ανέλπιστα ευχάριστες εξελίξες που ανοίγονται μπροστά σου ωστόσο, η αντίθεση Δία – Ποσειδώνα που σχηματίζεται πάνω στο γεμάτο φεγγάρι, απαιτεί να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και τις προσωπικές σου σχέσεις, ώστε να αποφύγεις τυχόν εντάσεις που θα σε αποπροσανατολίσουν. Αν μάλιστα θέλεις να βάλεις γερά θεμέλια σε μια σοβαρή γνωριμία, φρόντισε να εξασφαλίσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για το σύντροφό σου.

proin copy

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων είναι εξαιρετικά θετική για σένα και μπορεί ακόμα και να θεωρηθεί προάγγελος επαγγελματικής και οικονομικής επιτυχίας. Κάποιες αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου και τη φιλοσοφία σου γενικότερα, θα σου επιτρέψουν να «συλλάβεις» ιδέες ή ευκαιρίες που μέχρι τώρα δεν είχες εντοπίσει, ενώ ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι πιθανό να προκύψουν και από το εξωτερικό. Η τύχη ευνοεί επίσης τα ταξίδια για σπουδές ή και για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Τέλος, σοβαρές εξελίξες αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή όπου είναι πιθανό να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή -αν είσαι single- να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.
ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και κυρίως τα χρήματα που προέρχονται από κεφάλαια τρίτων, τα χρέη σου ή και τυχόν επενδύσεις σου. Παρόλο που η είσοδος του Δία στην Παρθένο μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τα εισοδήματά σου, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, μπορεί το ίδιο εύκολα να σε παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες που αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο επομένως μπορεί να κρύβει μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, παράλληλα όμως κρύβει και παγίδες που θα πρέπει να προσέξεις. Φρόντισε λοιπόν να περιορίσεις την έμφυτη γενναιοδωρία σου ώστε να μην βγεις χαμένη τελικά. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η Πανσέληνος μπορεί να πυροδοτήσει την αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 29 Αυγούστου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων και τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα βρεις απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματά σου που αφορούν στην πορεία των σχέσεών σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις την παγίωσή τους ή και τη διάλυσή τους. Η συμμετοχή του Δία και του Ποσειδώνα είναι κάπως αμφίρροπη, καθώς εκτός από μια θετική εξέλιξη, μπορεί να σου φέρει και αποκαλύψεις που θα σε απογοητεύσουν. Ακόμα όμως και σε αυτήν την περίπτωση, ο Πλούτωνας βάζει το χέρι του και σε βοηθά όχι μόνο να ξεπεράσεις εντελώς ανώδυνα την όποια κατάσταση αλλά επιπλέον να φέρει στο δρόμο σου το κατάλληλο άτομο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα.

mellon

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σου, θέματα που θα σε απασχολήσουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Το γεμάτο φεγγάρι είναι ιδανικό για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και να διαμορφώσεις μια νέα καθημερινότητα που θα σου επιτρέψει να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου και παράλληλα να εξασφαλίζεις χρόνο για τις προσωπικές σου δραστηριότητες αλλά και για την προσωπική σου ζωή. Τα οφέλη των αλλαγών που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα είναι μακροπρόθεσμα και ορατά ακόμα και μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος επίσης είναι ιδανική για να ασχοληθείς με τις διατροφικές σου συνήθειες και να απαλλαγείς από τυχόν βλαβερές συνήθειες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 29 Αυγούστου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, η οποία σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με το σύντροφό σου, να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές -έστω και καθυστερημένα, ή και να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου σε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να συνδυάσεις πολλά πράγματα και το πιο σημαντικό είναι πως με ό,τι κι αν ασχοληθείς θα το απολαύσεις στο έπακρο. Η συμμετοχή του Δία, του Ποσειδώνα αλλά και του κυβερνήτη σου Πλούτωνα, πρόκειται να αποκαταστήσει την αισθηματική σου ζωή και αυτό σημαίνει ότι ακόμα και στην περίπτωση που είσαι single, μπορεί τώρα να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις.

Skorpios
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ολόγιομο φεγγάρι που σχηματίζεται στις 29 Αυγούστου ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Αναμένεται λοιπόν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο να αφιερώσεις πολύ χρόνο και ενέργεια σε αυτόν τον τομέα και να ασχοληθείς περισσότερο όχι μόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και με τη διαμόρφωση και τον καλλωπισμό του χώρου σου. Αν σκέφτεσαι να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης, οι συνθήκες είναι ιδανικές, ειδικά αν δεν «αφήσεις» τον κυβερνήτη σου Δία να σε παρασύρει σε έξοδα που δεν αντέχει η τσέπη σου. Ευκαιρίες είναι πιθανό να προκύψουν και στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά θετική θεωρείται για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα που θα έχει ως στόχο επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Η συμμετοχή του Δία και του Ποσειδώνα αλλά και του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σένα καθώς μπορούν να πυροδοτήσουν μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, την επέκταση των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων στο εξωτερικό ή και μια νέα επαγγελματική πρόταση που μπορεί να κρύβει τεράστιες προοπτικές. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς το γεμάτο φεγγάρι σου επιτρέπει να προχωρήσεις σε έναν γάμο ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 29 Αυγούστου ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις νέες πηγές εσόδων ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από σημαντικές συμφωνίες ή και αγοραπωλησίες. Η συμμετοχή του Δία, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα ωστόσο, συνιστούν να είσαι περισσότερο επιφυλακτική αφού στην περίπτωσή σου μπορεί να σε παρασύρουν σε παρανομίες που θα σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Καλό θα είναι λοιπόν να εξετάζεις κάθε λεπτομέρεια, αφού τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς, χωρίς να επιστρατεύσεις μεθόδους που θα σε βάλουν σε κίνδυνο. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, το γεμάτο φεγγάρι είναι ιδανικό για να βάλεις πιο γερές βάσεις στις σχέσεις σου αλλά και για να αναζωπυρώσεις έναν έρωτα που έχει κλονιστεί.
ΙΧΘΕΙΣ
Στις 29 Αυγούστου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο συστηματικά τόσο με την προσωπική σου ζωή όσο και με τα επαγγελματικά σου και να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι. Με τη συμμετοχή και των δυο κυβερνητών σου (Δία και Ποσειδώνα) καθώς και του Πλούτωνα, μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα, να απαλλαγείς από «άχρηστα» άτομα ή καταστάσεις και να βάλεις τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Σε αυτήν τη διαδικασία ωστόσο, καλό θα είναι να λάβεις υπόψη σου όλες τις λεπτομέρειες ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη που θα σου κοστίσουν. Η αποφασιστικότητά σου θα έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Ο γάμος ή μια νέα σοβαρή σχέση αποτελούν επίσης πολύ πιθανά σενάρια.

Δείτε επίσης: Με ποια ζώδια «κουμπώνουμε» καρμικά;

Πηγή:Τilife.gr