ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ

xrwma

Τι χρώμα επιλέγεις για τα νύχια σου; Τι δείχνει για εσένα;

Μπορεί το αγαπημένο σου χρώμα στα νύχια να προδίδει στοιχεία του χαρακτήρα σου;  Μα φυσικά ! Επιστημονικές έρευνες δείχνουν πως η χρωματικές επιλογές μας καθρεφτίζουν την ψυχολογική μας διάθεση αλλά  και  εκφράζουν τον χαρακτήρα μας.. Αλλά καλύτερα να δούμε αναλυτικά τι δείχνει για την προσωπικότητα και τα θέλω μας το χρώμα των νυχιών μας.

 

 

12006220_760740307369222_7232128326964608833_n

Αλήθεια ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα για νύχια  Staxtopoutes μου;

 

Κόκκινο

8c00e703d224f4d86de863e3297c9e48

Κλασικό αγαπημένο δυναμικό κόκκινο.Η σίγουρη για τον εαυτό της: Δεν υπάρχει καμία πιο flirty απόχρωση από το κόκκινο και τίποτα πιο σέξι από ένα little black dress φορεμένο με κόκκινα νύχια και ασημί κοσμήματα. Το κόκκινο χρώμα από μόνο του συμβολίζει το πάθος, τον ερωτισμό, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την ανεξαρτησία.

 

Κίρινο

20959865_yellow.limghandler

Η fun: Το κόκκινο το θεωρείς βαρετό, το μαύρο μουντό και το γκρι ξεπερασμένο. Όχι μόνο δεν φοβάσαι να τραβήξεις την προσοχή, το επιδιώκεις κιόλας (το κίτρινο είναι το χρώμα που αναγνωρίζει πρώτο ο ανθρώπινος εγκέφαλος, λένε οι επιστήμονες). Το κίτρινο χρώμα αυτό καθ’αυτό συμβολίζει τη γνώση, τη ελπίδα, την ευτυχία και τη χαρά.

Μoβ

 

 

20959862_purple.limghandler

Η πνευματική: Τα μoβ νύχια είναι για εκείνες που εκτιμούν την πολυτέλεια, την εμπειρία και την ακεραιότητα. Διαθέτεις υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, είσαι ανοιχτόμυαλη και ευαίσθητη. Το μoβ είναι το ιδανικό για περισυλλογή και διαλογισμό.

Πράσινο

20959848_green.limghandler

Η δημιουργική: Το πράσινο επικαλείται εικόνες ενεργητικότητας, δημιουργίας, φροντίδας και αφοσίωσης. Οι φίλες σου σε ακούνε και εμπιστεύονται τις συμβουλές σου. Γενικά οι αποχρώσεις του πράσινου χαλαρώνουν, διώχνουν το στρες, ευνοούν την ισορροπία και τη σταθερότητα.

Μπλε

large-4

Η αξιόπιστη: Απεχθάνεσαι τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είσαι άτομο εμπιστοσύνης, εμπνέεις οικειότητα και υπευθυνότητα. Το μπλε έχει αποδεδειγμένα χαλαρωτικές ιδιότητες – είναι το ιδανικό για την καταπολέμηση του άγχους.

Μαύρο

20959851_black.limghandler

Η δυναμική: Είσαι δυναμική, ανεξάρτητη και αποφασιστική. Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο – έτσι μπορείς να νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το μαύρο σαν χρώμα συμβολίζει το μυστήριο, το άγνωστο, την δύναμη, τον έλεγχο, τη σοβαρότητα.

Λευκό

20959855_aspra.limghandler

Η ανεξάρτητη: Ψάχνεις την τελειότητα και την αρμονία. Δεν στέκεσαι τόσο στο παρελθόν – προγραμματίζεις τη ζωή σύμφωνα με το μέλλον και τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Είσαι ρεαλίστρια αλλά και προοδευτική.

Ροζ

large-3

Η ρομαντική: Πιστεύεις στον έρωτα και την αγάπη. Είσαι καλοπροαίρετη και δένεσαι με φίλους και οικογένεια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ροζ φέρνει ηρεμία, χαλαρότητα αλλά και συναισθηματική αστάθεια.

Πορτοκαλί

20959858_orange.limghandler

Η εξωστρεφής: Είσαι η ψυχή της παρέας. Είσαι κοινωνική, φιλική και απολαμβάνεις την καλή παρέα. Είσαι αισιόδοξη, αν και πολλές φορές αναποφάσιστη. Το πορτοκαλί χρώμα εμπνέει δημιουργικότητα, ηρεμία και ενεργητικότητα.

Δείτε επίσης: Τι δείχνει για την προσωπικότητα σου το χρώμα των μαλλιών σου;

Staxtopouta