4 «ΜΑΓΙΚΑ» ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ

staxtopouta xasimo kilwn

4 «μαγικά»  ροφήματα για να χάσεις τα κιλά που σε ταλαιπωρούν!

Το νερό, έτσι κι αλλιώς βοηθά να αποβάλλουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας σε καθημερινή βάση, με την προσθήκη όμως κάποιων επιπλέον απλών συστατικών μπορούμε να μετατρέψουμε το απλό νερό σε ενισχυμένο αποτοξινωτικό ρόφημα, βοηθώντας το σώμα μας να χάσει λίπος και το δέρμα μας να λάμψει πραγματικά.

Οι παρακάτω συνταγές είναι κατάλληλες για κάθε εποχή. Μπορείτε να εκτελέσετε τις παρακάτω συνταγές σε καθημερινή βάση ή σε περιόδους όπου θέλετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, συμπληρωματικά με αυτό. Καθ΄ένα από τα παρακάτω συστατικά θα σας ενισχύσει με διαφορετικά πλεονεκτήματα, γιαυτό διαλέξτε τα κατάλληλα ώστε να επωφεληθείτε, ανάλογα τους στόχους σας.

Για απώλεια βάρους

Γκρέιπφρουτ-μανταρίνι-αγγούρι-μέντα 

Το ρόφημα αυτό είναι κατάλληλο για την απώλεια βάρους, και είναι ειδικά προσαρμοσμένο στο να εμπλουτίζει τον οργανισμό με βιταμίνες από φρούτα που αλλιώς δε θα τα τρώγαμε. Το γκρέιπφρουτ, είναι μια από τις εξέχουσες τροφές για απώλεια βάρους, το μανταρίνι προσδίδει γλυκύτητα, και το αγγούρι όλα τα ανόργανα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας.

Υλικά

2 λίτρα νερό

6 φέτες γκρέιπφρουτ

1 μανταρίνι κομμένο σε φέτες

½ αγγούρι, κομμένο σε φέτες

μέντα ή φύλλα δυόσμου

πάγο

Εκτέλεση

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone