8 ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

tainies staxtopouta

Τα 8 «ψεματάκια» των ρομαντικών κομεντί  που δεν ισχύουν στις σχέσεις μας

Έρχονται ώρες που χουχουλιάζεις στον καναπέ και, αφού βολέψεις την κουβέρτα, πατάς το Play μιας αγαπημένης ρομαντικής κομεντί. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να πάθεις είναι να ταυτιστείς με τους πρωταγωνιστές και να κάνεις έναν βολικό μεν, μα ουτοπικό δε, αντικατοπτρισμό στη δική σου πραγματικότητα.

Η αξία της ελαφρότητας είναι αναμφισβήτητη και η θέαση γλυκόπικρων ταινιών με ευτυχέστατο κατά κύριο λόγο τέλος, μόνο ένα ευχάριστο και ανάλαφρο 2ωρο μπορούν να μας προσφέρουν, ας το δεχτούμε. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, έχουμε επιτρέψει στις ταινίες του είδους να εγκληματήσουν κατά της καρδιάς και των σχέσεών μας. Και ιδού οι κόκκινες γραμμές και τα ψέματα που μεθοδευμένα μας είπε η βιομηχανία των ρομαντικών κομεντί.

1.Η απιστία δεν είναι πάντα κολάσιμη και πολλές φορές είναι ο μόνος τρόπος για να φύγεις από έναν γάμο που δεν σε χωράει πια. Μπορεί η Meg Ryan να το εφάρμοσε με επιτυχία στο «You’ve Got Mail» μα δεν είναι τόσο oriented οι δράσεις μας στην real life και δεν μπορούν πάντα να μας οδηγήσουν στην αγκαλιά του επόμενου σωστού και τέλειου.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone