ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΛΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

x4148fbf74652c2a184bfa89d07035c0c_L.jpg.pagespeed.ic.AwEQc8Xb4M

Σπιτική συνταγή μάσκας λάμψης για να είσαι θέα την Πρωτοχρονιά 

Αυτές τις μέρες  λίγο το ξενύχτι, λίγο το καθημερινό μακιγιάζ  και  μια θαμπάδα στο πρόσωπο  έχει κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση του.  Όμως χρήματα για Serum λάμψης δεν σου περισσεύουν ούτε και έχουν πάντα τα άμεσα αποτελέσματα που όλες θέλουμε !

Για αυτό  και εγώ  έχω την καλύτερη συνταγή των γιαγιάδων με φυσικά θαυματουργά υλικά που θα καταφέρει αμέσως να επαναφέρει τη ζωντάνια, τη λάμψη  και την φρεσκάδα στο πρόσωπό σου με υλικά  που στάνταρ υπάρχουν  στην κουζίνα σου!

Για την ακρίβεια θα χρειαστείς  ένα… ένα λεμόνι που είναι  «σκέτη » βιταμίνη C και λίγο μέλι!

Πάμε να δούμε τι πρέπει να κάνεις;

Ανακατέψε δύο κουταλάκια του γλυκού φυσικό χυμό από φρέσκο βιολογικό λεμόνι με δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι.Όμως το παν σ΄αυτή την συνταγή είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά για να πετύχει και αυτό έχει να κάνει με το άνοιγμα των πόρων. 

Μαζέψε τα μαλλιά σου κοτσίδα να μην πέφτουν καθόλου στο πρόσωπό σας.

Ανοίξτε τους πόρους του προσώπου είτε με το να σταθείτε για λίγα λεπτά πάνω από νερό που βράζει και βγάζει ατμούς είτε με ένα ζεστό ντουζάκι!

Αμέσως μετά το ζεστό ντους, σε καθαρό δέρμα, απλώστε το μείγμα από λεμόνι και μέλι.

Χαλάρωσε κι άφησε την μάσκα να επιδράσει για 20 λεπτά.

Ξέπλυνε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό και στη συνέχεια ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπο για να κλείσουν οι πόροι και να μην εισχωρήσουν οι βρομιές των ατμοσφαιρικών ρύπων. Έτοιμη και λαμπερή!

Δείτε επίσης: 10 Θαυματουργές μάσκες με λάδι καρύδας που πρέπει να δοκιμάσεις!