ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ

fashion staxtopouta1

Τι πρέπει να αγοράσεις αυτές τις εκπτώσεις για να ανανεώσεις το στυλ σου;

Ήρθε η στιγμή του Shopping therapy που όλες περιμέναμε! Οι αγορές την περίοδο αυτή είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση, γιατί οι προσφορές που γίνονται στα αγαπημένα μας είδη, είναι πλέον πολύ μεγάλες και πραγματικά συμφέρουσες! Και επειδή όλες λίγο πολύ, ξεφεύγουμε αυτήν την περίοδο ή και χανόμαστε μέσα στις τόσες επιλογές, σήμερα θα σας δώσουμε μερικά tips για το πώς να κάνετε έξυπνες αγορές μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων!

Οι εκπτώσεις μπορεί να γίνουν μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αρχική τους, όμως ταυτόχρονα μπορεί να είναι μια καταστροφή για το πορτοφόλι σου. Οι κραυγαλέες ευκαιρίες μπορεί να σε κάνουν να αγοράσεις ρούχα που σε άλλες περιπτώσεις δε θα αγόραζες ποτέ, και που μπορεί να μην είναι καν στο νούμερο σου.

Για να αποφύγεις λοιπόν αυτές τις παγίδες και να αγοράσεις πράγματα που θα αποδειχθούν πραγματικές ευκαιρίες, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και μάθε ποια κομμάτια αξίζει να ψωνίσεις στις εκπτώσεις.

Ποια κομμάτια πρέπει πάντα να αναζητάς στις εκπτώσεις; Ποιες είναι οι πραγματικά σωστές αγορές; Μια πρακτική λίστα για όσες θα εκδράμουν στην αγορά αυτές τις ημέρες.

1. Το λιτό μαύρο παλτό

Αν δεν έχεις αποκτήσει πρόσφατα (και με «πρόσφατα» εννοώ τα τελευταία 2-3 χρόνια) και πέσεις πάνω σε ένα μαύρο παλτό με απλή φόρμα και σωστή εφαρμογή πάνω σου και βέβαια τιμή που σε βολεύει, τότε απόκτησέ το. Σίγουρα δεν ανήκει στα κομμάτια-σειρήνες των εκπτώσεων αλλά είναι από αυτά που θα λύνει για πολύ καιρό το καθημερινό θέμα του «τι να φορέσω από πάνω;».

c808e9c2516a723b6e83a884f13f64c7

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone