ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗ MIDI ΦΟΥΣΤΑ

midi φούστα

Όλα τα μυστικά για να φορέσεις σωστά τη Midi φούστα

 

Κάτι μεταξύ mini και maxi είναι η αγαπημένης Midi φούστα. Σου ακούγεται περίεργο δεν ξέρεις πως να την φορέσεις;

Η Midi  φούστα ξεκινάει πάντα κάτω από το γόνατο φτάνοντας συνήθως στη μέση της γάμπας, έχοντας ένα περιθώριο να “παίξει” μεταξύ αστραγάλου και γονάτου!

Midi λοιπόν, με όρια όμως, αφού είναι ένα μήκος που οριοθετεί αυστηρά το outfit και που δυστυχώς δε μπορεί να φορεθεί από όλα τα ύψη, αφού είναι σχεδόν απαγορευτικό για τις πιο Petite κυρίες!

Η midi φούστα που θυμίζει πολύ έντονα μια αγαπημένη μου δεκαετία, δημιουργεί πάντα ένα πιο ladylike outfit, όχι μόνο γιατί θυμίζει 50s (ειδικά ο συνδυασμός άλφα γραμμή – “βαρύ” ύφασμα), αλλά και γιατί εκπέμπει μια αυστηρότητα, μια σεμνότητα και όλα αυτά συμπεριλαμβανόμενου του πολύ κομψού αέρα που διαθέτει!

Πώς να φορέσετε την Midi φούστα:

Καταρχάς εάν το ύψος σας είναι πιο μικρό και βρίσκεται κάτω από το 1,60 καλύτερα να την αποφύγετε γιατί θα σας δείξει ακόμα πιο κοντές.

Ιδανική λοιπόν για πιο ψηλές κυρίες που όμως και σε αυτές προτείνεται να συνδυάζεται με ψηλοτάκουνα αφού οτιδήποτε “κόβει” οπτικά το πόδι (ankle boots, Capri pants, midi skirt) το κάνει να φαίνεται και πιο κοντό.

635f23e75098148472a0141716dc0ce6-1

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone