ΣΕ ΤΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

Janosh-Symbol-Boardv2

Τι εκπέμπεις και τελικά τι είναι αυτό που θα έρθει στην ζωή σου;

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε αποτελείται από ύλη! Και η ύλη είναι μορφή ενέργειας η οποία πάλλεται σε μία συγκεκριμένη συχνότητα και με έναν συγκεκριμένο ρυθμό.Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια, συχνότητα και δόνηση! Όπως είχε δηλώσει και ο τεράστιος επιστήμονας και εφευρέτης Νικολά Τέσλα

«ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΎΨΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΣΎΜΠΑΝΤΟΣ , ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΑ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ, ΤΗ ΣΥΧΝΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΝΉΣΕΙΣ » NIKOLA TESLA

Τα χρώματα που βλέπεις, η μυρωδιές που μυρίζεις, οι νότες που ακούς όταν πατάς τα πλήκτρα στο πιάνο, εξαρτώνται από το είδος της συχνότητας με την οποία δονούνται σε σχέση με το σύμπαν. Αφού λοιπόν οι συχνότητες δόνησης μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίον βλέπουμε, ακούμε και αισθανόμαστε την ύλη τότε σίγουρα μπορούν να μας δώσουν αρκετές πληροφορίες για την ενεργειακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένας οργανισμός.

Πάνω σε αυτό βασίζεται η παρακάτω άσκηση μέσα από την οποία έχουμε δώσει ολογραμματική  μορφή σε 8 βασικές συχνότητες δόνησης οι οποίες θα σου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.

Πριν δεις τη φωτογραφία, προσπάθησε να χαλαρώσεις! Βρες ένα ήσυχο μέρος που δε θα σε ενοχλήσει κανείς. Πάρε μια βαθιά ανάσα και κράτησε την για 3 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια εξέπνευσε! Επανέλαβε για τρεις φορές τον τρόπο της αναπνοής καθώς εκπνέεις γίνεσαι ολο ένα και πιο χαλαρός την ώρα που θα βλέπεις τις εικόνες μπροστά από τα δικά σου μάτια, που ήδη έχουν αρχίσει να ηρεμούν!

Τώρα σκέψου κάτι που είναι σημαντικό στη ζωή σου, έναν στόχο, μία απόφαση που πρέπει να πάρεις για κάτι, και συνδέσου με το πραγματικό σου είναι, τον πραγματικό σου ατόφιο καο αληθινό εαυτό που μόνο εσύ γνωρίζεις ολοκληρωτικά.

Δες τώρα την εικόνα που ακολουθεί! Ποια από τις 8 ολογραμματικές εικόνες σε ελκύει περισσότερο; Διάλεξε μια και δες τι σημαίνει και πως μπορεί να σε καθοδηγήσει.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone