ΟΛΑ ΤΑ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

κυτταριτιδα

Όλα τα tips για να διώξεις την κυτταρίτιδα μια για πάντα!

Βρισκόμαστε στα τέλη Μαΐου και αν δεν έχεις ήδη κάνει κάτι για την κυτταρίτιδα τώρα είναι η ώρα σου έστω και στο παρα-πέντε .Αν δεν γυμναζόμαστε, κακά τα ψέματα, δεν μπορούν να γίνουν θαύματα αλλά αν αρχίσεις το περπάτημα και βάλεις την αερόβια άσκηση στη ζωή σου σίγουρα θα δεις διαφορά. Μην σκέφτεσαι ριζικές αλλαγές άμεσες δες το σε βάθος χρόνου. Το θέμα είναι  να αλλάξεις ουσιαστικά το σώμα σου και να επενδύσεις στην υγεία σου και φυσικά να αλλάξεις την διαθέση σου επενδύωντας σε έσενα. Για αυτό  βάλε την άσκηση στη ζωή σου. Διάδρομος, ποδήλατο, κολύμπι, γ όλα μπορούν να βοηθήσουν εφόσον όμως αρχίσεις και προσέχεις και την διατροφή σου!

Νομίζεις πως δεν θα τα καταφέρεις; Τίποτα δεν είναι ανέφυκτο μια που το μυαλό μας και το σώμα μας μπορεί να κάνει θαύματα . Ανασκουμπώσου λοιπόν βάλε πρώτα απ’ όλα το θέλω σου και φύγαμε για το τέλειο κορμί που ονειρευόσουν πάντα!

Πάμε να δούμε τα  sos tipsq

1.Νερό και ενυδάτωση

Εντάσσουμε από σήμερα κιόλας στο πρόγραμμα μας τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό και 2 κούπες πράσινο τσάι με λεμόνι ή lime. Νερό και πράσινο τσάι αποτοξινώνουν τον οργανισμό μας γρήγορα και «καθαρίζουν» μαγικά την επιφάνεια του δέρματος σε όλο μας το σώμα.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone