ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΕ ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2016

magio staxtopouta 2016

Τι μαγιό να αγοράσεις φέτος το καλοκαίρι; Δες όλες τις τάσεις στο Staxtopouta.gr

Επιτέλους ζέστες! Το καλοκαιράκι έχει ξεκινήσει για τα καλά και εμείς ένα καινούργιο μαγιό το θέλουμε!! Ήδη οι νέες collection για τα γυναικεία μαγιό του 2016  μας περιμένουν άρα το μόνο που μας μένει είναι να τις ανακαλύψουμε και να κάνουμε την σωστή επιλογή ανάλογα  με  το μαγιό που κολακεύει το σωματότυπό μας .

Στις τάσεις μόδας μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα συναντήσουμε ιδιαίτερα εντυπωσιακά μαγιό αλλά και κλασικές γραμμές με μοντέρνο πάντα ύφος! Οι λεπτομέρειες στα μαγιό και τα έντονα χρώματα μπορούν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές γυναίκες.

Τα ρετρό μαγιό έρχονται για να μας ταξιδέψουν στην ομορφιά μιας άλλης εποχής ενώ θα δούμε και μαγιό για πιο τολμηρή εμφάνιση. Λεπτομέρειες όπως τα κρόσσια και τα σχοινιά θα μας δώσουν ένα πιο μοντέρνο στυλ. Τα δεσίματα στα μαγιό θα αναδείξουν τον δυναμισμό μας και θα μας χαρίσουν μια όμορφη διάθεση. Τις εντυπώσεις θα κλέψουν τα πλεκτά μαγιό και τα μαγιό με κορδόνια.

Από την μόδα στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι δεν θα λείψει το βολάν, τα floral και τα όμορφα χρώματα για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Παρακάτω θα βρείτε ότι καλύτερο πρόκειται συναντήσουμε στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016!

Μαγιό  για όλα τα γούστα αλλά και για όλους τους σωματότυπους!

1)Μαγιό ολόσωμο

Η μόδα στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνει ακόμη μια φορά ολόσωμο μαγιό και μας θυμίζει πως πόσο όμορφες μπορούμε να φαινόμαστε φορώντας το κατάλληλο ολόσωμο ανάλογα με το σωματότυπό μας. Σε όμορφα χρώματα και σχέδια εύκολα θα τραβήξει τα βλέμματα αφήνοντας την φαντασία να οργιάσει. Όλες μας γνωρίζουμε πως το ολόσωμο μαγιό κρύβει ατέλειες με τον σωστό τρόπο και μπορεί να κάνει το σώμα μας να δείχνει τέλειο. Αφήστε λοιπόν τους άλλους να φαντάζονται ότι δεν βλέπουν!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone