ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

nyxia staxtopouta

Ποια σχέδια  για πεντικιούρ είναι στη μόδα αυτό το καλοκαίρι;

Αγαπημένα πέδιλα ίσια ή ψηλοτάκουνα χαρίζουν στο πόδι τις σικάτες γραμμές που τόσο επιζητούμε  με τα καλοκαιρινά μας συνολάκια! Όμως πέδιλα με νύχια απεριποίητα είναι ο πιο άσχημος συνδυασμός!Μία γυναίκα «οφείλει» να έχει περιποιημένη τα νύχια των ποδιών της, όταν φοράει πέδιλα ή σανδάλια. Μιλώντας αρχικά για λόγους αισθητικής, το παπούτσι σας δεν μπορεί να αναδειχθεί όταν έχετε απεριποίητα άκρα ποδιών.

Ακόμα και αν δεν θέλετε χρώμα, πρέπει να έχετε νύχια σε ομοιόμορφο σχήμα και περιποιημένα στις άκρες τους.Επιπλέον για λόγους υγιεινής είναι σημαντικό να κάνετε πεντικιούρ. Το καλό είναι ότι στα πόδια, δεν χρειάζεται να κάνετε τόσο συχνά πεντικιούρ, όσο είναι στα νύχια. Δύο φορές τον μήνα είναι αρκετές για το καλοκαίρι και το χειμώνα μπορείτε να την μειώσετε ακόμα και στη μία.

Για νυχάκια με πρόβλημα: Αν ταλαιπωρείστε με κάποιο μύκητα νυχιού τότε  κάντε μια πιο εντατική θεραπεία τοπική με λέιζερ ή με χάπια  και αντιμυκητιασικές λάκες κάντε ορθοπεδικό μανικιούρ αποφύγετε το μανό. Ίσως το κλειστό δαντελωτό παπουτσάκι είναι για εσάς μια καλή λύση.

Ποια σχέδια είναι τάση;

Φέτος το λευκό ή το σκούρο μπλε, μαύρο στα νύχια των ποδιών σε συνδυασμό με κοσμήματα για τα πόδια  για να πετύχεις τέλειο  μοδάτο boho στυλ.  Αλλά δεν τελειώνουμε εδώ μια που και τα περίτεχνα boho σχέδια στα νύχια  είναι τάση. Αλλά τα σχέδια δεν τελειώνουν εδώ nude, στρασάκια,  έντονα πουά, φιογκάκια , φούξια, γεωμετρικά σχέδια, nave σχέδια

720009de4acd65c725aac406e0b48fe8

Πάμε να δούμε τι σχέδια και στυλ που μπορείτε να κάνετε…

 

 

568bd0b126edb28bb8b6aac3ed9d2eda

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone