ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΡΕΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

panselinos-620x320

 

Πώς θα επιρεαστούν τα ζώδια από την Πανσέληνο στις 20 Ιουνίου;

Στις 20 Ιουνίου 2016, ώρα Ελλάδας 13:02, γίνεται η δεύτερη Πανσέληνος στις 29ο 32΄ του Τοξότη και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια που έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

 


Πανσέληνος στον Τοξότη

 

Ο Τοξότης συμβολίζει την πίστη, τις πεποιθήσεις και την επέκταση της συνείδησης. Μας βοηθά να φτάσουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας και να ελέγξουμε τις παλιές μας αντιλήψεις, για να δούμε αν μπλοκάρουν το δρόμο μας ή μας είναι ακόμα χρήσιμες. Όταν μαθαίνουμε τα μαθήματά μας στη ζωή, τείνουμε να μην τα επαναλάβουμε. Θα πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους για τον πόνο μας και να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας, γιατί μόνο έτσι θα επουλωθούν οι πληγές μας, καθώς και να συνειδητοποιήσουμε ότι προτού απαιτήσουμε κάτι από τους άλλους, θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο συμπεριφοράς μας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε, τι μας λείπει, τι θέλουμε και πώς θα διαδώσουμε τις πληροφορίες που έχουμε ήδη συγκεντρώσει. Επίσης, θα πρέπει να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, να βγούμε πέρα από το άμεσο περιβάλλον μας, ώστε να διανύσουμε μεγάλες αποστάσεις, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να γνωρίσουμε ανθρώπους που προέρχονται από εντελώς διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό μας, να απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς της λογικής, έτσι ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας και να υιοθετήσουμε νέες πεποιθήσεις.

12038487_768737206569532_2994532318613168401_n

 

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, εξερευνάτε τον κόσμο γύρω σας ή θέλετε να μάθετε για νέους πολιτισμούς, ως έναν τρόπο για να γνωρίσετε τι υπάρχει γύρω σας. Ίσως κάνετε έναν νέο φίλο ή βρείτε μια νέα αγάπη, που ζει σε ένα μακρινό μέρος ή ακόμα και σε ξένη χώρα. Ίσως αλλάξετε τη φιλοσοφία της ζωής σας, απελευθερώνεστε από παλιά πρότυπα σκέψης που σας κρατούν κολλημένους στη στασιμότητα και την ανία. Κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα και έχετε μέσα σας την αισιοδοξία ότι θα πετύχετε. Νέες περιπέτειες δίνουν νόημα στη ζωή σας, ίσως κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή ακόμα και στο εξωτερικό που εμπλουτίζει τη ζωή σας με νέες εμπειρίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση, τι πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας και τι να αφήσετε πίσω σας. απομακρύνετε τον πόνο του παρελθόντος, κι αυτό σας οδηγεί στη θεραπεία της ψυχής σας. Ξεφεύγετε από νοσηρές σχέσεις και καταστάσεις, νιώθετε ελεύθεροι συναισθηματικά και ψυχικά. Αισθάνεστε μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο με τον αγαπημένο σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα, έχετε την τόλμη και τη δύναμη να μετασχηματίσετε προς το καλύτερο όλες τις σχέσεις σας. Αντιμετωπίζετε τις σκιές σας που ταλανίζουν καιρό την ψυχή σας. Και το πιο σημαντικό: έχετε τη δύναμη να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τις κρυμμένες δυνατότητές σας.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone